[quote]#post1726209 no to sobie wziela odpowiedzialnosc za Cichy Kacik... 😉 😉 😉[/quote]
Można powiedzieć, że jak nie bierze terenów na Kablu to prawie jakby dawała kasę :) szczodrze
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Pytam się grzecznie, gdzie jest prezes/sternik klubu? Na wydarzeniach z okazji 120 lecia bez gospodarza?
Pewnie czeka na sobotę z decyzja
- Edytowany
Torreense - Casa Pia 0:0
za tydzień rewanż decydujący o tym czy Casa leci do 2 ligi czy zostaje na najwyższym poziomie. Standardowo w meczach drużyn Płatka nie mogło zabraknąć czerwonej kartki.
Za faul na czerwoną facet powinien z pół roku odpocząć
https://www.youtube.com/watch?v=nsQOKeis46M
stadion taki ze w pl pewnie na drugą ligę nie dostaliby licencji
Dziękujemy za emocje do końca.
- Edytowany
Pseudo właściciel, pseudo prezesi, pseudu trener, pseudo piłkarze, tylko kibice godnie reprezentują klub. Wstyd kurwa i hańba. Jeżeli nie weźmiemy spraw w swoje ręce i nie zaczniemy cisnąć Platka o godne zarządzanie Cracovią to w przyszłym sezonie spadniemy. Organizacyjnie i sportowo jesteśmy klubem memem.
Teraz reset. Zobaczymy kogo zostawią na przyszły sezon, mam nadzieję że kulawi i ślepi.
Dobry wieczór,
Potrzebny wagon z piłkarzami.
Dziękuję, dobranoc.
- Edytowany
Nowy sponsor główny i nazwy stadionu? Wymogiem bylo utrzymanie
- Edytowany
Naprawdę czy ktoś widzi szkolenie bramkarzy, kibice fetowali Cabajowi? Serio. Czy oni naprawdę widzieli wybicia 21 letniego Dziekońskiego? I naszego Seby..... Ja kurde nie wierzę że dziękujemy trenerom bramkarzy?
[quote]#post1727147 Naprawdę czy ktoś widzi szkolenie bramkarzy, kibice fetowali Cabajowi? Serio. Czy oni naprawdę widzieli wybicia 21 letniego Dziekońskiego? I naszego Seby..... Ja kurde nie wierzę że dziękujemy trenerom bramkarzy?[/quote]
Kurde nikt nie ferował za to jak trenuje bramkarzy tylko za to, że dzisiaj Marcin ma urodziny w dodatku jakby nie patrząc to jest jakaś tam legenda Cracovii, która ma nas w sercu...
@maczupiczu#32929 to jak ma w sercu tj niech coś robi z formą bramkarzy. Elżbieta też ma ma Cracovie w sercu, tylko gdzie ona ma to serca...
Nie porównuj tych 2 osób, to nie jest przyzwoite.
Ja ich nie porównuje. Tylko pytanie czy to wystarczy żeby dobrze trenować. Ja nie ma. Nic do Seby, ale nie jest bramkarzem na puchary i na 1 bramkarz w ekstraklasie
@Antoine#30209 na pewno się przejmie. Może zamiast jechać po gościach warto usiąść i pogadać co da się zrobić. I czy coś się da zrobić.
Po tej akcji szanse na cokolwiek są iluzoryczne
[quote]#post1727146 Nowy sponsor główny i nazwy stadionu? Wymogiem bylo utrzymanie[/quote] Podobno.
Sensowny prezes. Od tego zaczął bym budowę klubu.
Celem było utrzymanie, korona odpuściła ale my też, bo bezpieczniej było mieć remis i koronka ma dwa oczka więcej.
Wynik ustalony w pierwszej połowie, a potem oba zespoły grały zbijaka
Utrzymanie jest. I co dalej? Czy w końcu doczekamy lepszych czasów?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)