Pieknieee, zajechaliśmy ich dopingiem.
CRACOVIA ZAWSZE PANY
-
-
Puszcza Niepołomice vs Cracovia, sobota 21 września, 12:15
Tylko szkoda że nie zagrają Rózga i Kakabadze że stalą, zobaczymy co pokażą Rakoczy i Janasik, ale i tak muszą być jakieś rotacje w w środku tygodnia puchar Polski więc pewnie tam zagrają
- Edytowany
[quote]#post1642942 Wygrali My!
Możecie śpiewać marsz gwardii ludowej, Wybaczam wam.
A ja idę śpiewać :
O szczęście niepojęte....
Piłem.[/quote]
Bóg sam odwiedza mnie...;)
Nie wstydz sje placz, ;)
[quote]#post1642926 Ciężki ten mecz.. puszcza ostro walczy.. niezłą maja drużynę.[/quote]
Zasługa trenera. W lepszej drużynie mógłby zrobić na prawdę dobry wynik. Widać że są poukładani, oczywiście im bliżej końca meczu tym bardziej opadali z sił.
Bóg mi wybaczył i dał mi Cracovie.
Egzamin zdany, można podjąć walkę o mistrza
Ale się porobiło 😁
Jakoś mnie cieszy bardzo dobra postawa sędziego. To taka prosta radość, którą odczuwam, gdy widzę zwykłą ludzką uczciwość.
Instytucja sędziego ze swej natury powinna reprezentować zwykłą ludzką uczciwość;)
Brawo, przełamaliśmy Puszcze, wygraliśmy zadłużenie.
Nie zlekceważyć Mielca i zadomowimy sie w pierwszej trójce
Pyszna sobota, w pracy znowu będą myśleć że zapiłem słysząc moją chrypkę.
jest subtelna różnica pomiędzy piłkarskim cwaniactwem a zorganizowanym stylem gry opartym na , symulacjach ,faulu i prowokacji,
osobiście bardzo mnie męczy oglądanie Puszczy i nie jestem w stanie bez emocji oglądać "teatru" w ich wykonaniu.
ich fenomenem mam wrażenie ( oprócz trenera oczywiście który z tego materiału robi sporo ponad normę) jest fakt iż jednak podświadomie drużyny unikają wchodzenia w konfrontację z nimi z uwagi na potencjalne kartki I kontuzje. i tak ten projekt się broninw ekstraklasie. ogromne brawa dla Glika który stał ostentatycyjnie z piłką i czekał czy ktoś do niego podejdzie - kilka dobrych sekund tak stal
to świetnie pokazuje jak Puszcza jest drużyna jednego konceptu
nie umniejszam ich zaslug dla Nas i ichniejszych z drugiej strony Błoń, ale po sportowemu to ich nie trawie i ogromnie cieszy to zwycięstwo , trochę zginęli od własnej broni na koniec ,kiedy w ich stylu wyrzucaliśmy na 3 raty jeden aut itd
tak swoją drogą zabawne to..
graja jak drwale a padają w konwulsjach on niebyłych dotknięć jak rażeni piorunem.
Brawo Pasy!!! wygrać z przeciwnikiem o takim profilu mentalnym to naprawdę cenne
- Edytowany
Nie, słusznie, nie należy, należy "go" opierdolić, jsk też każdego następnego
Ależ maile zapierdalają, to o Mielcu ;)
Straciłem głos, bawiłem się świetnie, bardzo dobre meczycho, Miki i Ajdin coraz lepsi, Ghita wychodzi w powietrze jak Hawker Siddeley (BAe) Harrier.
Piekny sobotni dzień.
Jestem tylko ciekaw co z Burym.
Dziękuję wszystkim za wspólne dopingowanie, CRACOVIA PANY!!!!!
Mówili że lekkie podkręcenie stawu skokowego więc raczej nie będzie zle
Wróciłem zadowolony, zajebiście ciężki mecz, z trybun druga bramki Kaki wyglądała jak boczna siatka a jednak wpadło, cieszynka opóźniona chyba nie tylko u mnie 😁
Lajkonik odpiął temat globalnie.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-09/1000030731-jpg-85269857.jpg[/img]
Wygraliśmy bardzo, bardzo ciężki mecz . Z zespołem, który generalnie nie leży całej lidze . Co ważniejsze wygraliśmy nie przez przypadek a zasłużenie , będąc zespołem wyraźnie lepszym .
Szkoda tylko kartek Kaki i Rózgi , z Mielcem muszą dać radę zmiennicy .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)