Rózga kompletnie pod forma
-
-
Legia Warszawa 3 - 2 Cracovia, sobota 23 listopada 2024, 20:15
Ja tam jeszcze wierzę, odrabialiśmy już takie straty, też mieliśmy kilka niezłych akcji, ale Hasić przygasł i psuje sytuacje
Benek! Wracamy do gry
Maszyna strzeliła nawet du.ą
Kalman strzela dupą, lubię takie bramki.
Aktualizacja wyniku:
[h4]Legia Warszawa [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/339.png[/img-s] 2 - 1 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/h4]
Wracamy do gry
W związku ze zdobytym golem protestuję przeciwko krótkiemu rozgrywaniu rożnych. Protestuję stanowczo.
co oni wogóle tu szukali żeby nie uznać no już nie róbmy jaj i tak drukują legii co kolejke ale żeby az tak
Kallman jak idzie to idzie nawet z biodra bramkę strzela 😎 😁
Ekipo wyjazdowa, spróbujcie zbluzgać Feio, prowokujcie go, on ciśnienia nie wytrzyma, będzie kartka :)
Ten karny to rzeczywiście się należał? Sędzia z taką pewnością go podyktował, myślałem że będzie sprawdzane
Gdyby Kalman się lekko obrócił to gol "z dopy"
Nie mamy obrony.
Chuj w dupę z taką obroną
Ja jebe
Nie możemy grać niską obroną.... przy doskoku się gubią a jak ich zapraszamy na swoją połowę to za każdym razem śmierdzi golem, przy braku obrony jest to co jest..
[quote]#post1652614 Ten karny to rzeczywiście się należał? Sędzia z taką pewnością go podyktował, myślałem że będzie sprawdzane[/quote]
ewidentny niestety
Obrona dramat od początku sezonu. Przy takiej postawie, my w każdym meczu będziemy musieli strzelać po 3-4 bramki, żeby punktować. Kurwa mać
Kurwa oni są jacyś niedojebani w tej obronie? Równie dobrze niech się kurwa położą...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)