@Jake Blues#10100
Na pewno nie piłkarz.
-
-
Kahveh Zahiroleslam dołącza do Cracovii !
Jak tam obrońcy tego drewna??
Można mieć do niego pretensje, ale i tak był jednym z 3-4 naszych zawodników, którzy się najlepiej zaprezentowali. Ewidentnie lepiej zagrał chyba tylko Perković.
Czy dziś lepsi byli Henriksson, Praszelik, Ammari, Piła, Minczew, Hasić ?
Napewno nie byli lepsi ale napewno on nie był lepszy od nich.Zobaczcie na jego zagrania to nie jest zawodnik na ękstraklase
[quote]#post1714769 Można mieć do niego pretensje, ale i tak był jednym z 3-4 naszych zawodników, którzy się najlepiej zaprezentowali. Ewidentnie lepiej zagrał chyba tylko Perković.[/quote]
Też tak uważam. Starał się, większość górnych piłek zgarnął. Chłop jest drewniany, ale przy odpowiednim serwisie to coś by czasem wcisnął. Pretensje największe mam do tej piłki po różnym, której nie sięgnął, to była praktycznie pewna bramka. Natomiast poza tym, to więcej mam uwag do tych, którzy piłki mu dostarczali (a właściwie nie dostarczali), niż do niego.
Nie ma możliwości żeby gość zrobił jakąkolwiek karierę . To co potrafi to robi więc trudno mieć do niego pretensje. Skoro umiejętności ma nikłe pytanie brzmi czemu został zatrudniony….
Stara sie, ale nie umie grac w pilke..niestety jest slaby technicznie. Nie wiem kto go rekomendowal, ale niewypal totalny.
To już Rakoczy byłby od niego lepszy, przynajmniej na pół godziny (bo na tyle miał siły). No ale kilka bramek w ekstraklasie strzelił i kilka meczów pojedynczych rozegrał niezłych.
Zahiroleslam to absolutny amator, mający kłopot z przyjęciem nawet łatwej piłki.
Myślę, że jest lepszy od tego Rajovica kupionego za 3 mln euro. Strzelił dzisiaj przypadkową bramkę, a tak to nic nie grał cały mecz. Albo nie dochodził do podań, albo straty. Nasz Zahiro lepiej się piłkarsko prezentował.
Problem jest tylko taki że od Rajovica są wszyscy lepsi w tej lidze
Napastnika rozlicza się ze strzelonych bramek, a On nie tylko że nie zdobył gola ale nawet nie oddał strzału. Nie mówiąc już o tym, że nie stworzył partnerom jakiejkolwiek okazji.
No, a drugi problem jest taki że on jednak strzelił bramkę i mają 3 pkt.
Poza tym się wszystko zgadza.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)