Teoretycznie jak niestety Korona przegra z Widzewem to przy wpierdolu w Lublinie remis nam wystarczy z Korona żebysmy zostali a oni niestety nie... Dobrze to mówię ?
-
-
Sytuacja w tabeli. Walka o MP,Puchary,Utrzymanie
Arka się jeszcze może utrzymać naszym kosztem bo mają jeden mecz zaległy i grają u siebie ze zdegradowaną Termaliką.
Arka w przeciwieństwie do nas mecze u siebie umie wygrywać.
Przepraszam a Arka już spadła ????
[quote]#post1724499 Przepraszam a Arka już spadła ????[/quote]
Arka może nas jeszcze wyprzedzić w tabeli.
Wygląda na to że ostatni mecz na Kałuży będzie nasza ostatnia szansą (Którą już z kolei?????).
Wygramy zostajemy.
Jedyna szansa aby Korona wygrala z Widzewem.To powinno dać jej utrzymanie i z nami będą grać o nic.
Mecz z Koroną będzie o spadek albo my albo Korona
dzisiaj radomiak tez miał grać o nic, zagłebie tydzien temu tez
[quote]#post1724509 Wygląda na to że ostatni mecz na Kałuży będzie nasza ostatnia szansą (Którą już z kolei?????).
Wygramy zostajemy.
Jedyna szansa aby Korona wygrala z Widzewem.To powinno dać jej utrzymanie i z nami będą grać o nic.[/quote]
Pod warunkiem, że pewien bogaty właściciel.pewnego klubu nie będzie motywował Korony...
Wiem, wiem nadzieja matką głupich.
Spoko spoko. Wygramy w Lublinie i to my będziemy grali "o nic"
Ja tylko liczę na remis Korony za tydzień i remis Korony z nami i na więcej nie liczę.
Popieram w 100%
W piątek bardzo ważny mecz Korona Widzew.
Remis jak dla mnie niewskazany. Niech ktoś zdobędzie 3 punkty.:
1/ Korona wygra, z nami raczej gra o pietruszkę.
2/ Widzew wygra, to w ostatnim meczu powinien nam wystarczyć remis, a że lubiny remisy więc też dobry układ
3/ remis - patrz pkt.2 remis z Korona da nam utrzymanie-lepszy bilans .
- Edytowany
Hola, hola!
Arka spokojnie zdobędzie 41 punktów i nas niestety wyprzedzi jeśli choć raz nie wygramy. Ma o jeden mecz więcej od nas i lepszy od nas bilans bezpośrednich spotkań.
U siebie gra ze zdegradowaną Termaliką i ze zmęczonym i grającym o nic Górnikiem (który poprzez zdobycie PP zapewnił sobie udział w europejskich pucharach). Co gorsza Lechia gra też z Termaliką.
Naprawdę nasza sytuacja jest ciężka.
Górnik Zabrze gra o drugie miejsce w Ekstraklasie.... bo to Eliminacje LM
[quote]#post1724560 Górnik Zabrze gra o drugie miejsce w Ekstraklasie.... bo to Eliminacje LM[/quote]
Na to bym nie liczył wszystkie wyniki układają się ostatnio przeciwko nam. Arka świetnie gra u siebie a Górnik naprawdę jest zmęczony (rozegrał więcej meczów w PP).
Jedynym problemem wytypowania dobrego dla nas wyniku korona widzew jest to że grają przed meczem lechii z legią. Ja uważam że jeśli lechia przegra to najlepiej gdyby w meczu korony padł remis, ale na pewno jedno jest pewne ze NAJGORSZYM wynikiem jest wygrana widzewa.
Jebać wszystkich, to My musimy wziąć się w garść i zacząć wygrywać mecze. Mam w dupie wyniki innych drużyn. Dość kurwa!
Po wszystkim liczę na solidny oklep tych wszystkich skurwysynow, którzy doprowadzili do tego co jest, tak na pamiątkę z Cracovii. A przecież,ynajmbiej wielogodzinbe oczekiwanie na wyjście z szatni i z lóż...
[quote]#post1724561 [quote]#post1724560 Górnik Zabrze gra o drugie miejsce w Ekstraklasie.... bo to Eliminacje LM[/quote]
Na to bym nie liczył wszystkie wyniki układają się ostatnio przeciwko nam. Arka świetnie gra u siebie a Górnik naprawdę jest zmęczony (rozegrał więcej meczów w PP).[/quote]
Rozegrali wiosną 3 mecze więcej z czego jeden z Zawiszą Bydgoszcz.
Nie będę mówił ile puchrowicze zagrali w całym sezonie.
Tu jedynie mental może im zaszkodzić jeśli nie wierzą w coś więcej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)