- Edytowany
[quote]#post1696468 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/1000009544-jpg-37053156.jpg[/img]
To jest trochę tragiczny wynik, chodzi mniej niż na Sanok i tutaj myślę, że na tym etapie sezonu wypadałoby żeby Pani prezes przedstawiła albo zaczęła wdrażać strategię promowania hokeja w Krakowie bo jest naprawdę kiepsko.[/quote]
Gdy pytałem tutaj kilkakrotnie o to jak Pani Prezes zamierza zapełnić halę, zgodnie z szumnymi zapowiedziami w wywiadach, to wszyscy zaczęli mnie atakować... Zapytam więc jeszcze raz: Jakie działania zostały podjęte, by tak się stało? Jakie akcje marketingowe i promocyjne Klub przeprowadził? W jaki sposób chcecie przyciągnąć nowych Kibiców na trybuny?
Jak widać to nie takie proste w Krakowie i każdy kto rządził miał z tym problem. Nie wystarczy więc, jak Pani Prezes zapewne zdążyła już zauważyć, iść do mediów i z wystudiowanym uśmiechem rzucać piękne slogany . A właściciele obserwują, liczą koszty i pewnie gdzieś już im tam z tyłu głowy zaczynają pojawiać się pytania. Domyślcie się jakie...