Jak Arka nie padnie kondycyjnie, to nie mamy szans.
-
-
Arka Gdynia 2 - 1 Cracovia, sobota 4 października 2025, 20:15
Ankieta: Który piłkarz Cracovii wyróżniał się w tym meczu?
Ankieta jest publiczna. Każdy może zobaczyć głosujących.
0 głosów
0 głosów
0 głosów
3 głosów
2 głosów
0 głosów
3 głosów
0 głosów
2 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
1 głosów
0 głosów
Mnie to intryguje, jak Kerk (184cm) przeskakuje Sutalo (188 cm)...???
Nie wiem czemu ale zawsze jak gramy z drużynami które nie wygrywały od paru kolejek i ogólnie słabo im idzie to na nas się odbijają. No zawsze tak było i to fatum dalej nad nami wisi.
Bardzo słabo gramy… Arka biega na maxa, ponad 60 km przebiegu i napewno spuchną.
Minczew na już.
Pyta i niechlujstwo, jakby grała tabela i samo się miało wygrać, wqrwa mam.
Słabo to widzę...
Wrzutka Kakabadze to taki stary dobry Rupa
Strasznie irytujące jest to gwizdanie każdej sytuacji bark w bark. Piłka to gra kontaktowa więc nie każde przepychanie się to faul!
Arka nadal ma pressing top, a u nas pytoza
Kaka do zmiany, tragicznie dzisiaj gra
I pięknie.
Chuja widzę na trybunach i na boisku 😡
[quote]#post1695653 Wrzutka Kakabadze to taki stary dobry Rupa[/quote]
O tym samym pomyślałem.
I po wznowieniu zmiana w naszej grze. Zaczynamy grać dokładnie, ładujemy bramkę więcej od Arki i siadamy na fotelu lidera!
To chyba mecz z gatunku z tych nie do wygrania... nic nie chce wpaść... czasem tak bywa
[quote]#post1695660 To chyba mecz z gatunku z tych nie do wygrania... nic nie chce wpaść... czasem tak bywa[/quote]
To mecz z gatunku tych, że nie ma co pierdolić na pół godziny przed końcem.
Pewnie coś by wpadło, jakbyśmy oddawali strzały na bramkę.
Ale co tu ma wpaść jak my nawet strzałów nie oddajemy, męczą bułę tym pierdolonym 3-5-2-1 z tymi jebanymi wahadłami nie da się na to patrzeć.
Ciekawe ile będzie doliczonych minut…gts by dostał ze 20
Nie ma co pierdolic o meczach nie do wygrania. Nagle zapomnieliśmy jak grać w piłkę i jak strzelać w kierunku bramki? Skończyć grać w poprzek i do tyłu i wziąć się do roboty
@marczek#14263 tak jak piszesz. Siadamy na nich pressingiem i mamy to
Nie mam dobrych wspomnień z meczu "we mgle"...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)