Idźcie w chuj, zdupcony weekend i kolejny tydzień.
-
-
Arka Gdynia 2 - 1 Cracovia, sobota 4 października 2025, 20:15
Ankieta: Który piłkarz Cracovii wyróżniał się w tym meczu?
Ankieta jest publiczna. Każdy może zobaczyć głosujących.
0 głosów
0 głosów
0 głosów
3 głosów
2 głosów
0 głosów
3 głosów
0 głosów
2 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
1 głosów
0 głosów
Do wisły nędzy z takim wynikiem.
Niedziela s3.14erdolona.
Zagraliśmy dno. Teraz zobaczymy jaką wartość ma Elsner, czy będzie potrafił zarządzić kryzysem. Jak nie, to znaczy, że zamieniliśmy siekierkę na kijek.
Za Zielińskiego też był sezon że nam dobrze poszło w pierwszych meczach, potem zadyszka i wiadomo co…. Walka o utrzymanie. Żeby tylko historia nie zatoczyła kola. Bo z takim graniem to każdy nas zleje
Kilku grajków po tym meczu mam nadzieje odpocznie. W pierwszej kolejności Stojilijkovic ława.
Niczego nie oczekiwałem a i tak się zawiodłem
[quote]#post1695718 [quote]#post1695712 [quote]#post1695711 Przegrana z Arka nie boli prawie w ogole,niech sie spokojnie utrzymaja w lidze.[/quote]
Chuja prawda. Boli porażka ze słabeuszem, a Arka niech się utrzyma punktami z innym zespołami.[/quote]
Inny wiek,inne perspektywy[/quote]
Dla nas obu XXI wiek i chęć zdobycia medalu i gry w pucharach. Czasy rozdawania punktów „za sympatie” dawno minęły. Dla mnie liczą się tylko Pasy, czy się to komuś podoba czy nie.
@PAS#6 może w końcu ktoś ich op...doli. Bo gra Bosko, Aleksica czy Klicha to po prostu słabizna dzisiaj. Do tego niewidoczny Maigaard i beznadziejne błędy Seby, z których jeden skończył się bramką.
Bramkarza nam dajcie, takiego co wybroni nam mecz,....
No i jakby paliwo się skończyło.... ciekawe będzie z Papszunami.....
Darmozjadów banda!!! Środek tabeli jak dobrze pójdzie.
Nie zremisować tego meczu to jest wstyd. Na zwycięstwo w żadnym wypadku nie zasłużyliśmy, ale nie potrafiliśmy się nawet postarać o remis.
1 celny strzał na bramkę, 104km przebiegnięte, przy 112km Arki.
Ten mecz pokazał jednak jedną bardzo przykrą rzecz. My nie mamy pomysłu na atak. Nie potrafimy stworzyć ani jednej sytuacji bramkowej.
Ale mamy głębię składu... Na ratunek Praszelik i Biedrzycki. No płakać, czy śmiać się?
Było jakoś inaczej ale powoli wraca "stara dobra" Cracovia - zaraz zacznie się nerwowa gra o utrzymanie.
Jeszcze niech psy wygrają i można kończyć ten zasrany weekend.
Co za padaka dziś. Ciągle tylko żyje marzeniami , że może teraz, że może w tym roku się uda majstra lub puchary. Pewnie znowu gówno z tego wyjdzie.
Jak zwykle mecz o Lidera musieli spier..ić który to już raz zawodzą oczekiwania kibiców.
Ballada o Super Trenerze też prysła.
Niby długa ławka i skład taki, że mogą grać zmiennicy ale z tego nic nie wynika. Przypomina się poprzedni sezon w którym rozpoczęliśmy świetnie i skończyło się w sumie dobrze ale teraz oczekiwania są zdecydowanie większe....
Z taktyki - jedynka !
Haahahaha pisałem mówiłem z szacunkiem do przeciwnika że Arka nam nie leży!!! Ale my my nie mieliśmy ambicjcji walki. Jprd jaka pańszczyzna!!! To co odjeebali piłkarze dno dno to dzieciaki na Orliku więcej mają ambicji i walki.
A przestańcie zesz pierdolic, słabiej dzisiaj każdy niestety, odbić w następnym meczu i tyle.
Sędzia Myc powinien sędziować balet lub sporty bezkontaktowe.
Puchary? Naprawdę? Z czym?
@volt#175 bez żartów - miał zero wsparcia i piłek. Robił zdecydowanie więcej niż połowa tej drużyny
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)