Dobrze to wygląda. Lubimy takie poranki. Oby byli z niego ludzie.
[quote]#post1660555 [quote]#post1660554 No wyciągnęli mega ciekawego gościa,
Podstawowego zawodnika.
Propsy dla Gambala[/quote]
Tylko ciekawe dlaczego tak mało grał w poprzednich sezonach[/quote]
(Nie wiem więc się wypowiem) Ze statystyk wynika jakby przez większość kariery nie był nikim wyjątkowym. W poprzednim sezonie dostał szansę z jakiegoś powodu - spisał się - stworzyła się pierwsza okazja na lepszy transfer, który poczynił. Widać to po skoku wartości. Trzeba poczekać na jakieś info ludzi od ligi szwedzkiej. I ciekawe ile nas kosztował kolega szwed.
Powodzenia i oby utrzymał formę!
-
-
Gustav Henriksson nowym piłkarzem Pasów !
[quote]#post1660561 [quote]#post1660557 Ale on tak do końca nie jest pierwszym Szwedem w naszym zespole ponieważ Al-Ammari jat na wpół Szwedem.[/quote]
Który z rodziców jest Szwedem? :)[/quote]
Listonosz😂
Welcome GUSTAV!
Ostatni sezon mozna powiedzieć pograł ale wcześniejsze dwa ... po 5 spotkan w lidze...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-02/1000028169-jpg-15588910.jpg[/img]
Może będzie 3 Roberto Carlosem, choć mało podobny.
Dobrze że ma swojego patrona Piwojada. Chociaż sensowniej byłoby: Piwopija. W tym kierunku trzeba iść. Niech firmy kończą ze swoimi milusińskimi w ogrodach zoologicznych i biorą się za piłkarzy. Koszatniczki dadzą sobie radę.
Witamy w Pasach i powodzenia .
Wolę gościa który pograł w ostatnim sezonie w mocnej lidze i pucharach a dwa poprzednie sezony grzał ławę, niż gościa który pograł dwa sezony w mocnej lidze i pucharach i w ostanim grzał ławę.
Witaj w Pasach Gustav!
I obyś swoją grą na boisku dał nam tyle radości co Twój wielki imiennik jeden z największych kibiców Pasów Gustaw Holoubek swoją grą na deskach teatru i na ekranie
Fajny transfer. Chłopak na fali i chyba głodny gry, a skoro już posmakował większego grania to myślę, że również sukcesu.
Powodzenia w Pasach!!!
[quote]#post1660553 No ciekawe.
Wczoraj na maila dostałem info że ponieważ nabyłem karnet to mi dziś kupią zawodnika.
[/quote]
Kajaku, kup tak jeszcze ze dwa karnety... 😉
Powodzenia,kontuzje niech Cię omijają. Mistrzostwa Polski życzę!!;)
Miesiąc temu gram z Tottenhamem, a teraz będzie grał z kopiącymi się po czole ekstraklasowym kopaczami 😅
Życzę kolejnych gier w pucharach w tym roku!
Duży artykuł o Henrikssonie na Weszło:
https://weszlo.com/2025/02/07/gustav-henriksson-cracovia-transfer/
[quote]#post1660616 Miesiąc temu gram z Tottenhamem, a teraz będzie grał z kopiącymi się po czole ekstraklasowym kopaczami 😅
Życzę kolejnych gier w pucharach w tym roku![/quote]
No tak... Oby pomógł drużynie i samemu sobie dojść do celu...
@pluton#560
Widać ile pierdolenia, że nie grał jest winą jego dyspozycji, a ile kontuzji i urazów. Ale najlepiej zlinczować, jak Kolega od Staska
https://youtu.be/4kiCux1spb4?si=PKnM4ss0XoqXvWIQ
"W Szwecji nie był przyzwyczajony do takiej intensywności gry". Ciekawe.
Tak. Ciekawe. To rzuca nowe światło na kwestię, dlaczego Irakijczyk tak wolno i dostojnie wprowadza się w ligę.
[quote]#post1661027 "W Szwecji nie był przyzwyczajony do takiej intensywności gry". Ciekawe.[/quote]
Choć liga szwedzka do najmocniejszych nie należy, to jednak dziwne....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)