Może to w nich w końcu wkurw wzbudzi, może wszyscy zaczną teraz zapierd...
-
-
Pogon Szczecin 5 - 2 Cracovia, piątek 14 marca 2025, 20:30
Klasyczny przykład jak spierdzielić wygrany mecz
Dość mam już tego cyrku. Swoją drogą ciekawy ma plan na podbijanie frekwencji nasz złotousty prezes.
Van buren jest drewnianany jak swego czasu Van bizen... Kallmana odchodzi a my zostajemy bez napastnika.
A tak poza tym to nasze mecz już bez emocji.. Spadek nie grozi, europejskie puchary też. Poświęcić ten czas na odgrywanie młodych :)
Wygramy 3:2
[quote]#post1666180 Van buren jest drewnianany jak swego czasu Van bizen... Kallmana odchodzi a my zostajemy bez napastnika.[/quote]
Rozwiązanie jest jedno, potrzebny nam kolejny śo
pogoń...CO.... TY KUR🤬O
Chyba w kosza
[quote]#post1666174 ... kopnął go w głowę...[/quote]
No właśnie nie kopnął, jeśli był kontakt, to tylko muśnięcie, co Frankowski w pewnym momencie pokazał gestem. Ale ci z VAR-u nie odpuścili i cisnęli, aż się ugiął. Bo w czasie rzeczywistym widział zdarzenie z bliska i żółta kartka za nieostrożność była OK.
Gdyby był kontakt to wyjebało by mu głowę w trybuny. No proszę Cię.
Moze jeszcze wyciągną jaja z dupy i coś sobą zaprezentują... Żeby chociaż nie przegrać
Mam wrażenie, chyba że to już alko, które wziąłem do znieczulenia, że nieco lepiej graja w osłabieniu 🙂
I tak miał już jedną żółtą.
Mam to samo uwierz mi że alko
Prawie druga samobójcza 😂 nosz ja pierdole...
Ja pierdole co to za kurwy komentują?
Gdzieś na pilocie/kompie masz opcje "mute" kliknij tam i twój problem zniknie.
Mnie bardziej martwi że jesteśmy dalej w głębokiej piździe jeśli chodzi o grę.. ile to już 180dni?
- Edytowany
No i chuj...
[b]Edycja z 14.03.2025 o godz. 22:15 (scalono posty)[/b]
No i cześć
Skończony kretynizm !!!!!!
I po ptokach .🙁
Sami sobie kurwa te bramki strzelamy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)