Dziwna ta sytuacja z sektorami,przypomnę że pierwszy sektor który był zablokowany to sek A2 nie mogłem tam biletu kupić,potem odblokowali a zablokowane zostały H i G.
-
-
Cracovia 3 - 4 GKS Katowice, sobota 9 listopada 2024, 14:45
FC Międzywodzie w mojej osobie już w drodze na mecz 😉
[quote]#post1650838 FC Międzywodzie w mojej osobie już w drodze na mecz 😉[/quote]
Wielki szacunek! A mi się zawsze wydaje, że te 215 km które dymam z Sanoka to daleko 😅 😅
To też kawał drogi! 🙂
- Edytowany
[quote]#post1650840 [quote]#post1650838 FC Międzywodzie w mojej osobie już w drodze na mecz 😉[/quote]
Wielki szacunek! A mi się zawsze wydaje, że te 215 km które dymam z Sanoka to daleko 😅 😅 [/quote]
Z Rzeszowa tylko 183 km 😉
[quote]#post1650835 Dziwna ta sytuacja z sektorami,przypomnę że pierwszy sektor który był zablokowany to sek A2 nie mogłem tam biletu kupić,potem odblokowali a zablokowane zostały H i G.
[/quote]To się nazywa zrównoważona sprzedaż biletów. 🙂
Wie może ktoś jak tam stan naszych kontuzjowanych?
PS. Przydałby się wątek na ten temat.
Glik i Rakoczy nie będą do dyspozycji
- Edytowany
[quote]#post1650850 Wie może ktoś jak tam stan naszych kontuzjowanych?
[/quote]
Ciężko prowadzić wątek, skoro z klubu (o czym dziś była mowa na konferencji) lecą skąpe informacje. Wiadomo, że Glik raczej w tym sezonie nie zagra, Rakoczy jutro też nie, a o pozostałych było tyle co powyżej w odtworzeniu konferencji prasowej pisze. Czyli są gotowi albo nie są, będą w kadrze już jutro, albo nie będą.
Odpal dzisiejszą konferencje i wszystko jasne...
- Edytowany
Z tego co widzę wypełnienie A takie samo jak B. Dziwne i zgoła niemożliwe. Chyba, że partyzanci jadą taborem.
[quote]#post1650852 [quote]#post1650850 Wie może ktoś jak tam stan naszych kontuzjowanych?
[/quote]
Ciężko prowadzić wątek, skoro z klubu (o czym dziś była mowa na konferencji) lecą skąpe informacje. Wiadomo, że Glik raczej w tym sezonie nie zagra, Rakoczy jutro też nie, a o pozostałych było tyle co powyżej w odtworzeniu konferencji prasowej pisze. Czyli są gotowi albo nie są, będą w kadrze już jutro, albo nie będą. [/quote]
Czyli bardzo konkretnie.
[quote]#post1650856 Z tego co widzę wypełnienie A takie samo jak B. Dziwne i zgoła niemożliwe. Chyba, że partyzanci jadą taborem.[/quote]
Czemu niemożliwe, sekotr A jest prawie tysiąc miejsc mniejszy niż sektor B
[quote]#post1650854 Odpal dzisiejszą konferencje i wszystko jasne...[/quote]
Odpal Żukowskiego w DP - "prawdopodobny skład Cracovii" - i nie tak jasne, a w sumie zupełnie niejasne. Dokładna kopia składu na Lechię. Ale mam nadzieję, że zaskoczenia może będą?
@niegramotnyj#21907 Akurat Żukowski poszedł po najmniejszej linii oporu, na wygodnego skopiował skład.
Ja uważam, że w podstawie wyjdzie Van Buren.
Wg mnie wejdzie z ławki
Panowie, konferencja konferencją, ale żaden generał nie uprzedza przeciwnika jakie wojska wyśle w bój…poczekamy zobaczymy.
Przepchać ten mecz ... Nie przegrać!!!! I wykorzystać przerwę na reprezentację na wyleczenie urazów,kontuzji. Mam wrażenie że kordełka jest tak krótka że ta przerwa na reprezentację jest dla nas zbawieniem.
[quote]#post1650858 ... Czemu niemożliwe, sekotr A jest prawie tysiąc miejsc mniejszy niż sektor B...[/quote]
Bo mam miejsce na pograniczy A i B i wiem jak to zazwyczaj wygląda
https://gieksainfo.pl/okiem-rywala-musicie-strzelic-wiecej-niz-jedna-bramke-zeby-wygrac/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)