Nie do przejścia,i ten gol 👏 Dziękujmy.
-
-
Mauro Perković piłkarzem Pasów! ⚪️🔴
- Edytowany
Nie wykupienie tego pana piłkarza będzie sabotażem...
Alee, odpukać łapie poważną kontuzje do końca rundy , wypada np na niecały rok...
I co wtedy?
Inwestować w niego bańke?
Mam nadzieję że garbatą dole mamy za sobą ale czysto hipotecznie co w takiej sytuacji? ;))
[quote]#post1696918
[/quote]
Inwestować!
[quote]#post1696918 Nie wykupienie tego pana piłkarza będzie sabotażem...
Alee, odpukać łapie poważną kontuzje do końca rundy , wypada np na niecały rok...
I co wtedy?
Mam nadzieję że garbatą dole mamy za sobą ale czysto hipotecznie co w takiej sytuacji? ;))[/quote]
Kupować zawodnika za bańkę euro, a jak po zakupie złapie kontuzje .Skąd Ty się chłopie urwałeś z takimi rozkinami.Tak myśląc to my nigdy nic nie osiągniemy.
[quote]#post1697072 [quote]#post1696918 Nie wykupienie tego pana piłkarza będzie sabotażem...
I co wtedy?
Mam nadzieję że garbatą dole mamy za sobą ale czysto hipotecznie co w takiej sytuacji? ;))[/quote]
Kupować zawodnika za bańkę euro, a jak po zakupie złapie kontuzje .Skąd Ty się chłopie urwałeś z takimi rozkinami.Tak myśląc to my nigdy nic nie osiągniemy.[/quote]
Naucz sie czytać ze zrozumieniem kolego 😉
Jak byś umiał czytać to byś wiedział że zapytałem się z ciekawości, czy kontuzjowany Perko byłby wart takich pieniędzy
W uproszczeniu dla cb wyjaśnię jeszcze jaśniej:
"W listopadzie Mauro łapie kontuzje i wypada co najmniej do końca sezonu, czy zdaniem osób z forum klub powinien go w styczniu mimo wszystko wykupić za milon euro? "
Osobiście uważam że tak ale jestem ciekawy opini innych;))
Tak, zdecydowanie, przy gwarancji długiego kontraktu. Perkovic ma 22 lata, to nie Glik.
nie kupuj samochodu bo Ci zarysują
Wykupienie Mauro - obowiązkiem . Nie dość, że dobrze gra , to na dodatek jest mozliwośc sporego zarobku na ewentualnym transferze .
[quote]#post1697127 Wykupienie Mauro - obowiązkiem . Nie dość, że dobrze gra , to na dodatek jest mozliwośc sporego zarobku na ewentualnym transferze .[/quote]
Dokładnie, Chorwaci są sporo warci.Kiedyś raków wziął za jakiegoś Chorwata sporo jurków.
Kupowanie zawodników jest ogólnie dość ryzykowne. Zwłaszcza jak się ich wystawia do grania podczas meczów.
[quote]#post1697083 nie kupuj samochodu bo Ci zarysują[/quote]
Nie dawajmy młodym zawodnikom podwyżek bo jak sie nie rozwinie to pieniadze w błoto wyrzucone.. vide Rozga...
I znowu dominuje:
"Ile możemy na nim zarobić"
zamiast:
"Co Cracovia z Perkovićiem może osiągnąć"
Smutne to.
[quote]#post1697074 [quote]#post1697072 [quote]#post1696918 Nie wykupienie tego pana piłkarza będzie sabotażem...
I co wtedy?
Kupować zawodnika za bańkę euro, a jak po zakupie złapie kontuzje .Skąd Ty się chłopie urwałeś z takimi rozkinami.Tak myśląc to my nigdy nic nie osiągniemy.[/quote]
Naucz sie czytać ze zrozumieniem kolego 😉
Jak byś umiał czytać to byś wiedział że zapytałem się z ciekawości, czy kontuzjowany Perko byłby wart takich pieniędzy
W uproszczeniu dla cb wyjaśnię jeszcze jaśniej:
"W listopadzie Mauro łapie kontuzje i wypada co najmniej do końca sezonu, czy zdaniem osób z forum klub powinien go w styczniu mimo wszystko wykupić za milon euro? "
Osobiście uważam że tak ale jestem ciekawy opini innych;))[/quote]
Czytam ze zrozumieniem ,to inaczej napisze.C
o to za debilne pytanie i czemu ma służyć .Tak chyba zrozumiesz bez urazy kolego.
[quote]#post1697144 I znowu dominuje:
"Ile możemy na nim zarobić"
zamiast:
"Co Cracovia z Perkovićiem może osiągnąć"
Smutne to.[/quote]
Jedno nie przeszkadza drugiemu .
[quote]#post1697140 [quote]#post1697083 nie kupuj samochodu bo Ci zarysują[/quote]
Nie dawajmy młodym zawodnikom podwyżek bo jak sie nie rozwinie to pieniadze w błoto wyrzucone.. vide Rozga...[/quote]
dajmy wszystkim podwyżki. Tam jakiś chłopak kopie dla reprezentacji, chyba Polak się zresztą nazywa. Czemu Kruszyna jeszcze nie wzywa by mu płacić 50 koła miesięcznie? A jak za 3 lata okaże się, że jest dobry to się obudzimy gdy będzie za późno.
Widzisz.. nie pasuje pod twoja mysl to bedziesz przekrecal pod siebie.. a sprawa kontraktu tyczyla sie Rozgi i wyszlo na moje... jakby podpisali wcaesniej by poszedl za x2 tego co dostali... ale ty i tak bedziesz po kaczynskiemu odwracal kota ogonem zeby na twoje wyszlo.. ale tak robia" płytcy" ludzie..
podaj konkretną datę, w której trzeba było podpisać kontrakt i ile powinien zarabiać. no i podaj skąd masz informacje, że Rózga miał ochotę przedłużyć kontrakt. czy w ogóle zdajesz sobie sprawę, że przedłużenie kontraktu wymaga zgody drugiej strony czy nie?
Bo tu największy jest ambaras aby dwoje chciało naraz .
- Edytowany
[quote]#post1697227 podaj konkretną datę, w której trzeba było podpisać kontrakt i ile powinien zarabiać. no i podaj skąd masz informacje, że Rózga miał ochotę przedłużyć kontrakt. czy w ogóle zdajesz sobie sprawę, że przedłużenie kontraktu wymaga zgody drugiej strony czy nie?[/quote]
Uff dobrze ze godziny i pozycji poczecia nie musze napisac zeby pasowalo do twojego wysrywu....
no dobra czyli nie wiedziałeś, że druga strona musi się zgodzić. to szkoda ale mam nadzieję, że już zapamiętasz na przyszłość
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)