Ja bym jednak zmienił tytuł tego wątku, bo przynosi pecha.😁
"W Cracovii już było Bosko!"🤗
-
-
W Cracovii jest Bosko!
- Edytowany
Jak wczoraj ogarnął piłkę w narożniku boiska to pomyślałem ,,ładnie” i w tym samym momencie pyk na rzut rożny i gol legendarnego Jana Grzesika .
[quote]#post1699960 Jak wczoraj ogarnął piłkę w narożniku boiska to pomyślałem ,,ładnie” i w tym samym momencie pyk na rzut rożny i gol legendarnego Jana Grzesika .[/quote]
To zagranie powinno przejść do historii antyfutbolu !
W najczarniejszych snach nie przypuszczałem, że zatęsknię za Kubą Jugasem.
Jak długo jeszcze?
- Edytowany
Przynajmniej do czerwca .😉
[quote]#post1699970 W najczarniejszych snach nie przypuszczałem, że zatęsknię za Kubą Jugasem.[/quote]
No....
"Drewniacy"
Ja się mu ostatnio specjalnie uważnie przyglądałem, zwłaszcza oglądając znany już mecz w TV na spokojnie.
Dziwna trochę sprawa. Bo jednak widać, że "papiery" na granie ma, wielokrotnie naprawdę dobrze zagrywa i - jak zauważył october - nieraz naprawdę dobrze rozprowadza piłkę. Ghica miał świetne zagrywki przy rozprowadzaniu i równocześnie przy takim rozprowadzaniu niejeden kiks... Ale z drugiej strony, wiele (a może nawet większość) ostatnio straconych bramek to przy jego współudziale. Taki "kryminał" to ostatnia bramka z Rakowem, bo wbrew temu, co napisał volt, ta bramka to główna "zasługa" Sutalo - ale to było parę minut przed końcem, przy 0:2, więc co prawda błąd kardynalny, ale w sumie bez konsekwencji...
A - jeszcze a propos niesłusznie oskarżanego Wójcika - we sumie jedyna naprawdę realna szansa na bramkę z AfroRadomiakiem to była po jego pięknym strzale - szkoda, ze nie weszło... Bo ta główka wcześniej - to jednak do wejścia do siatki było "daleko"
Bo chłop ma papiery na granie i umiejętności. Stąd chyba właśnie rozczarowanie. Sprawia wrażenie gry na pół, albo i ćwierć gwizdka, razi niechlujstwem a i szczęście też mu nie sprzyja. Takiemu Wójcikowi zdarza się popełniać błędy, ale każdy widzi jak jest zaangażowany w grę i wolicjonalnie wymiata.
20 dni później
Dużo lepiej gra jako boczny obrońca. Może myśl że jest środkowym obrońcą i nie może się pomylić pęta mu nogi.
Zgadza się, wczoraj bardzo poprawne zawody .
7 dni później
Bosko, co miałeś w głowie wybijając na róg piłkę przed SFG po którym był karny?
Miało być Bosko a jest co najwyżej Busko...😋
- Edytowany
To co odpuścił chłopa w 2 połowie pr,y kontrze, to zgroza. Heniek go uratował.
Dla mnie to jest Żytko bis. Tylko droższy.
- Edytowany
Jeden z najsłabszych zawodników, dużo błędów.
Tylko w jaki celu zamienił sie pozycjami z Oskarem ? On jest przecież prawonożny a i Oskar , w trójce stoperów grał po lewej stronie .
Trener na konferencji mówił. Obaj są prawonożni. Sutalo bez różnicy gdzie gra, a Wojcikowi łatwiej po prawej.
@Bucky Nome#11445 też tak myslę, że mu bez różnicy
[quote]#post1703369 @Bucky Nome#11445 też tak myslę, że mu bez różnicy[/quote]
Sarkazm?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)