Jeśli Kroczek ma swoje utrzymanie za miejsce w 8-mce, to ja kibicuję trzem drużynom za nami by nas wyprzedzili.
Przychodzi nas coraz więcej, by więcej było nas wku...onych na beznadziejność naszej drużyny. Jeszcze te miśki. Totalna żenada!.
-
-
Cracovia 0 - 2 Lechia Gdansk, niedziela 4 maja 2025, 14:45
[quote]#post1672147 Drużynę mamy jaka mamy, na obecną chwilę - Sokołowski, Almari, Maigaard, Olaffson czy Jugas mieli by problem by załapać się w zespole z 1 ligi . Reszta kompletnie bez formy - wolni, nieruchawi, bez czucia piłki . Kim grać ?
Ale - to trener i jego sztab tak ich przygotował do sezonu . Wniosek - albo kiepski materiał albo słaby majster .[/quote]
Ta a Lechia to ma gości na mistrza ligi. Przyszedł trener z prawdziwego zdarzenia i widać efekty. U nas jest amator co sobie w 1 lidze nie radził to gramy piach.
16-latek (Dawid Polak) najlepszy w Cracovii. Reszta niech czym prędzej spierdala. Trzech podań wymienić nie umieją.
Kroczek i Dróżdż won!
Mam też pretensje do naszego młyna. Trzeba było od 49 minuty non-stop jechać z dziadami.
Hasic kolejny kurwa artysta. Przewraca się o sznurówki.
- Edytowany
Nie jechać do Katowic, na mecz z cwelka nie przyjść, olać wyjazd do Lubina.
Całą rundę wiosenną kibic był robiony perfidnie w wała. Jak na dwóch meczach wyjazdowych kibiców nie zobaczą, a u siebie będą puste krzesełka to może coś komuś w dyni zaświta, że przekroczono granicę przyzwoitości w stosunku do kibica.
Tylko terapia szokowa, żadne przyśpiewki o dopingowaniu Lecha czy awansie Arki. Czy też żadne odwracanie się plecami do murawy.
Terapia szokowa.
Runda wiosenna to prostytucja ligowa że strony klubu. Po takim meczu jak dzisiaj, dalsze kibicowskie angażowanie się w kolejnych 3 meczach będzie tylko daniem im przyzwolenia na bezkarne robienie kibica w chuja.
Wybór tylko zależy tym razem od kibica.
Na mecze Cracovii chodzę 30 lat ! Dawno nie widziałem drużyny bez ambicji i woli walki !
Mi to wygląda, że faul Bzdyla był przed polem karnym. Czy VAR się tym zajął, czy też trzeba było zabezpieczyć wynik na wypadek nieoczekiwanych wydarzeń?
Co nie zmienia faktu, że zagraliśmy gorzej niż tragicznie.
- Edytowany
[quote]#post1672249 ... Mi to wygląda, że faul Bzdyla był przed polem karnym....[/quote]
Nie, przecież obalił zawodnika, który schodził w kierunku linii końcowej i gdyby go nie dotknął, tamten mógłby go najwyżej nabić na korner, bo celnie zacentrować z tej pozycji, przy technice w 'e-klasie', po prostu się nie dało. Jeden z najgłupszych faulów dziesięciolecia.
[quote]#post1672250 [quote]#post1672249 ... Mi to wygląda, że faul Bzdyla był przed polem karnym....[/quote]
Nie, przecież obalił zawodnika, który schodził w kierunku linii końcowej i gdyby go nie dotknął, tamten mógłby go najwyżej nabić na korner, bo celnie zacentrować z tej pozycji, przy technice w 'e-klasie', po prostu się nie dało. Jeden z najgłupszych faulów dziesięciolecia.[/quote]
Ale co Twoja odpowiedź ma do kwestii czy to było w polu karnym czy przed (konkretnie obok)?
Ja to oglądałem w Tv i jednoznacznie w polu karnym.
Mi jedynie żal Perkovicia, że musi grać z takimi inwalidami.
Taaaak,przed polem bylo,kreca nas bo sie boja. Wlacz powtorke i moze zobaczysz ze sie wjebal nogami na wslizgu w polu karnym,ale jakie to ma w sumie znaczenie? Probowal na ambicji i popelnil blad.wiekszym bledem jest ze on nie dostaje wiecej minut zeby zlapac doswiadczenie
Wole młodego blokującego z faulem niż tą bandę pozorantów która od kilku miesięcy broni na zasadzie biegania 1 metr od przeciwnika bez żadnego kontaktu.
Za taki mecz powinny być kary regulaminowe tj.
- Cracovia od następnego sezonu 25/26 zaczyna grę z - 2 punktami
- Lechia Gdańsk - niezależnie w której lidze zagra, tak jak my kiedyś -5 pkt i 1000000 zł kary (nie wiem tylko czy tych zer naliczyłem właściwie)
A co za Debil wywiesił baner przeciwko Trzaskowskiemu - co polityka ma do kibicowaniu Cracovii
Na koncertach można, to i tu mozna, szukaj se debili gdzie indziej.
Nagle zgoda Cwelką i karkami
Ja to mam gdzieś, każdy se zagłosuje jak uważa ale i każdy sobie moze wywieszać co tam potrzebuje wyrazić.
[quote]#post1672276 Ja to mam gdzieś, każdy se zagłosuje jak uważa ale i każdy sobie moze wywieszać co tam potrzebuje wyrazić.[/quote]
Oczywiście, że każdy zagłosuje jak chce, ale jednak takie szmaty wywieszane na trybunach mogą być kojarzone z klubem lub jego kibicami, a kibicowanie kłóci mi się z polityką. Kilku debili gra swoje gierki nie pytając nikogo obok jaki ma do tego stosunek. Gdyby ktoś wywiesił szmatę "Tylko debile głosują na Mentzena i Nawrockiego" też by mi się to nie podobało, niezależnie od tego na kogo chcę zagłosować.
[quote]#post1672282 [quote]#post1672276 Ja to mam gdzieś, każdy se zagłosuje jak uważa ale i każdy sobie moze wywieszać co tam potrzebuje wyrazić.[/quote]
Oczywiście, że każdy zagłosuje jak chce, ale jednak takie szmaty wywieszane na trybunach mogą być kojarzone z klubem lub jego kibicami, a kibicowanie kłóci mi się z polityką. Kilku debili gra swoje gierki nie pytając nikogo obok jaki ma do tego stosunek. Gdyby ktoś wywiesił szmatę "Tylko debile głosują na Mentzena i Nawrockiego" też by mi się to nie podobało, niezależnie od tego na kogo chcę zagłosować.[/quote]
Właśnie .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)