[quote]#post1646359 Sektor H3 z góry na stadion PA3.
[/quote]
i logo:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/image-png-54853626.png[/img]
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
Ale z daszkiem na części oka bo tam nie widać wszystkiego.
Czy chcemy czy nie, czy się jaramy czy nie, za frekwencją idą liczby.
Większe wpływy z dnia meczowego (nie tylko bilety, ale piwko, kiełbaski, kibicowskie fanty itd) to jedno, ale długo terminowo patrząc to również szansa dla klubu na pozyskanie nowych sponsorów czy wzmocnienie pozycji przy rozmowach o kasie z nimi.
Wiecej kasy oczywiście nie musi przełożyć się na poziom sportowy, ale mając odpowiednich ludzi w klubie chyba można pokusić się o taką tezę..
Chcemy wyników, musimy dać coś od siebie.
Kolejek nikt nie lubi, ale poczuć atmosferę pełnego stadionu chyba każdy chce.
[quote]#post1646343 [quote]#post1646339 Jak ktoś czyta moje posty to wie, że z reguły nie jaram się frekwencją i uważam, że jest to mit promowany dla podtrzymania trupa gts.
Jednak realna mozliwość zapełnienia naszego stadionu + danie do myślenia tym, którzy kupno biletu odkładają na ostatnią chwilę (bo może nakreci się jakaś imprezka i nie trzeba będzie iść na mecz) i mnie podjarała.[/quote]
Ja tam czekam zazwyczaj na ostatnią chwilę z zupełnie innych powodów - bo nigdy nie wiem czy okoliczności rodzinne mi pozwolą iść ale tym razem nie było dyskusji i bilet już od paru dni kupiony :)[/quote]
Dlatego mam karnet i okoliczności rodzinne muszą się dopasować :)
I tak zawsze jeden mecz mi odpada na wakacje, ale reszta to już nie ma to tamto.
[quote]#post1646364 (...)
[/quote]
ja nie chcę
[quote]#post1646369 [quote]#post1646364 (...)
[/quote]
ja nie chcę
[/quote]
Czyli na meczu z Lechem Cię nie będzie? 😁 zawsze pozostaje Clepardia 😜
- Edytowany
Moja diagnoza z brakiem kolegów Pasiaków dotyczyła tych którzy [b]przychodzą na Cracovię[/b], ale zawsze bezpośrednio na mecz, potem 90 minut o suchym pysku, a po meczu od razu, zaraz po gwizdku, szybciutko zawijają się do domów. Tacy nie mają kolegów, bo nie ma im kto przed, w trakcie i po meczu... flaszki postawić.
Mi pełny stadion, czy to na otwarciu z Arką, czy na Derbach z Gts-em, zawsze pozostawał kilka dni w świadomości. Super to wygląda.
SaNto, na hokeju nie ma kolejek do kibla i po kiełbasę, doping zadowalający a ścisku na trybunie brak. Mecze oglądasz za mniej niż paczka fajek, ja nie palę.
Nie karmcie trolla ;-)
Dziś kompletu nie będzie chyba że listy jeszcze jakieś na rodzinny wjadą
[quote]#post1646348 Santo, źle spałeś? :D [/quote]
Myślę, że on cały czas śpi...
[quote]#post1646375 [quote]#post1646369 [quote]#post1646364 (...)
[/quote]
ja nie chcę
[/quote]
Czyli na meczu z Lechem Cię nie będzie? 😁 zawsze pozostaje Clepardia 😜
[/quote]
może wpadnę. nie jestem w stanie powstrzymać tłumów niestety. ale zawsze można coś zrobić dla zmniejszenia frekwencji. np. się nie jarać tym tematem i nie nakręcać ludzi na przyjście na mecz.
nam by siadł 30to tysięcznik. zwykle by był do połowy pusty i fajnie. a jak trzeba to jest więcej miejsca na jakieś hity. poza wszystkim nasz stadion jest po prostu ciasny. gruby nie zawsze się zmieści na krzesełku. miejsca pomiędzy sąsiadami niewiele, między rzędami też się nie da przejść jak ktoś siedzi, trzeba wstawać. po prostu napchali krzesełek na siłę. dlatego przy komplecie jeszcze po prostu tragicznie nawet gdy już jesteś na sektorze i teoretycznie na swoim krzesełku. tragedia. musimy walczyć o większy stadion. wtedy może też będzie więcej kibli i stoisk gastronomicznych przy okazji
- Edytowany
Pojawilybsie wolne miejsca na D 21 szt, kto chętny to zamawiać.
Mniej niż 1000 biletów.dostępnch, ostatnia prosta tej Sagi😁
- Edytowany
W tym momencie ilość dostępnych wejściówek wyrażona jest liczbą trzycyfrową (a nie czeka nas przecież mecz niepodlegający ustawie o bezpieczeństwie imprez masowych). Nie da się ukryć, że cieszy taki widok na 9 dni przed pierwszym gwizdkiem
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/obraz-png-13890334.png[/img]
Edit: @PanP#38582 uprzedziłeś mnie :)
[b]Edycja z 10.10.2024 o godz. 14:01 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1646395 Pojawilybsie wolne miejsca na D 21 szt, kto chętny to zamawiać.
[/quote]
Tylko to jest D4, czyli sektor udostępniony Kolejorzowi, więc oni pewnie muszą między sobą to rozegrać.
- Edytowany
Sektor widmo H3 ostro jedzie z koksem. Na 319 miejsc już aż 28 osób kupiło tam bilety! Szok! Wygląda na to, że będzie dobra frekwencja na Lechu... 😜
- Edytowany
Głupie pytanie ale na czym polega fatum tego sektora? W mojej opini "balkon" najlepszym miejscem do oglądania meczów na naszym stadionie. (na H3 nigdy nie byłem akurat)
- Edytowany
Na czym polega fatum tego sektora? Chyba na tym, że nikt tam jeszcze nigdy nie siedział z tych legendarnych "300".
ja tam byłem kilka razy i sobie chwaliłem. może, że trzeba iść po schodach? no i miejsca są raczej daleko od środka. ale bardzo fajna perspektywa. popieram ideę zrobienia spotkania forumowego na jakimś meczu. tylko axe musi być wtedy trzeźwy
625 biletów zostało do otwarcia sektora gości :D
Nieuchronnie zbliża się moment kiedy miejsce na H3 będzie rarytasem :). Ale czasów żeśmy się doczekali...
Jednak tak naprawdę testem wzrostu zainteresowania Pasami będzie frekwencja na Motorze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)