No to w piątek po pierwszy komplet
-
-
Widzew Łódź 1 - 1 Cracovia, niedziela 9 lutego 2025, 14:45
Pora się przełamać na koronie co by nie mówić. Jagiellonia też będzie do zrobienia(grają co 3 dni ) będą na wykończeniu moim zdaniem
Muszą trochę popracować, jak idą 3 na 3, to nie bardzo wiedzą co zrobić.
Hasic za bardzo gwiazdorzy za mało gra w piłkę.
Ja wiem, że Śmiglewski dopiero wrócił, ale i w dwóch pierwszych meczach i w meczu sparingowym z Murą wyglądał przefatalnie. I jeszcze te faule co chwile...
@JarekPro#42121
Zachowuje się jak idiota, na czym traci drużyna, bo każdy kontakt to gwizdek.
eh straciliśmy 2pkt.... skuteczność SKUTECZNOŚĆ!!!!
Szkoda punktów. Jak poprawia skuteczność i będą tak grać to top6 jest realne.
Wykończenie do szlifowania nie może być tak, że budujemy sobie składną akcje dochodzimy do pola karnego i jest jakaś nerwówka
Słabiutko słabiutko, taką serią to daleko nie zajedziemy. Póki co to mam wrażenie że zbliżamy się bardziej do środka tabeli niż jego czuba. Taktyki w naszej grze nie widzę żadnej ale ekspertem nie jestem.
Cóż powiedzieć kolejny raz stracone punkty za kilka kolejek zostanie walka o miejsca 6-10…
Al Ammari na plus. Olafsson i Śmiglewski na minus.
Dalej są problemy z druga linią, pomocnicy dobre zagrania przeplatają kiksami , za dużo niecelnych podań, brak przytrzymania piłki i jej rozsądnego rozegrania , brak strzałów z dystansu . Potrzeba więcej chłodnej kalkulacji i rozsądku w grze . Za dużo w niej jest paniki .
Dziś za dużo słabych punktów w zespole .
Tak się kończy gra bez wzmocnień. Zmarnowana szansa by odrobić trzy punkty do wszystkich głównych rywali.
Ale niedosyt, było tak wiele sytuacji to zawsze złe wybory, szkoda że nie weszła ta glowka Jugiego, szkoda, że Filipowi tak mało zabrakło. Niestety po zejściu Van Burena już z przodu nie było za wiele opcji, Kacper to jednak nie ta liga. Najlepsza okazja to była Olafssona bo miał piłkę rzucona na sam na sam jak z Motorem, tylko nawet prościej bo w środek pola karnego, no ale ... szkoda jak cholera bo czuć było nasza przewagę.
Frajerski remis niestety
Szkoda dwóch punktów, szczególnie po pierwszej połowie. Taka gorzka satysfakcja, że odrabimy i do Jagi, i do medalików, i do cwelki, ale można było realnie, trzeźwo oceniając, wygrać to. Cóż, teraz dwa mecze u siebie i 6 punktów do podniesienia. Ja z synem w meksykańskiej knajpce w Las Palmas na ok. 6 calach oglądałem.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-02/20250209-145333-jpg-22753471.jpg[/img]
[quote]#post1660943 Szkoda dwóch punktów, szczególnie po pierwszej połowie. Taka gorzka satysfakcja, że odrabimy i do Jagi, i do medalików, i do cwelki, ale można było realnie, trzeźwo oceniając, wygrać to. Cóż, teraz dwa mecze u siebie i 6 punktów do podniesienia. Ja z synem w meksykańskiej knajpce w Las Palmas na ok. 6 calach oglądałem.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-02/20250209-145333-jpg-22753471.jpg[/img][/quote]
Nazwa piwa rozumiem nieprzypadkowa? :)
Od lini środkowej w górę totalnie zero pomysłu na akcje. Wszystko się działo na zasadzie “a zagram tak, zobaczymy”
[quote]#post1660943 Ja z synem w meksykańskiej knajpce w Las Palmas na ok. 6 calach oglądałem.
[/quote]
To w Meksyku TV nie majom ? 🛶
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)