a do kogo mają walić? do zamkniętych drzwi za którymi jeszcze nikogo nie ma?
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
- Edytowany
Ponoć miała być kraina mlekiem i miodem płynąca 🤣
[b]Edycja z 07.04.2026 o godz. 08:01 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1718834 a do kogo mają walić? do zamkniętych drzwi za którymi jeszcze nikogo nie ma?[/quote]
Pytam więc wieszczy. Głosicieli nowej ery "pookupacijnej".
dajcie mnie na Prezesa to w ciągu 3 lat mamy majstra i LM
- Edytowany
Już dawno temu proponowałem Cię na właściciela,prezesa,dyrektora,trenera,naczelnika Mieczysława,cóż wieszcze nie zaakceptowali.
[quote]#post1718837 dajcie mnie na Prezesa to w ciągu 3 lat mamy majstra i LM[/quote]
CV wysłałeś? Będziemy za Tobą lobbować.
[quote]#post1718842 [quote]#post1718837 dajcie mnie na Prezesa to w ciągu 3 lat mamy majstra i LM[/quote]
CV wysłałeś? Będziemy za Tobą lobbować.[/quote]
W sercu Pasy,po godzinach będzie robił.
- Edytowany
Ale czy dał Platkowi szansę i wysłał CV?
Czy też Platek ma się zalogować na forum i wysłać mu propozycję zatrudnienia na priva?
SaNto, na stanowisku, o którym piszesz, że Cię interesuje, jest vacat. Działaj by je zdobyć!
moze sie zle podpisal.... bo z imienia i nawiska a trzeba bylo glos mlodego pokolenia spiritus santus..
Będzie gorzej jak utrzymamy się nie przechodząc pozytywnie procesu otrzymania licencji na grę w ekstraklasie....
A za co mają nie dostac licencji?
Prognozy finansowe itp.
Oczywiście nie wiem co będzie bo na razie mamy tu czarne wizje ale może na papierze jest ok.
A betony nie dostały licencji za finanse?? Nie widziałem nigdzie takich wiesci... a graja ..takze wymysły o braku licencji schowajcie w swoich wymyślonych kieszeniach ..
Też mi się wierzyć nie chce by Platek nie dopełnił (przynajmniej na papierze) finansowych wymogów licencyjnych. Pojawiające się wrzuty jak navprzykład, że nie było kasy na wypłaty zostały szybko zdementowane.
Bardziej obawiam się, że utrzymanie przy tej filozofii zarządzania klubem skończy się spadkiem w kolejnym czy następnym sezonie.
Myślę, że mimo wszystko ten Platek nie dopuści do takiej sytuacji ale trzeba wszystko brać pod uwagę. W tym jest problem, że jest wirtualnym właścicielem klubu...
[quote]#post1718830 Trafiły na moje, ale przekazałem je w darowiźnie Red Bullowi[/quote]
A ja myślę że jednak na konto Platek Football Group
[quote]#post1718901 A betony nie dostały licencji za finanse?? Nie widziałem nigdzie takich wiesci... a graja ..takze wymysły o braku licencji schowajcie w swoich wymyślonych kieszeniach ..[/quote]
Przecież już było oficjalne dementiz że Cracovia nie ma żadnych zaległości względem piłkarzy.
Nie powielajmy plotek.
Ostatnio w sprawozdaniu była informacja że Platek udzielił pożyczki na kwotę 800 tys. Euro ńa funkcjonowanie klubu.
[quote]#post1718944 [quote]#post1718901 A betony nie dostały licencji za finanse?? Nie widziałem nigdzie takich wiesci... a graja ..takze wymysły o braku licencji schowajcie w swoich wymyślonych kieszeniach ..[/quote]
Przecież już było oficjalne dementiz że Cracovia nie ma żadnych zaległości względem piłkarzy.
Nie powielajmy plotek.
Ostatnio w sprawozdaniu była informacja że Platek udzielił pożyczki na kwotę 800 tys. Euro ńa funkcjonowanie klubu.[/quote]
Jagodyński nie jest wiarygodny.
Akurat tu mi się wydaje że jest. To zazebia się z pożyczka od Patka, ktora pewno poszła na wypłatę wynagrodzeń.
Czyli czekaj, jak pożyczył na zapłatę czegoś to jednak brakowało. Czyli jednak to nie bzdury tylko może niepełne informacje.
To Mateusz D. tak ładnie opowiadał jaka to wspaniała sytuacja klubu. Oj szkoda że sponsora nie ustrzelił i musiał sprzedać Virgila, żeby miał na wypłaty. Dziaders
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
stanislaw1984, Goście (4)