GDZIE JEST PREZES TY JANKESKI DZIADZIE JEDEN??? W zatoce Ormuz?
Wszyscy walczą o utrzymanie a u nas BAJZEL I BRAK JAKIEGOKOLWIEK ZARZĄDZANIA!
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Właściciel pożycza kasę swojemu klubowi...
Dobre.
[quote]#post1718980 Właściciel pożycza kasę swojemu klubowi...
Dobre.[/quote]
Mam Dejavu.
- Edytowany
Musiscie sobie kupic klub i pokazac wszystkim jak sypac ze swoich ile sie da i ile mozna.... nawet zlozcie sie we dwojke i kupcie i pokazcie jak to sie robi...na poczatku moze jakis klub kawy czy herbaty czy mleka koziego jak na pilkarski Was nie stac.... nie wiem...
Specjalisci od wydawania kogos pieniedzy... specjalisci od ludzi biznesu jak maja dzialac w biznesie z 4 tys na koncie... bo ktos ma to ma dac...
daj daje z was gagatki...
- Edytowany
Wjeżdżanie na skrzyżowanie gdy nie ma możliwości kontynuowania jazdy na i tuż za skrzyżowaniem jest powszechnie łamanym zakazem przez wszystkich kierowców łącznie z i przede wszystkim przez kierowców samochodów prywatnych niestety.
[b]Edycja z 08.04.2026 o godz. 10:55 (scalono posty)[/b]
Sorry nie wiem czemu wskoczył mój post nie w tym temacie co trzeba?!🤤
@Andrzej.ksc#2521
Nie tutaj....
Ok..jak wyżej
- Edytowany
ciekawa analogia do kolejnego biedaka płatka, którego nie stać na fanaberię wygrywania w goowno lidze
[b]Edycja z 08.04.2026 o godz. 10:58 (scalono posty)[/b]
wjechał na skrzyżowanie i stoi jak ciele. zaraz mu ktoś wjedzie w doope
Santo : Nie to że go nie stać bo jak by chciał to by kupił całą tą Ligę ale po prostu ma to w doopie czytaj nas. I to jest nasz problem niestety
To może by wysłać do niego jakąś delegację i pogadać, co by nas nie miał w doopie a chociaż zapewnił kolejne 20 lat chujowej stabilizacji.
[quote]#post1719018 To może by wysłać do niego jakąś delegację i pogadać, co by nas nie miał w doopie a chociaż zapewnił kolejne 20 lat chujowej stabilizacji.[/quote]
To jest myśl, na kiedy rezerwować bilety na samolot?
[quote]#post1719001 Musiscie sobie kupic klub i pokazac wszystkim jak sypac ze swoich ile sie da i ile mozna.... nawet zlozcie sie we dwojke i kupcie i pokazcie jak to sie robi...na poczatku moze jakis klub kawy czy herbaty czy mleka koziego jak na pilkarski Was nie stac.... nie wiem...
Specjalisci od wydawania kogos pieniedzy... specjalisci od ludzi biznesu jak maja dzialac w biznesie z 4 tys na koncie... bo ktos ma to ma dac...
daj daje z was gagatki...[/quote]
Generalnie się z Tobą zgadzam, jednak jeśli Cię stać tylko na rikszę to nie kupujesz wypasionego samochodu, zwłaszcza gdy nie umiesz prowadzić, bo będą na Ciebie trąbić.
A co jeśli chcesz kupić klub w I lidze, upatrzysz sobie ŁKS, tam cię nie chcą, ok, kupujesz inny klub, ale nadal chcesz mieć klub w I lidze?
Na szczęście to jego brat miał takie pragnienie :)
[quote]#post1719034 [quote]#post1719001 Musiscie sobie kupic klub i pokazac wszystkim jak sypac ze swoich ile sie da i ile mozna.... nawet zlozcie sie we dwojke i kupcie i pokazcie jak to sie robi...na poczatku moze jakis klub kawy czy herbaty czy mleka koziego jak na pilkarski Was nie stac.... nie wiem...
daj daje z was gagatki...[/quote]
Generalnie się z Tobą zgadzam, jednak jeśli Cię stać tylko na rikszę to nie kupujesz wypasionego samochodu, zwłaszcza gdy nie umiesz prowadzić, bo będą na Ciebie trąbić.[/quote]
Leszeczku ale to wlasnie zrobil... kupil taka Cracovie... taka walsnie ryksze.. i pewnie bedzie probowal z niej zrobic...powiedzmy najpierw Poloneza...apozniej moze zmieni silnik i bedzie Polonez WRC... a jak mu nie pojdzie w ta strone to bedzie na nogach chodzil albo rowerem...
Ty zakładasz, że on potrafi przerobić rikszę na Poloneza, a ja uważam, że on kupił Poloneza i to w wersji Caro i robi wszystko, żeby mu została riksza. A konkretnie nic nie robi i czeka, aż się będzie nadawał tylko do zezłomowania, bo nie chce wydawać kasy na utrzymanie nie mówiąc już o podrasowaniu
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1775841913-535.jpg[/img]
fotki fotki ... A GDZIE JEST PREZES YANKESKI DZIADZIE JEDEN?
- Edytowany
WALCIE KURWY W CHUJA DALEJ. DRUGI FILIPIOK PRZYLAZŁ Z KONOPII. JPII
To zebranie,to chyba odnośnie nowego oświetlenia na naszym stadionie,na 120 lecie Klubu taki prezent o Miasta.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)