Z walki o mistrza się wypisaliśmy, z PP odpadliśmy, z walki o puchary zaraz się wypiszemy także trzeba sprzedawać wszystko w pizdu żeby słupki na zielono się świeciły i żeby można było wywiady napi3rdalac jeden za drugim jak to zajebiście słupki wyj3bało do góry za jego kadencji.
-
-
Filip Stojilkovič witamy w Pasach!!!
Ale mamy chujowego prezesa. Nie przypominam sobie by za któregoś poprzedniego było tak beznadziejnie. TABISZ WRÓĆ!
Leszeczku przepraszam to sarkazm czy szczera wypowiedź?
Szczery sarkazm 😋
[quote]#post1700508 Powiedział "5 chcem".[/quote]
Nie chcem, ale muszem!😁
[quote]#post1700513 Ale mamy chujowego prezesa. Nie przypominam sobie by za któregoś poprzedniego było tak beznadziejnie. TABISZ WRÓĆ![/quote]
Z tego co mi się wydaje, to za poprzedniego prezesa Cracovia miała więcej terenów i więcej sekcji. Ilość sukcesów i medali natomiast jest taka sama.
@Pasiak04#8325 tylko sekcji piłkarskiej. Hokej miał się naprawdę nieźle.
Chodzi o to, że obecnie stan jest taki sam jak był przed objęciem wspaniałego chcem.
Ile to już jest prezesem ten obecny?
Decyzję o które macie pretensje to raczej nie były decyzję Dróżdża.
A za transfery jest odpowiedzialny czy nie? Bo nie wiem komu dziękować za Praszelika.
Niebiosom.
Jak nie biosom to komu? 🤣
[quote]#post1700563 A za transfery jest odpowiedzialny czy nie? Bo nie wiem komu dziękować za Praszelika.[/quote]
Tak. Za transfery jest odpowiedzialny. I te dobre i te złe.
8 dni później
Kiedy do nas przychodził , transfermarkt wyceniał go na 900 000 euro . Obecnie jest to kwota 2 000 000 euro .
Sprzedać jak najszybciej żeby jeszcze coś na nim zarobić
Też tak myślę. I spróbować kogoś ściągnąć jeszcze w okienku zimowym.. mi się wydaje że On może być prowodyrem jakiś zniesnacek w drużynie.. Hasica pewnie też przekabacił bo przecież kolega z Serbi Aleksic mało gra..
Może Champentier jak przepracuje okres przygotowawczy będzie wzmocnieniem?
Ale piszecie bzdury.😳
Filip top piłkarz,tylko potrzebuje podań....a konkretnie szybkich skrzydłowych,czytaj Rózga itp.Bo niestety Minczew i Hasić są za wolni nawet na Ekstraklasę.
Co Wy chłopy piszecie . Bez Filipa nie istniejemy !!! Widzieliśmy mecz z Motorem gdyny nie strzał życia Praszelika to by był 1 strzał w światło bramki....rozumiecie jeden!!!! Filip nas trzyma przy życiu , nie Klich nie Maigard, nie jest winą Filipa że jesteśmy przewidywalni . Trener jest słaby!!! Mamy piłkarza TOP. Ma 7 bramek plus 3 asysty pierwszego stopnia.
No tylko żeby być uczciwym spieprzył 100% piłkę po fajnie rozegranym wolnym, wczesniej też go kto przepchnął w akcji 1:1. Jego forma została w szatni w Szczecinie tak jak i pozostałych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)