Do tego nieśmieszny.
-
-
❗❗❗RATUJMY HOKEJ 🏒
Kto hokejowej Cracovii kibicuje...ten się w cyrku nie śmieje..
- Edytowany
Podobno złożył aplikację w konkursie. Więc kto wie...
Natomiast konkurs jest jeszcze nierozstrzygnięty. 16 czerwca jest walne PZHL, dobrze by było, żeby nowy klub został przyjęty w poczet członków związku i miał drogę otwartą do startu w rozgrywkach.
To kolejna edycja- podobno kandydatura Tomasza B. przepadła. Uffffff...
Cracovia Hokej sp. z o.o. złożyła wniosek o przyjęcie w poczet członków Polskiego Związku Hokeja na Lodzie. Jutro jest zarząd i powinna zapaść uchwała o przyjęciu. Otwiera to drogę do oficjalnego złożenia wszystkich pozostałych wniosków (np. o grę w THL drużyny seniorskiej) i udziału na Walnym PZHL w dniu 16 czerwca 2025 r.
Konkurs na prezesa trwa. Niestety, nie przyjęto zgłoszenia, na którego przyjęcie bardzo liczyłem.
- Edytowany
Cracovia Hokej sp. z o.o. została przyjęta w poczet członków zwyczajnych PZHL.
Spieszę uspokoić brać kibicowską, że w aplikacji była mowa o udziale drużyn prowadzonych przez klub w rozgrywkach młodzieżowych oraz seniorskich.
Natomiast nadal nie ma prezesa, trenera oraz zawodników. Myślę jednak, że to zacznie się rozwiązywać na dniach.
[quote]#post1675941 ... Natomiast nadal nie ma prezesa, trenera oraz zawodników. Myślę jednak, że to zacznie się rozwiązywać na dniach....[/quote]
Czyli działamy kompleksowo, i w hokeju, i w kopanej...
Może uda się jednego trenera dla obu dyscyplin zatrudnić. Najłatwiej pewnie z Czech.
I tak by bylo najtaniej pewnie :)
Rudi by ogarnął dwie sekcje za 1,5 wypłaty…
Pewnie za kilka srebrników poprowadziłby też koszykarzy albo reaktywował piłkarki ręczne
Końcówka o hokeju...
https://www.youtube.com/watch?v=yQOZIgSl5sc
Od 39:00. Jakby ktoś nie mógł jak ja patrzeć na pana zmęczonego. On jest zmęczony hokejem, on jest od piłki.
On chciał dobrze, ale kibice beee.... widze, że po obu stronach błoń jakimś stopniem autyzmu wieje..
- Edytowany
ale na akademie hokejową czas ma. czemu? bo tam jest kasa z CanPack! I se moze zarzadzać! Bo tak rozumiem tą wypowiedz, ze Akademia zostaje u niego.
- Edytowany
Może ktoś streścić co on tak gadał o hokeju ?
Nie mogę patrzyć na niego a tym bardziej słuchać bo oczy i uszy mi wtedy krwawią!
Czy dobrze zrozumiałem ? Hokej seniorski jest be bo drogi i niedochodowy ale AH jest cacy bo pieniążki od sponsora i rodziców ???
To jaki jest w status AH bo nawet nie wiem ? Jest pod sp. Zoo czy jest odrębnym podmiotem?
Sku... wije się jak piskorz pytany o hokej zwłaszcza przy ostatnim pytaniu czy pieniądze, które w ramach wspólnej spółki szły na hokej teraz przechodzą na piłkę. Oślizły typ.
W zasadzie to nic konkretnego o hokeju nie powiedział.
[quote]#post1676174 W zasadzie to nic konkretnego o hokeju nie powiedział.[/quote]
Poza tym, że już jest zmęczony. On jest od piłki i basta. A, że dobrym jest człowiekiem, to jeszcze trzyma pieczę nad akademią.
... I że może coś podpowiedzieć i na kawę zaprosić.
- Edytowany
[quote]#post1676116 Końcówka o hokeju...[/quote]
Wysłuchałem... przyznam, że z trudem i bólem i to rozumianym w sensie czysto fizycznym, bo taki stek bzdur... Pozwolę sobie odpowiedzieć panu prezesowi posługując się cytatem (filmowym): [b]Widzę, że jest pan z gatunku tych menedżerów zawodowych, którzy nigdy nie pozbywają się bezkrytycznego zapału do pracy panie prezesie.[/b] (Pan prezes mógłby odpowiedzieć, że trybuna hokejowa jest straszliwie rozpuszczona latami istnienia i sukcesów na co odpowiadam) [b]ja wiem o tym.[/b] (Pan prezes tu mówi, że taki stan rzeczy jest wbrew jego oczekiwaniom, na co ja replikuję) [b]bardzo dobrze pan uważa. Chciałbym tylko, żeby pan wiedział, że nie widzę możliwości urobienia nas do konsystencji kibiców przewidzianej przez pańskie oczekiwania.[/b] (Pan prezes zapyta "jak to?) [b]Na tych trybunach znajdują się ludzie, którzy są najsprytniejszymi na tej szerokości geograficznej łazikami. I nie przerobi ich żadna pańska propaganda, ani szykany. Ja wiem, że posiada pan dane na pogromcę, sadysta patrzy panu z oczu. Cokolwiek pan będzie czynić środkami regulaminowymi będziemy tolerować, natomiast na żadne brutalizowanie[/b] (np. kładzenie łapy na środkach akademii hokejowej bo tam jakieś są) [b]i pastwienie się nie pozwolimy i przeciwstawimy się temu z całą stanowczością. Posiada pan dostateczne walory na to, aby doprowadzać ludzi do samobójstw i innych desperackich kroków[/b] (np. szukania roboty w innym klubie, bo tu pan zrobił tak, że już nie mają siły czekać i szukają miejsca gdziekolwiek, żeby nie zostać nomen omen na lodzie). [b]A ja właśnie kategorycznie sobie tego nie życzę. Chciałbym, żeby pan wiedział że chcemy mieć za wszelką cenę spokój i powrócić do normalnego funkcjonowania sekcji bez burzliwych przejść. Teraz chodzi o to, żeby pan się zastanowił nad tym co panu powiedzieliśmy. Jedno z dwojga, albo wszyscy będziemy mieli spokój[/b] (tzn my jako spokój rozumiemy sekcję hokeja grającą w lidze)[b], albo się rozstaniemy. Bez żalu z naszej strony.[/b] (Pan zapewne odpowie, że dla pana miarodajne są tylko wyniki piłki i środki z Can Packu,w Akademii, na co ja panu odpowiadam) [b]Barbarzyństwo jakim się pan wobec sekcji hokejowej W TYM KLUBIE wykazał jest biegunowo odległe od troski o Klub. DOPROWADZIŁ PAN SEKCJĘ DO UPODLENIA. Wie pan, że nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić pańskie postępowanie. Radzę panu nie używać więcej słowa "hokej" panie prezesie[/b] (bo pan je profanuje). [b]Pan się nie kwalifikuje nawet do sądu dla ludożerców, buszmenie! W moich oczach jest pan nędznym gadem, omyłkowo tylko nazywanym człowiekiem panie grabarzu hokeja. Niech pan z tego klubu już wyjdzie, bo ja nie mogę na pana patrzeć bydlaku. Precz![/b]
Jeśli ktoś nie załapał kontekstu to dla wyjaśnienia dodaję link 😀
https://youtu.be/NHycPiY6wEM?si=xkBUmEzM9bwk9oa7
- Edytowany
Dla mnie Dróżdż to zwykły kłamca za całokształt jego „troski” o hokej.
Nie odbuduje już mojego zaufania
I tyle w jego temacie z mojej strony
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)