[quote]#post1669257 Szkoda gadać, Madejski zajebał bramkę[/quote]
Nawet dwie.
Pajace
-
-
Cracovia 2 - 4 Slask Wroclaw, sobota 12 kwietnia 2025, 17:30
- Edytowany
Ten wynik to skandal , prezesie złotówa żądamy wyjaśnień !!
- Edytowany
Ludzie, nie narzekamy bo 2:4 z perspektywy meczu to bardzo dobry wynik, Śląsk smiało powinien z 7 nam wyjebać...
W tym sezonie się utrzymają, ale jak będzie dalej to derby z Wieczystą.
Rozwalacie Puszcze, odbieracie punkty Stali, a z tą szm atą z Wrocławia puszczacie sie jak tania, brudna tirówka. Ch uj wam w dupe pieprzone międzynarodowe sprzedawczyki. Za rok ta sama wrocławska szmata dwa razy was rozwali :(
Wstyd kurwa, pierdolone łamagi.
Nie wiem dlaczego, ale dla mnie Lajkomik to takie obce ciało w wątkach...
- Edytowany
Dlaczego nie wszedł. Bzdyl , jak chcesz panie Kroczek wypełnić limit młodzieżowców i nie płacić kary !!!!
Tą mieliśmy grać młodzieżowcami xD
[quote]#post1669257 Szkoda gadać, Madejski zajebał bramkę[/quote]
Żeby tylko jedną…
Jakie piękne danie dupy, dobrze że można wyłączyć tv kiedy się chce
[quote]#post1669266 Ten wynik to skandal , prezesie złotówa żądamy wyjaśnień !![/quote]
Prezes zadowolony, 12 k na meczu było…
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Ten mecz mi przypominał jak swego czasu przyjeżdżała do nas Legia w swoim prajmie, siadała na nas od pierwszej minuty i było widać że bramki są kwestią czasu.
Tylko dziś graliśmy z ostatnim zespołem w tabeli...
Tabela niema tu żadnego znaczenia
[quote]#post1669285 Tą mieliśmy grać młodzieżowcami xD[/quote]
Dokładnie, i w miejsce Olafssona wchodzi Sokołowski zamiast Biedrzyckiego, a Bzdyl siedzi na ławie cały mecz.
Rózga zmieniony, więc nawet 90 minut nie mamy.
Biedrzycki to chyba z trybun mógł wejść.
[quote]#post1669300 Biedrzycki to chyba z trybun mógł wejść.[/quote]
Tu fakt, przyznaję rację, wydawało mi się że był na rezerwie
- Edytowany
A Biedrzycki kilka dni temu na konfie przedmeczowe z Kroczkiem..jaka kurwa tam jest abstrakcja a nie powazny klub.. Tyle wiary po raz kolejny na meczu a oni dalej plują w mordę kibicom... To jest żałosne..przecież te pizdy powinny ściągać koszulki po takich meczach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)