12 września (piątek):
Lechia Gdańsk - GKS Katowice, godz. 18:00, sędzia: Paweł Malec (Łódź)
Lech Poznań - Zagłębie Lubin, godz. 20:30, sędzia: Damian Kos (Gdańsk)
13 września (sobota):
Korona Kielce - Pogoń Szczecin, godz. 14:45, sędzia: Piotr Lasyk (Bytom)
Piast Gliwice - Jagiellonia Białystok, godz. 20:15, sędzia: Paweł Raczkowski (Warszawa)
14 września (niedziela):
Motor Lublin - Bruk-Bet Termalica Nieciecza, godz. 12:15, sędzia: Łukasz Kuźma (Białystok)
Legia Warszawa - Radomiak Radom, godz. 14:45, sędzia: Szymon Marciniak (Płock)
Widzew Łódź - Arka Gdynia, godz. 17:30, sędzia: Damian Sylwestrzak (Wrocław)
15 września (poniedziałek):
Raków Częstochowa - Górnik Zabrze, godz. 19:00, sędzia: Bartosz Frankowski (Toruń)
-
-
Pozostałe mecze 8-ej kolejki ekstraklasy 2025/2026
W Gdańsku Kudła szykuje formę na mecz z nami. Kibicować takim przygotowaniom.
- Edytowany
No i GieKSa dostaje od betonów (2:0). Teraz nasza kolej by bardziej nosy na kwinte zwiesili.
Wielce się dziwiłem że większość typerowiczów stawiała na betoniarkę. No popatrz.
Serio?
Lechia od 9 miesięcy gra nieźle, czasem jednak zbyt słabo w obronie ale ze słabszym w tym sezonie GKSem? To mnie trochę dziwi :)
Ja to odczytałem jako sarkazm. Klub premiera i prezydenta musi wyjść że strefy spadkowej. Najlepiej bez dodawania odjętych punktów, bo to by trochę śmierdziało.
[quote]#post1692172 W Gdańsku Kudła szykuje formę na mecz z nami. Kibicować takim przygotowaniom.[/quote]
Mając w pamięci popisy naszych bramkarzy, powstrzymam się od szydery....
BTW - ciekawe u jakiego buka był kurs na taką bramkę....
A ja się właśnie nie powstrzymam. Nie jestem przesądny.
Ławniczak mocny kandydat do bramki sezonu, strzał życia w samo okienko.
Trener Lecha do odstrzału ?
Interesujący wynik u naszych przyjaciół z Poznania. Tym bardziej interesujący, im bardziej na poważnie mówimy, że to może być nasz sezon. No chyba, że sobie jaja robimy...
W pełni zasłużone zwycięstwo Zagłębia
No i git. Pucharowicze muszą gubić punkciki, a nasza pozycja w tabeli się umacnia.
Bardzo korzystna porażka Lecha.
Mam nadzieje, trzymam kciuki, że jutro tabela będzie nam się podobała bardziej.
A porażka braci będzie nas smucić jedynie.
Lechowi życzę tradycyjnie udziału w Lidze Mistrzów 😀 ... z drugiego miejsca, za nami.
Nie rozpędzajcie się tak, najpierw trzeba wygrać dzisiejszy mecz, a sądze że to będzie bardzo ciężki mecz, ale mam nadzieję że wygrany i to nie ważne w jakim stylu
wtsk w Kielcach 😁
(L)asyk leci w Huja.
Jak to nie była żółta, to kiedy?
A / k/ lasyk już drukuje .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)