Co z tego jak on ma nas w dupie ale dobrze coś trzeba działać póki może jeszcze nie jest za późno
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
A ja podbijam temat i pytam po raz wtóry Kolegę Nakiego
naki napisał:
[b]>Platek kupil klub i Filipiakowa rowniez z jednej prostej przyczyny. Chca sprzedac swoje udzialy i na tym zarobic.>
[/b]
Z tego co piszesz ja rozumiem, że [b]zarówno Filipiakowa jak i Platek chcą sprzedać swoje udziały.
Odpowiedz jeśli wiesz: kiedy Filipiakowa ma sprzedać swoje udziały?
Kiedy Platek ma sprzedać swoje udziały?[/b]
Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów wie, za jaką kwotę Platek kupił swoje udziały w Cracovii?
Tego nie wie nikt i tak myślę że nigdy się tego niedowiemy niestety😒
Nigdzie takiej informacji nie ma. Ktoś pisał 50 mln PLN, ktoś inny 20-30 mln Euro. Ale to pewnie zgadywanki. Zastanawia mnie to również czemu jest to taką tajemnicą? Ta kwota wydana przez Platka trochę by nam mówiła o jego planie. Czy kiedyś ją poznamy? Póki co jutrzejszy dzień i myślę szybkie wybranie nowego prezesa też wiele wyjaśni.
Czy cena za akcję w przypadku obu kupujących była ta sama?
Jutro sądny dzień...
Na razie RP zachowuje się jakby pozyskał Cracovię za 1 pln.
A to wiadomo że jutro będzie nowy prezes ? Ciekawe w takim wypadku. Będzie jakaś konferencja a jak tak to o której ?
Zastanawia mnie tylko co taki gość na w głowie kupując klub.to rozumiem że motywację mogą być różne. Jestem kibicem i chce coś zbudować sukcesy , chce tylko zarobić i nie obchodzi mnie co po sobie zostawię. Tylko chyba nie jest tak łatwo zarobić na piłce w Polsce. A chłop jako biznesmen musiał wszystko przecież sprawdzic. Nie wiem jaka jest jego motywacja , ale jak na razie to nie wygląda optymistycznie.
Może jest pierdolnięty i jest socjopatą. Nakręca go niszczenie i wkurwianie innych. Juesej to kraj pojebów...
- Edytowany
Podobno Platek to nie był jedyny chętny na zakup Cracovii (nawet E.F. przyznała, że Platek był wyborem najbardziej optymalnym. Jeśli tak to musiały być też inne wybory, inni kontrkandydaci).
Obawiam się, że kierowano się kwotą jaką Platek zaoferował a nie dobrem klubu. Platek chyba zaoferował najwięcej. Nikogo nie obchodziło jakie miał przejścia w innych klubach.
Być może lepiej by było by klub kupił ktoś nawet mniej majętny, o węższych barach finansowych ale bardziej odpowiedzialny za losy klubu (ktoś z Polski bo łatwiej go skontrolować).
A tak naprawdę teraz stoimy na rozżarzonej ziemi, niepewni jutra.
W jakim wywiadzie było podane że płatek nie był jedynym oferentem?
Jeśli Platek był optymalnym wyborem, to chyba ci inni to Meresiński, Vanna i pan Hartling xD
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-03/1773698139-032.png[/img]
TAK TO WYGLĄDA W KLUBIE JAK NA TYM SYMBOLU... MASAKRA
[quote]#post1716098 A to wiadomo że jutro będzie nowy prezes ? Ciekawe w takim wypadku. Będzie jakaś konferencja a jak tak to o której ?[/quote]
Nie ma żadnych informacji w tym temacie.
Анархия – мать порядка
[quote]#post1716120 Анархия – мать порядка[/quote]
Po czym bolszewicy zrobili anarchistom porządek mordując niemal do ostatniego.
Dosyć ważny dzień dla dalszych losów klubu.
Walne zgromadzenie ma dokonać zmianę w Radzie Nadzorczej spółki.
Robert Płatek dokona zmian pod siebie, pytanie co dalej?
Pierwszy raz w historii we władzach Cracovii i w Radzie Nadzorczej nie będzie żadnego człowieka związanego z Cracovią.
Dramat!
Dawniej jak ktoś rządził Cracovią to we władzach klubu było więcej lub mniej ludzi, którzy w przeszłości mieli jakiś związek z Cracovią.
Nawet w ponurych latach 70-tych gdy w zarządzie Pasów było więcej gts-owców (narzuconych przez komunistów) to jednak i wtedy była jakaś grupa Pasiaków. A teraz nie będzie ani jednego Pasiaka.
Może powinniśmy się domagać by do władz Cracovii był włączony przynajmniej jeden człowiek związany od lat z Cracovią.
Inaczej Ci nowi ludzie z Cracovią będą mogli robić co im się podoba.
[quote]#post1716108 Jeśli Platek był optymalnym wyborem, to chyba ci inni to Meresiński, Vanna i pan Hartling xD[/quote]
Dokładnie to samo pomyślałem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)