Ok, to teraz muszę ogarnąć temat z moją Lubą (która wśród ogromu zalet ma dwie wady - nie podziela moich pasji do piłki i górskich wędrówek):
- Słońce moje, wszyscy inni zabierają na kolację lub do kina, a my pojedziemy na wycieczkę.
- Och, och, a gdzie mnie zabierzesz??
- Na Ziemię Świętą.
- Chyba "do" Ziemi Świętej?
- "Na", Kochanie, "na".
(A jeśli nie podziała, to w sumie i tak nie obchodzimy Walentynek)
-
-
Sezon 2025/2026. Terminarz.
- Edytowany
[quote]#post1705769 ... Ok, to teraz muszę ogarnąć temat z moją Lubą (która wśród ogromu zalet ma dwie wady - nie podziela moich pasji do piłki i górskich wędrówek)...[/quote]
Proponuję: do Sekcji Turystyczno-Krajoznawczej KS Cracovia się razem zapiszcie. Tam wszyscy i wszystkie podzielają. Może się Twojej Pani spodobać. Polecam.
[quote]#post1705769 Ok, to teraz muszę ogarnąć temat z moją Lubą (która wśród ogromu zalet ma dwie wady - nie podziela moich pasji do piłki i górskich wędrówek):
- Słońce moje, wszyscy inni zabierają na kolację lub do kina, a my pojedziemy na wycieczkę.
- Och, och, a gdzie mnie zabierzesz??
- Na Ziemię Świętą.
- Chyba "do" Ziemi Świętej?
- "Na", Kochanie, "na".
(A jeśli nie podziała, to w sumie i tak nie obchodzimy Walentynek)[/quote]
Ja z moją też to przechodziłem gdzie nie podziela mojej pasji.. na dodatek moja jest w ciąży i się osobiście chwale i żeby pójść na kompromis a nie że walentynki i mecz to pójdziemy na kolację w piątek ! A w sobotę po meczu obejrzymy jakiś film jak wrócę. Myślę że przejdzie 🤣
@Dawid34#42637 gratulacje i dużo zdrowia dla Was!
@axe#104 🎶nie piszcie na Fejsie "nikt tyle nie pije"🎶 dobrze pamiętam, że tak to szło? 😀 Obawiam się, że akurat moją wadą jest słaba głową (i abstynencja małżonki) - ale myślę, że kiedyś się odezwę w temacie ;)
8 dni później
- Edytowany
22. kolejka:
20 lutego (piątek):
Piast Gliwice - Motor Lublin, godz. 18:00
Widzew Łódź - Cracovia, godz. 20:30
21 lutego (sobota):
Raków Częstochowa - Bruk-Bet Termalica Nieciecza, godz. 15:00
Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin, godz. 17:45 - transmisja w TVP Sport
Legia Warszawa - Wisła Płock, godz. 20:30
22 lutego (niedziela):
Arka Gdynia - GKS Katowice, godz. 12:15
Jagiellonia Białystok - Radomiak Radom, godz. 14:45
Korona Kielce - Lech Poznań, godz. 17:30
23 lutego (poniedziałek):
Lechia Gdańsk - Zagłębie Lubin, godz. 19:00
12 dni później
Departament Logistyki Rozgrywek opublikował terminarz 23. kolejki PKO Bank Polski Ekstraklasy.
23. kolejka:
27 lutego (piątek):
[b]Cracovia - Piast Gliwice, godz. 18:00[/b]
Arka Gdynia - Lechia Gdańsk, godz. 20:30
28 lutego (sobota):
Pogoń Szczecin - Widzew Łódź, godz. 14:45
Motor Lublin - Korona Kielce, godz. 17:30
GKS Katowice - Górnik Zabrze, godz. 20:15
1 marca (niedziela):
Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Radomiak Radom, godz. 12:15
Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa, godz. 14:45
Lech Poznań - Raków Częstochowa, godz. 17:30 - transmisja w TVP Sport
2 marca (poniedziałek):
Zagłębie Lubin - Wisła Płock, godz. 19:00
Zaległe spotkanie 19. kolejki Radomiak Radom - Arka Gdynia zostanie rozegrane między 23. a 24. kolejką.
Nie no, prime time dla ekipy na miejscu pucharowym. Piątek, 18:00 - cudnie!
Co za .uje !!!
Jebańce pierdolone.
W zakorkowanym wielkim mieście dać termin w piątek o 18.00 to w zasadzie złośliwość z samej definicji. Od takich godzin w dni robocze powinny być mniejsze miejscowości. Tam sobie poradzą.
awaria swiatla rozwiąże te problem
Najwazniejsze ze mecz Rakowa z przehajpowanym Lechem jest w Niedziele o 18...😡
Ja raczej na Derby Trójmiasta się wybieram,więc całkiem do dupy ten terminarz.
[quote]#post1709140 Najwazniejsze ze mecz Rakowa z przehajpowanym Lechem jest w Niedziele o 18...😡[/quote]
A czy gość śledzący I ligę i wszystkie inne rywali rzucił okiem na terminarz Ligi Konferencji i Pucharu Polski? Czy tylko tak pierdoli dla samego pierdolenia?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)