[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-09/1000030629-jpg-03889995.jpg[/img]
Jakby coś, to odwiedzajcie mnie na Montelupich...m
-
-
Cracovia vs Pogon Szczecin, sobota 14 września, 17:30
„A będzie więcej, a będzie ludzi masa” - chyba w alternatywnej rzeczywistości przy takim poziomie zarządzania i traktowania kibiców. Nie dało się takiego komunikatu ogarnąć 2-3h temu? Czy naprawdę dało się przygotować murawę do meczu, a zadaszonych trybun już nie? Czy pojawienie się kibiców na meczu groziło masową rzezią? O co w tym wszystkim kurwa chodzi?!
Ale jestem wkurwiony !!! Przez tego pseudo prezesa !!!!
Ale zwrot akcji.. miał być #KompletNaPogoń....a wyszło #BezPublikiNaPogoń.... 🤡 🤡
Miało być cudownie...przemarsz itd. a wyszła jedna wielka afera. Wow
Jakie są te szkody na trybunach, bardzo jestem ciekaw, bo poza zalaną ławką rezerwowych nie widzialem przeciwskazań dla kibiców
Jak nie będzie 3 pkt to się wielu osobom oberwie bo wkurw maksymalny
NIEUDACZNICY !!!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-09/screenshot-20240914-165854-facebook-jpg-97666661.jpg[/img]
jedYnastka 🙈
Ludzie stoją przed wejściami, palą papieroski i liczą na to, że otworzą. Ale nie otworzą. Służb żadnych nie ma. Niektórzy się zbierają.
[quote]#post1641623 Jak nie będzie 3 pkt to się wielu osobom oberwie bo wkurw maksymalny[/quote]
3 pkt nie są żadnym wytłumaczeniem dla tej kompromitacji, mam nadzieję że na kolejnym meczu pseudo prezes będzie miał jazdą 90 min
Ręce opadają...
- Edytowany
W Żaczku spokojnie, nic się nie dzieje, siedzimy, pijemy. Z Kałuży 1 słychać chóralne okrzyki "piłka nożna dla kibiców!". Pytam spokojnie: "kto teraz polewa?"
Ciekawe czy coś przed kamerami powie Prezesso
[quote]#post1641633 Ciekawe czy coś przed kamerami powie Prezesso[/quote]
Tak mówi, że do 50 podgłosić musiałem, by go usłyszeć. Pierwszoplanowi aktorzy są, a kibiców nie ma
Serwerownia padła, a na ch.. mi serwerownia????
Na stadionie nie widać nikogo z ochrony.
Kurwa parodia.
- Edytowany
[quote]#post1641635 Serwerownia padła, a na ch.. mi serwerownia????
Na stadionie nie widać nikogo z ochrony.[/quote]
A ta serwerownia to na świeżym powietrzu jest ?
Mi w domu nic nie zalało.
Zalało serwery 😁 😁 😁
Ale pierddzieli.
Wjazd z bramą jak za starych czasów się kurwa nauczy drożdżówka żeby nie szukać durnych wymowek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)