Proponował bym prezesowi dać trochę czasu na działania, po nich go ocenimy .
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Dobrze że prof. Filipiak ze swoim psem z Kańczugi wiedzieli o piłce fhuj. Panu Colakowi życzę powodzenia z ocenami powstrzymam się jakiś czas.
Powinniśmy zrozumieć, że my kibice nie jesteśmy dla Filipiakow i Colaka i Płatka, tylko dla Cracovii i nasza też rolą i przywilejem jest budowanie kibicowskich relacji i przekazywanie tradycji pokoleniowo i rozszerzanie środowiska kibiców.
Bycie kibicem Cracovii to przywilej.
Mówcie co chcecie, ale to pierwsza od lat osoba, która potrafiła upomnieć się o równe traktowanie w mieście i w mediach. Ma moje ograniczone zaufanie.
- Edytowany
Jak na koniec sezonu kebab ze smoka będzie nam dane zjeść, to mi pasuje taki prezes.
Czy dziś przed północą odpali się cyber jarek?
[quote]#post1734152 Czy dziś przed północą odpali się cyber jarek?[/quote]
Myślę że się odpali, alko już pewnie powoli wychodzi w czerep ...
Odpali jak zrobimy jeszcze transfer- dwa , a ich społeczność zacznie ględzić na portalach
[quote]#post1734055 Trzy możliwości jak dla mnie
1. Albo tej pani brakowało motywacji do pracy lub kompetencji
2. albo odpowiada za wycieki informacji z klubów do mediów
3. albo ruch pod publiczkę żeby zdobyć zaufanie kibiców do zarządu[/quote]
Nie spekuluj , podała się do dymisji zaraz po transparencie na sektorze D nawiązującym do jej wiadomego wywiadu.
[quote]#post1734096 ... jakiś pion sportowy...[/quote]
Tu akurat celnie - jakiś pion sportowy z dyrektorem generalnym Trubalskim na czele, który nie ma zielonego pojęcia i żadnego doświadczenia w sporcie, a jest osobą decyzyjną.
Vide dwa ostatnie sezony w klubie i dokonania pionu sportowego na czele z Akademią w Rącznej.
Nam potrzeba stabilizacji, ale nie takiej do trwania.
U nas za.duzo zmian, dyrektorów w ciągu paru lat już niewiem ilu było.
Jak ma coś funkcjonować normalnie skoro są w sumie cały czas rotację w akademii itd.
Stabilizacja, chce stabilizacji na dobrym poziomie w klubie, czy to tak dużo?
Ja się zastanawiam kiedy ten Platen do nas zawita?
Kupil klub, nawet jak to traktuje jako inwestycje krótko czy długoterminowa no to pasuje aby raz na jakiś czas się u nas pojawił i wysłuchał głosu ludu.
Mnie osobiście obecność Platka jest obojętna. Od początku wiadomo, że to nie jest właściciel typu Świerczewski, kupujący ukochany klub i żyjący nim. Jedyne co mnie interesuje od strony Platka, to żeby nie drenował klubu z pieniędzy i żeby w sytuacjach krytycznych (miejmy nadzieję, że do takich nie dojdzie) dosypał pieniędzy, tak jak zrobił to w zimę. Tyle. Czy on będzie tutaj czy za oceanem nie ma żadnego znaczenia.
Dużo ważniejsi są ludzie tu, na miejscu. Colak jest przedłużeniem Platka, dostał żółtą kartkę od kibiców po ostatnim meczu, na ten moment letnia praca wygląda obiecująco, ale to dopiero początek i będziemy na bieżąco oceniać efekty działań.
Jakie to ma znaczenie kto będzie prezesem, on jest od tego żeby ładnie wyglądał i mądrze mówił, a robić, załatwiać mają inni którzy się na tym znają
"Pani Agata Kowalska złożyła rezygnację z pełnienia funkcji Przewodniczącej Rady Nadzorczej."
Wspaniała wiadomość! Która gdzieś tam przemknęła w cieniu nowego prezesa.
Przynajmniej tę niezbyt chwalebną historię (na szczęście krótką) mamy już za sobą. Ufff...
- Edytowany
Nie do końca. Kancelaria CK LEGAL Chabasiewicz Kowalska i Wspólnicy S.K.A. obsługuje prawnie spółkę KS Cracovia SA kontunuując "dzieło Tabisza" i wielu zasłużonych kibiców Pasów ma duże problemy z udowodnieniem, że... nie są wielbłądami.
Może teraz umowa się zakończy i wejdzie Curylo. Raczej jest to pewne a przynajmniej sensowne
Co do Pana Roberta, dwa wątki z mojej strony:
[list-b]
[item] Czy pojawi się na jubileuszowym meczu chociaż? Na obchodach go nie było[/item]
[item] Czy będąc osobą tak zamożną, byłby w stanie wykupić od Elki jej pakiet akcji klubu, opcjonalnie w zestawie z "nasza działką"?[/item]
[/list-b]
Problem jest pewne to że Elżbieta nie chce sprzedać
+ może utrudniać życie jako mniejszościowy co biorąc pod uwagę jej osobowowść nie jest niemożliwe.
Pamiętajcie, to ona mu sprzedała ten klub bo chciała inwestora do Comarchu i musiała wydzielić spółki.
Przytuliła grunty w chyba najdrożej lokalizacji krakowa
[quote]#post1734386 Co do Pana Roberta, dwa wątki z mojej strony:
[list-b]
[item] Czy pojawi się na jubileuszowym meczu chociaż? Na obchodach go nie było[/item]
[item] Czy będąc osobą tak zamożną, byłby w stanie wykupić od Elki jej pakiet akcji klubu, opcjonalnie w zestawie z "nasza działką"?[/item]
[/list-b][/quote]
To jest żałosne,facet (Platek) przez rok był dwa razy w Klubie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (9 użytkowników)
farciarz2, Goście (8)