Kolejny wyjazd, teraz do drużyny z przeciwnego końca tabeli niż Korona. Kilka miesięcy temu jechaliśmy na skazanie ( chyba też zakładałem wątek?? ) i sprawiliśmy chyba sensację rundy! Nie mam nic przeciwko powtórce zważywszy, że kilka ekip ma po 7 pkt i robi się tłok .
Cracovio bij mistrza !!!!
-
-
{5} Jagiellonia - Cracovia, sobota 17 sierpnia, 14:45
Chyba nie mamy nic przeciwko temu !
Orientuje się ktoś o której będzie wyjazd?
Eee, yyy, No co ja mam napisać?
To co zwykle 😂
[quote]#post1636263 Orientuje się ktoś o której będzie wyjazd?[/quote]
Mecz 14:45, do przejechania 500 km, więc wyjazd wczesnym rankiem 😁 dokładna godzina, pewnie podana będzie na dniach.
Potrzebny mam sędzia który pokaże czrwoną kartkę graczowi Jagielloni jak poprzedno to może coś ugramy.
Ciekaw czy fart nadal będzie przy Cracovii
Któremu ? 😉
[quote]#post1636263 Orientuje się ktoś o której będzie wyjazd?[/quote]
Podobno taką informację otrzymają tylko Ci co się zapiszą, nie masz wyjścia 😁
Przed jagą mecz o wszystko w eliminacjach do ligi mistrzów. Muszą tam iść vabank, a my liczymy na bardzo zmęczoną trudami meczu drużynę z podlasia. Remis biorę w ciemno, 3 punkty realne, oby tylko nie w pałę
Gładkie 2:1 dla nas.
Też mi się wydaje że wygramy ,nie ma się co trzepać przed tymi małomiasteczkowymi drużynkami jak WPR czy tam Biełyjstok.
- Edytowany
Coś jest na rzeczy.
Synonim małomiasteczkowej brzydoty właśnie ograliśmy 2-0 ;-)
[quote]#post1636283 [quote]#post1636263 Orientuje się ktoś o której będzie wyjazd?[/quote]
Podobno taką informację otrzymają tylko Ci co się zapiszą, nie masz wyjścia 😁 [/quote]
Już dawno zapisany, nawet narzeczona wyciągnięta 🤍♥️🤍♥️🤍
Nie zapominajmy, że ciąży na nas fatum co drugi mecz dajemy radę.
Fatum przełamiemy, z Jagą zapunktujemy !
Z drugiej strony gramy dobrze na wyjazdach więc to sytuacja jakby przykleić kromkę z masłem do grzbietu kota i patrzeć czy spadnie na łapy czy na masło.
remisik biorę w ciemno.
0:1 po rykoszecie od krzyża Kalmana w 95 min.
[quote]#post1636304 Coś jest na rzeczy.
Synonim małomiasteczkowej brzydoty właśnie ograliśmy 2-0 ;-)[/quote]
Tak może mówić tylko ten kto tam nie był i tego nie widział..Kielce to stolica mody,seksu i rock and rolla.😁 Pozdro dla bandy świrów !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)