Grafiki nie mogę wkleić ostatnio chodzi o ten post
https://x.com/i/status/2040107140744970318
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Wystawili się na kolejne gownoartykuly publikując tapety na telefon z okazji 120 lecia
- Edytowany
[quote]#post1718173 Ja rozumiem te wszystkie złe emocje, które są wokół klubu, ale gdy widzę kolejne artykuły jak ten z "Przeglądu Sportowego" to nóż mi się w kieszeni otwiera. Mam dosyć tego medialnego pierdolenia na temat Cracovii, a w szczególności robienia osobom z klubu psychoanalizy jak w amerykańskich serialach medycznych. Jest 17 innych klubów Ekstraklasy. Można się zająć fatalnymi finansami Radomiaka, śniadym z Pogoni i jego wynurzeniami albo frajerstwem Dobrzyckiego. Od Cracovii można już po tych kilkunastu tygodniach na spokojnie się odpierdolić.[/quote]
Wystarczy, że zaczniemy wygrywać, a słowo Cracovia się nie pojawi w onecie/przeglądzie sportowym.
Już dawno przebili interię pod względem skurwysyństwa w naszą stronę.
- Edytowany
@maciek72#152
Ale jaśnie wielmożna hrabina z wierzynka dała im ku temu ostatnio przyzwolenie wysyłając do nich głównie oraz do migi pseudo oświadczenia pełne mowy trawy...
Dajcie spokój z tą babą z Widzewa… poważnie nie ma nikogo lepszego?
[quote]#post1718192 @maciek72#152
Ale jaśnie wielmożna hrabina z wierzynka dała im ku temu ostatnio przyzwolenie wysyłając do nich głównie oraz do migi pseudo oświadczenia pełne mowy trawy...[/quote]
Wierzynka sprzedała.
Dajcie spokój, to był pierd kontrolowany. Już nie ma tematu tej baby z Widzewa!😁
[quote]#post1718205 Dajcie spokój, to był pierd kontrolowany. Już nie ma tematu tej baby z Widzewa!😁[/quote]
Mam taką nadzieję. Skoro nawet widzewiacy pisali jeśli to prawda to nam współczują :)
Oby, oby…
Nie będzie tej baby, to chyba rzeczywiście było jej pchanie się na stołek.
[quote]#post1718209 [quote]#post1718205 Dajcie spokój, to był pierd kontrolowany. Już nie ma tematu tej baby z Widzewa!😁[/quote]
Mam taką nadzieję. Skoro nawet widzewiacy pisali jeśli to prawda to nam współczują :)[/quote]
Bo nie pozwala po dachach biegać.
[quote]#post1718183 ... nasz wygrał ;-)...[/quote]
Tyle, że jako jedyny w stawce ma jeszcze 2 czy 3 inne kluby. Tak, że słabo.
Zaraz Pertkiewicz i Masłowski będą wolni
Płatek ty dziadzie jeden z hameryki . Najmij wreszcie jakiegoś kompetentnego prezesa bo tu Pańskie jaja w Klubie zaczynają się dziać!
- Edytowany
Platek, amerykanski pajacu, wesołych świąt, bucu.
kurwa pobudka !!!
Albo się w końcu zbierzemy i weźmiemy za ryj tego pajaca i jego beduinów albo się obudzimy w pierwszej lidze.
Panie Gambal aleś pan ekipę zmontował.
Panie Platek to jest naprawdę bardzo nieuczciwe, żeby najpierw kupić zasłużony klub a później się nim zupełnie nie interesować.
Ta pizda ma wywalone na nasz Klub.
Niestety tak to wygląda.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!