Wynik z Białegostoku był klasycznym przypadkiem w footballu, nie zamknęliśmy meczu karnym i nam już się rozjebało. Najlepsi tak mają!!!
-
-
Piast Gliwice 0 - 0 Cracovia, niedziela 24 sierpnia 2025, 14:45
[quote]#post1687833 [quote]#post1687789 ... Mecze wyjazdowe znacznie lepiej wyglądają w wykonaniu naszych wirtuozów....[/quote]
Tak. Zwłaszcza do Białegostoku[/quote]
Naszych ostatnich 5 meczy w Białymstoku to 2 remisy, 2 wygrane i ta jedna nieszczęsna przegrana po niestrzelonym karnym.
Wygramy. Cracovia Pany!
- Edytowany
Będziemy faworytem. Ciekawe jak to udźwigniemy. Piast jeszcze nie strzelił bramki w tym sezonie.
Ja osobiście chciałbym spadku tego nijakiego klubu z budżetem z miejskich pieniędzy.
Dość dawno nie wygraliśmy w tym kurniku, najwyższy czas to zrobić .
- Edytowany
Jak na razie w tym sezonie mecze piątkowe to perfekcyjna zdobycz punktowa, czas pójść w tym kierunku także w meczach niedzielnych!
[quote]#post1687846 ... Wynik z Białegostoku był klasycznym przypadkiem w footballu, nie zamknęliśmy meczu karnym i nam już się rozjebało. Najlepsi tak mają!!!...[/quote]
To prawda. Nie chcę, żeby porównanie zabrzmiało humorystycznie, ale tak było w pamiętnym meczu Realu z Barceloną, kiedy Real do połowy powinien Barcelonę rozszarpać na strzepy, a po przerwie Robert strzelił im 3, a Rafinha dołożył 1.
[quote]#post1687936 [quote]#post1687846 ... Wynik z Białegostoku był klasycznym przypadkiem w footballu, nie zamknęliśmy meczu karnym i nam już się rozjebało. Najlepsi tak mają!!!...[/quote]
To prawda. Nie chcę, żeby porównanie zabrzmiało humorystycznie, ale tak było w pamiętnym meczu Realu z Barceloną, kiedy Real do połowy powinien Barcelonę rozszarpać na strzepy, a po przerwie Robert strzelił im 3, a Rafinha dołożył 1.[/quote]
Porównanie z najwyższej półki, ale o to chodzi.
Patrząc w historie i nasze ostatnie mecze z Piastem to będzie raczej "kopanina" w tym meczu i wynik na styku... oby jakieś 2:1 dla nas 😎
Jeśli chcemy o coś grac w tym sezonie to taki Piast który gra mega słabo powinnismy klepnac.
Pora na bramkę, ewentualnie asystę Klicha.
Albo chociaż kopnięcie piłki bo z Widzewem się nie udało.
Kopnął, kopnął, nie przesadzaj :)
[quote]#post1687987 Kopnął, kopnął, nie przesadzaj :)[/quote]
Widzewiaka w nogę kopnął na 100% ;-)
Też nie pamiętam kontaktu z piłką, ale może był.
Był, przyjął na klatę przed naszym polem karnym i wywalił piłkę na uwolnienie.
[quote]#post1688007 Był, przyjął na klatę przed naszym polem karnym i wywalił piłkę na uwolnienie.[/quote]
Własnie tak . Na razie będzie wchodził na tzw "ogony" , do czasu pełnej aklimatyzacji z zespołem , bo wolniej jedziesz - dalej dojedziesz .
Kopnięcie, to kopnięcie. Czasami w piłkę, czasami w kopacza nielubianego klubu / towarzystwa. 😁
Ale gra tam kilku piłkarzy którzy z Cracovią grają najlepsze mecze Chrapek, Tomasiewicz i Felix
Mam nadzieje że nie uda im się tym razem nas skarcić.
TYLKO ZWYCIĘSTWO !
Według bukmacherów wcale nie jesteśmy faworytem.
Może to i lepiej .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)