U nas presja na wynik płynie z trybun, bardziej marchewkowa, niż kijowa :)
-
-
Pozostałe mece 9-kolejki ekstraklasy 2024/2025
W drugiej połowie zderzenie gołej dupy z batem.
Raköw leje Zagłebie, że aż mi ich szkoda
[quote]#post1643203 Raköw leje Zagłebie, że aż mi ich szkoda[/quote]
Już miałem napisać, czy 3:1 to lanie, ale sprawdziłem i faktycznie 3 zamieniła się migiem na 5.
Zagłebie zaraz wykona dobrze znany w realiach polskiej piłki krok ku zmianie coraz gorszej sytuacji w tabeli, wywalą Fornalika. Szkoda, że mamy ich dopiero w 17 kolejce, teraz byliby dość wdzięcznym rywalem
Już widać jaka jest różnica między Papszunem a Szwargą
Na ten moment Lech zjada tą ligę;))
Jak napisać na kompie "o" z dwoma kropkami?
Żeby Lech zjadł tę ligę musi jeszcze wygrać z nami :)
[quote]#post1643220 Jak napisać na kompie "o" z dwoma kropkami? [/quote]
Wrzuć, na chwilę, niemiecką klawiaturę w ustawieniach. I tam jest, bodajże, jako alt plus "O".
[quote]#post1643220 Jak napisać na kompie "o" z dwoma kropkami? [/quote]
Ö - Alt 0214
ö - Alt 0246
Lech prowadzi 1-0.
Patrząc na tabelę mam ambiwalentne odczucia.
[quote]#post1643225 Lech prowadzi 1-0.
Patrząc na tabelę mam ambiwalentne odczucia.[/quote]
Dwa najbliższe mecze z 17 i 18 zespołem, a potem z liderem 🙂
- Edytowany
Lech całkowicie kontroluje mecz mimo prowadzeni tylko 1:0, śląsk nie istnieje.
Jak utrzymają formę główny kandydat do zajęcie drugiego miejsca 😎
Lech to prawdziwa lokomotywa w tym sezonie.... każdy zespół ma duży problem żeby im w ogole 1 gola strzelić 😎
Koniec 9 kolejki, 9 meczów, 8 zwyciestw gospodarzy, 1 zwycięstwo gości (choć w sumie to takie ambiwalentne spoglądać na naszą obecność w tej kategorii, nasz stadion, nasz spiker, nasz sektor D, ale oficjalnie gość).
Bilans bramek 20:5, wyjątkowa kolejka bez ani jednego remisu.
Jakby hipotetycznie przyjąć, że w zaległych Jaga pokonuje Motor, malinowi remisują ze Stalą i wygrywają z randomiakiem, to 5 zespołów miało by 8 punktów, a kolejne 4 tych punktów 9.
- Edytowany
[quote]#post1643215 Na ten moment Lech zjada tą ligę;))[/quote]
To był żart czy doszedłeś do tego wniosku oglądając ich w meczu z drużyną, która w 6 (teraz już 7) meczach zdobyła 4 punkty i jest czerwoną latarnią tej ligi?
[b]Edycja z 22.09.2024 o godz. 19:31 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1643226 [quote]#post1643225 Lech prowadzi 1-0.
Dwa najbliższe mecze z 17 i 18 zespołem, a potem z liderem 🙂[/quote]
A może z wiceliderem? ;-)
Ale masz rację. Mało prawdopodobne byśmy wyprzedzili Lecha przed meczem u nas.;-)
@leszeczek#4153 Nie miałbym nic przeciwko, byśmy do tego spotkania przystępowali z pozycji o oczko wyżej niż Kolejorz 😉
- Edytowany
[quote]#post1643226 [quote]#post1643225 Lech prowadzi 1-0.
Dwa najbliższe mecze z 17 i 18 zespołem, [b]a potem z liderem[/b] 🙂[/quote]Sami ze sobą nie będziemy mogli zagrać. 🙂
Lech wyrasta na faworyta do MP... Chociaż zaliczyli dwie wpadki z drugą i trzecią drużyną od końca w tabeli... U siebie jednak wygrywają wszystko...
Przecież Lech przegrał z wIDZEWEM i remis w Częstochowie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)