Grafiki nie mogę wkleić ostatnio chodzi o ten post
https://x.com/i/status/2040107140744970318
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Wystawili się na kolejne gownoartykuly publikując tapety na telefon z okazji 120 lecia
- Edytowany
[quote]#post1718173 Ja rozumiem te wszystkie złe emocje, które są wokół klubu, ale gdy widzę kolejne artykuły jak ten z "Przeglądu Sportowego" to nóż mi się w kieszeni otwiera. Mam dosyć tego medialnego pierdolenia na temat Cracovii, a w szczególności robienia osobom z klubu psychoanalizy jak w amerykańskich serialach medycznych. Jest 17 innych klubów Ekstraklasy. Można się zająć fatalnymi finansami Radomiaka, śniadym z Pogoni i jego wynurzeniami albo frajerstwem Dobrzyckiego. Od Cracovii można już po tych kilkunastu tygodniach na spokojnie się odpierdolić.[/quote]
Wystarczy, że zaczniemy wygrywać, a słowo Cracovia się nie pojawi w onecie/przeglądzie sportowym.
Już dawno przebili interię pod względem skurwysyństwa w naszą stronę.
- Edytowany
@maciek72#152
Ale jaśnie wielmożna hrabina z wierzynka dała im ku temu ostatnio przyzwolenie wysyłając do nich głównie oraz do migi pseudo oświadczenia pełne mowy trawy...
Dajcie spokój z tą babą z Widzewa… poważnie nie ma nikogo lepszego?
[quote]#post1718192 @maciek72#152
Ale jaśnie wielmożna hrabina z wierzynka dała im ku temu ostatnio przyzwolenie wysyłając do nich głównie oraz do migi pseudo oświadczenia pełne mowy trawy...[/quote]
Wierzynka sprzedała.
Dajcie spokój, to był pierd kontrolowany. Już nie ma tematu tej baby z Widzewa!😁
[quote]#post1718205 Dajcie spokój, to był pierd kontrolowany. Już nie ma tematu tej baby z Widzewa!😁[/quote]
Mam taką nadzieję. Skoro nawet widzewiacy pisali jeśli to prawda to nam współczują :)
Oby, oby…
Nie będzie tej baby, to chyba rzeczywiście było jej pchanie się na stołek.
[quote]#post1718209 [quote]#post1718205 Dajcie spokój, to był pierd kontrolowany. Już nie ma tematu tej baby z Widzewa!😁[/quote]
Mam taką nadzieję. Skoro nawet widzewiacy pisali jeśli to prawda to nam współczują :)[/quote]
Bo nie pozwala po dachach biegać.
[quote]#post1718183 ... nasz wygrał ;-)...[/quote]
Tyle, że jako jedyny w stawce ma jeszcze 2 czy 3 inne kluby. Tak, że słabo.
Zaraz Pertkiewicz i Masłowski będą wolni
Płatek ty dziadzie jeden z hameryki . Najmij wreszcie jakiegoś kompetentnego prezesa bo tu Pańskie jaja w Klubie zaczynają się dziać!
- Edytowany
Platek, amerykanski pajacu, wesołych świąt, bucu.
kurwa pobudka !!!
Albo się w końcu zbierzemy i weźmiemy za ryj tego pajaca i jego beduinów albo się obudzimy w pierwszej lidze.
Panie Gambal aleś pan ekipę zmontował.
Panie Platek to jest naprawdę bardzo nieuczciwe, żeby najpierw kupić zasłużony klub a później się nim zupełnie nie interesować.
Ta pizda ma wywalone na nasz Klub.
Niestety tak to wygląda.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (11 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (10)