Farmazon, plan miejscowy nie pozwala budować tam bloków i można to łatwo sprawdzić.
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Poczekaj chwilę. Gdyby nie potrzeba zmiany planu to już dawno byłyby tam bloki.
za parę lat to i po drugiej stronie ulicy będą bloki To tylko kwestia czasu
[quote]#post1717543 [quote]#post1717520 Pamiętam euforię jak z kolegami oglądaliśmy ich porażkę z Panathinaikosem w 2005 😁[/quote]
Jeszcze im wtedy nie uznali prawidłowej bramki więc ten mecz szczególnie cieszył 😁[/quote]
To było ponad 20 lat temu a jednak pozostał ten mecz w pamięci z tych kibicowsko antywiślackich. Mecz miał swoją dramaturgię. W tym meczu swoje dołożył Olisadebe, który wygrał dla naszej reprezentacji awans na mundial 2002. Miał wtedy swoje pięć minut i był zajebistym napastnikiem można powiedzieć światowego formatu. Jednak tylko te 5 minut ale ważnych... Tutaj dorzuciłbym jeszcze mecz z Omonią Nikozja, gdzie gts przegrał rywalizację o awans do LM tracąc bramkę na kilka minut przed końcem meczu. Był jeszcze taki mecz z Valerengą Oslo, w którym norwegowie murowali bramkę przez 210 minut i nie oddali żadnego celnego strzału na bramkę, a jednak wyeliminowali gts po rzutach karnych.
[quote]#post1717604 Oglądnąłem właśnie ekstraklasę po godzinach, i było o majątkach właścicieli klubów piłkarskich w Polsce, okazuje się, że Platek jest najbogatszy.
Tylko co kurwa z tego.[/quote]
Wojciechowski jak był w Polonii chyba też był najbogatszy ;)
„Wybacz tato, wybacz mamo, wy…ło nas Dynamo”
[quote]#post1717604 Oglądnąłem właśnie ekstraklasę po godzinach, i było o majątkach właścicieli klubów piłkarskich w Polsce, okazuje się, że Platek jest najbogatszy.
Tylko co kurwa z tego.[/quote]
Najbohatszy, ale żyd większy niż My, nie daje kasy.
Juz nie mogę się doczekać 3 z rzędu miliardera który nas kupi i nic nie zrobi.
- Edytowany
Spokojnie. Każdy się doczeka. Kolejnych 20 lat filipiakowszczyzny raz/dwa zleci przy wnukach.
Na marginesie: Januszowi poza kilkoma protestami grożono spaleniem domu 🤪
W związku z tym szybki konkurs:[b] "Czym grożono będzie Colakowi, Amdurerowi i Platkowi"[/b]?
Nagroda? Latarka czołówka oraz talon 300 zł do wykorzystania na zakwaterowanie w trakcie wyjazdów Sekcji Turystyczno-Krajoznawczej KS Cracovia.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-03/1774820865-049.jpg[/img]
Edit:
Moja propozycja: Będziemy już tak starzy, że grozi im centralny wpierdol laskami inwalidzkimi.
Spaleniem domu Platka to się musi chyba zająć Cracovia Chicago 😂
1.5 miesiaca bez prezesa walczac o spadek w zasadzie. To mamy american dream
Dobrze ze nie ma prezesa bo jeszcze by cos spierdolił a tak nie ma kto 😉😉😉
Ale nie ma komu b..u powiedzieć !
a te wicki, to w jakiej ambasadzie planują teraz bawic? w Tureckiej bylismy, teraz Izrael?
Nie wiem czy tęsknota za mianowanym prezesem jest uzasadniona. Może być i tak że przyjdzie jakiś znajomy Colaka z targowiska dywanów w Ankarze - będzie zgrzytanie zębów przy Kałuży i radosny skowyt po drugiej stronie Błoń...
Przecież jest zarząd dwóch beduinów, po co im prezes? Wystarczy chyba do podejmowania wiążących decyzji po zmianie statutu?
Wystarczyłby nawet jeden. Tylko, żeby był w klubie i wszystko ogarniał. Nie wiem czy "beduini" się tym zajmują.
[quote]#post1717755 Wystarczyłby nawet jeden. Tylko, żeby był w klubie i wszystko ogarniał. Nie wiem czy "beduini" się tym zajmują.[/quote]
Beduini ci z najbogatszych krajów arabskich pompują kasę jak to się mówi dla zabawy w największe europejskie potęgi jak Real Madryt czy Barcelona.... Tyko czy oni pompują tą kasę na pewno dla zabawy i nie wiedzą po co? Być może takie potężne kluby jak też inne, nie byłyby takimi potęgami a oni takimi potentantami jakny swoje "grosze" nie dorzucili. W filantropię raczej nikt się nie będzie bawił i to na każdym kroku powtarzał Filipiak i konsekwentnie realizował swój plan. U niego każda zainwestowana złotówka w Cracovię była wyważona i miała przynieść zyski i rozwój firmie Comarch. Ten cel osiągnął zdecydowanie. Platek mimo, że jest mega bogaty tym bardziej nie będzie uprawiał żadnej filantropii, bo mieszka na drugim końcu świata i nic mu nie grozi. Jako miliarder kupił klub z myślą zysku i możliwe, że ma na to wyjebane, co z tego wyniknie. Na zasadzie.... "a nóż widelec się uda"...
Powiało optymizmem
https://x.com/KSCracoviaSA/status/2038968492733436004
Teraz to już naczelny hejter Trubalskiego - lucek1906 - chyba sobie strzeli w łeb😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)