Nie wiem dlaczego niby mielibyśmy zgarnąć wpierdol. Oczywiście nie wykluczam takiej sytuacji, ale przypominam, że z tym niebotycznym Rakowem w drugiej kolejce wygraliśmy na wyjeździe http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1935221
Zawodnicy, którzy odeszli grali tylko w końcówce.
Ja jak przed większością meczów jestem optymistą.
-
-
Cracovia 0 - 0 Raków Częstochowa, sobota 1 lutego 2025, 17:30
Nie wiem jaki będzie wynik,ale wiem jedno,nie ma szans na zachowanie czystego konto bramkowego, pytanie czy stracimy jedną bramkę czy więcej,jak stracimy więcej bramek niż jedną to nie wygramy.
- Edytowany
[quote]#post1658964 ... nie ma szans na zachowanie czystego konto bramkowego...[/quote]
Zachowanie czystego konta jest mało prawdopodobne jednak nie niemożliwe.
Raków w 5 z 18 meczów nie strzelił bramki (w nawiasie liczba bramek straconych przez dany zespół w 18 kolejkach). Lechowi (14), nam (28) Piastowi (18), Górnikowi (20) Śląskowi (28). Jak widać zdarzało im się nie strzelać bramek zespołom z nie najszczelniejszą obroną.
My stety mamy patent na Rakow😁. Liczę na całe 1:0 dla Cracovii. Bedzie to straszne catenaccio w naszym wykonaniu ale jak przysłowie mówi...."po trupach do celu".
Oczywiście mam przekonanie , że w bramce zobaczę Madejskiego, który udowodni i przekona trenera kto ma stac między słupkami w dalszej części sezonu.
Dlatego kupili typowego snajpera,Leonardo Rocha.
[quote]#post1658974 Dlatego kupili typowego snajpera,Leonardo Rocha.[/quote]
Rocha ma na Kałuży staż około 1 minuty gry. Może za tydzień doda drugą.
Jeśli ta minuta w doliczonym czasie, bo wejdzie z ławki, to ok, ale jeśli ktoś znów będzie musiał poświęcić nogę na jego czerwień, to kto? Nie miałbym sumienia, gdybym powiedział, że to byłaby chuda noga Irakijczyka.
Poszło już ponad 8000 biletów !
Sektory A3,B1,B2,D1,D2,D3,F3 wyprzedane 💪
poszedł drugi bilet na H3!
B i D prawie wyprzedane, będzie dobrze, jedziemy ostro z dopingiem, gardła wypoczęte, nerwy też.
No, z tymi nerwami to zaszalałeś. Zajrzyj do wątku o transferach, a raczej ich braku.
[quote]#post1659190 No, z tymi nerwami to zaszalałeś. Zajrzyj do wątku o transferach, a raczej ich braku.[/quote]
eeee? tych kilkunastu desperujacych? generalnie obecnie wśród Pasiaków nie ma klimatu na desperowanie/marudzenie
[quote]#post1659187 poszedł drugi bilet na H3![/quote]
Widziałem. Jak pójdzie trzeci to... pijemy minimum trzy dni 🤪
Tak z ciekawości to był ktoś z Was forumowiczów na H3 kiedyś? Jak tam z widocznością? Straszna lipa?
[quote]#post1659236 Tak z ciekawości to był ktoś z Was forumowiczów na H3 kiedyś? Jak tam z widocznością? Straszna lipa?[/quote]
Ja byłem raz na Derbach,widok fajny lepszy niż na sek D....
Ps ktoś kupił dziś 4 bileciki na H3 ...koło siebie.
[quote]#post1659236 Tak z ciekawości to był ktoś z Was forumowiczów na H3 kiedyś? Jak tam z widocznością? Straszna lipa?[/quote]
To zależy czy chcesz widzieć obie bramki czy wystarczy 1 :)
[quote]#post1659243 [quote]#post1659236 Tak z ciekawości to był ktoś z Was forumowiczów na H3 kiedyś? Jak tam z widocznością? Straszna lipa?[/quote]
To zależy czy chcesz widzieć obie bramki czy wystarczy 1 :)[/quote]
I jeszcze czy chcesz widzieć jak ci bez litości będą spier.d.ala.ć z sektora gości.
Dziś przekroczymy 9tys, czwartek i piątek 10tys, reszta przed meczem
[quote]#post1659265 Dziś przekroczymy 9tys, czwartek i piątek 10tys, reszta przed meczem[/quote]
Czyli wciąż ponad 2k będzie stać w kolejkach pod POKami. Ugruntowane cnoty mają się dobrze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)