Syna Henryka też by było szkoda, nie wybitny ale stabilny. Szybko się wkomponował, a z nowymi to niewiadomo. Chyba że faktycznie jakieś klauzule ruszyły albo spora kasa. Cóż, narazie nic nie wiemy
-
-
Brahim Traore zawodnikiem Cracovii
[quote]#post1689889 Spadli z ligi to po każdym jadą ...[/quote] Dokładnie - średnio 80 min/mecz to sporo
- Edytowany
[quote]#post1689889 Spadli z ligi to po każdym jadą ...[/quote]
Z drugiej też spadli? Bo on tylko w drugiej grał.
Sprawdziłem. Spadli z drugiej tracąc 58 goli w 34 meczach. Reklamą dla stopera to nie jest.
Odnośnie tego kto od nas może odejść, sporo możemy się dowiedzieć o 19:30 kiedy to poznamy skład na dzisiejszy mecz. Oby został Oskar i Henriksen.
@leszeczek#4153 z jednej strony tak, z drugiej - mimo tego grał od deski do deski. Naprawdę mieli tylko 11 zawodników?
- Edytowany
Albinos i czarny w trójce stoperów. Jeszcze Azjatę powinni zatrudnić. Albo, że Brahim z tych jaśniejszych murzynów to jeszcze kogoś z Senegalu mogliby zatrudnić.
[b]Edycja z 31.08.2025 o godz. 15:58 (scalono posty)[/b]
@eredin wiem, oczywiście to nie jest wina jednego zawodnika. Może być przekotem. Reklama prawdy nie mówi ;-)
Najpierw Boško Šutalo teraz Brahim Traoré, ktoś chyba pakuje walizkę.
Nie niej jednak witam na pokładzie i powodzenia.
[quote]#post1689887 Z tego co czytałem do kibice SM Caen są szczęśliwi że odszedł ,niemiłe komentarze, pytanie czy jest aż tak słaby ?[/quote]
Czas pokaże co potrafi... Ma dopiero 21 lat i nic dziwnego, że w ekstraklasie francuskiej nie zdążył zabłysnąć. Występy w młodzieżowej reprezentacji Francji coś znaczą. Na chwilę obecną trudno oceniać ale wydaje mi się, że to będzie dobry transfer. Kolor skóry nie ma żadnego znaczenia. Jest to piąty w historii czarnoskóry zawodnik Pasów (wcześnie grali kolejno Feutchine, Djabong, Ntibazonkiza, Dialiba).
Jak on będzie się komunikował z resztą zespołu jak on tylko po francusku mówi? Ile z zespołu zna francuski?
wydaje mi sie ze trener go zna i wie kogo bierze
Jaki jest sens zadawania pytań po angielsku gdy zawodnik odpowiada po francusku? Wtf?
Tłumacz lub agent, który z nim przyleciał nie rozumie pewnie po polsku więc nagrali pytania do tłumacza. Komu by się chciało dla kibica jeszcze nagrywki po polsku robić.
- Edytowany
[quote]#post1689906 [quote]#post1689887 Z tego co czytałem do kibice SM Caen są szczęśliwi że odszedł ,niemiłe komentarze, pytanie czy jest aż tak słaby ?[/quote]
Czas pokaże co potrafi... Ma dopiero 21 lat i nic dziwnego, że w ekstraklasie francuskiej nie zdążył zabłysnąć. Występy w młodzieżowej reprezentacji Francji coś znaczą. Na chwilę obecną trudno oceniać ale wydaje mi się, że to będzie dobry transfer. Kolor skóry nie ma żadnego znaczenia. Jest to piąty w historii czarnoskóry zawodnik Pasów (wcześnie grali kolejno Feutchine, Djabong, Ntibazonkiza, Dialiba).[/quote]
Jeszcze chyba był Suart. Zresztą mnie tam kolor skóry nie przeszkadza, może być nawet niebieski. Byle mistrzostwo zdobył
[quote]#post1689895 [quote]#post1689889 Spadli z ligi to po każdym jadą ...[/quote]
Z drugiej też spadli? Bo on tylko w drugiej grał.
Sprawdziłem. Spadli z drugiej tracąc 58 goli w 34 meczach. Reklamą dla stopera to nie jest.[/quote]
My spadaliśmy z Kosanoviciem i Kaczmarkiem w bramce
Obu dał konkurencyjność w obronie trzeba mieć z tyłu głowy że taki Oskar nie musi trzymać formy cały sezon
Sniło mi się ostatnio, że graliśmy o majstra do ostatniej kolejki z Rakowem i w 78 minucie murzyn z warkoczami, który grał u nas wjebał bramę zza pola karnego i zdobyliśmy Mistrza Polski. Oby to był sen proroczy i żebyś to ty został bohaterem :D.
[quote]#post1689916Jeszcze chyba był Suart. Zresztą mnie tam kolor skóry nie przeszkadza, może być nawet niebieski. Byle mistrzostwo zdobył[/quote]
Faktycznie był jeszcze Suart a jego pominąłem. Dokładnie tak... "BYLE ZDOBYŁ MISTRZOSTWO" Niech nawet będzie szarakiem z innej planety. Cel uświęca środki :)
[quote]#post1689921 Sniło mi się ostatnio, że graliśmy o majstra do ostatniej kolejki z Rakowem i w 78 minucie murzyn z warkoczami, który grał u nas wjebał bramę zza pola karnego i zdobyliśmy Mistrza Polski. Oby to był sen proroczy i żebyś to ty został bohaterem :D.[/quote]
Dałem lika za ten sen. Że też komukolwiek mogą śnić się murzyni z warkoczykami... Koniec świata.
@konserwa#515 jednym śnią się tęczowe jednorożce, innym Murzyni z warkoczykami. Nie zapanujesz nad tym 😁
CV niby dobre - to na plus.
Na minus to, że kibice, którzy oglądali go przez ostatnie 5 lat cieszą się, że odchodzi. No i gdyby rokował to jakikolwiek z francuskich klubów, którzy mieli go w U20 i L2 na co dzień pod nosem i na pewno oglądali go wiele razy, wyłożyłby tą niewielką kwotę i ściągnął do siebie. Przychodzi z lepszego piłkarsko świata - może to zanęta dla jakiegoś lepszego Francuza, żeby było im raźniej razem
[quote]#post1689922 [quote]#post1689916Jeszcze chyba był Suart. Zresztą mnie tam kolor skóry nie przeszkadza, może być nawet niebieski. Byle mistrzostwo zdobył[/quote]
Faktycznie był jeszcze Suart a jego pominąłem. Dokładnie tak... "BYLE ZDOBYŁ MISTRZOSTWO" Niech nawet będzie szarakiem z innej planety. Cel uświęca środki :)[/quote]
Jeszcze Syn Ojca.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)