[quote]#post1639066 wybacz ale w tym czasie nie byłem jeszcze na swiecie[/quote]
No niestety mam zwyczaj się wpieprzyć w nie swój temat , co niemniejszym teraz uczynię.
Otóż Hanku ja bym nie wybaczył .
Nie być na świecie w 1972 roku to jednak niedopatrzenie dość dużego stopnia, no w każdym razie ja tego nie rozumiem jak to możliwe.
-
-
Ajdin Hasić - witamy w klubie!
Każdemu może się zdarzyć, ale chwalenie się tym to faktycznie przesada.
[quote]#post1639166 [quote]#post1639066 wybacz ale w tym czasie nie byłem jeszcze na swiecie[/quote]
No niestety mam zwyczaj się wpieprzyć w nie swój temat , co niemniejszym teraz uczynię.
Nie być na świecie w 1972 roku to jednak niedopatrzenie dość dużego stopnia, no w każdym razie ja tego nie rozumiem jak to możliwe.[/quotejesli jestem rocznik 80 to raczej mało realne bym to widział bo urodziłem sie pare lat potem nie moge sie w tym temacie wypowiadac co mam innego napisac
[quote]#post1639166 [quote]#post1639066 wybacz ale w tym czasie nie byłem jeszcze na swiecie[/quote]
Nie być na świecie w 1972 roku to jednak niedopatrzenie dość dużego stopnia, no w każdym razie ja tego nie rozumiem jak to możliwe.[/quote]
Ja dopiero w lutym tego roku, w niedzielę, 13-tego i w rok przestępny świat (czarny kot to przy tym PAN PIKUŚ) ujrzałem po raz pierwszy. 🤔
No cóż... teraz zaczynam rozumieć dlaczego zostałem kibicem klubu "z dolą garbatą" 😉 😆
klubu niszczonego przez komunistyczne władze i jestem dumny ze jestem kibicem tego klubu i ze nadeszły czasy ze resortowe kluby dołuja a prawda jak my wychodzi na jaw....AWE PASY
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000030443-jpg-79552946.jpg[/img]
Fajne ujęcie 😉
z główki go hhee
Masz być jak Tommy Lee Jones w "Ściganym"!!!
[quote]#post1639176 klubu niszczonego przez komunistyczne władze i jestem dumny ze jestem kibicem tego klubu i ze nadeszły czasy ze resortowe kluby dołuja a prawda jak my wychodzi na jaw....AWE PASY[/quote]
Myśmy wtedy mieli troszkę trudniej . Na szczęście, gramy teraz w EK .
Wejście smoka miał też Covilo, po pierwszym meczu już było widać, że na swojej pozycji przerasta ligę.
[quote]#post1639225 Wejście smoka miał też Covilo, po pierwszym meczu już było widać, że na swojej pozycji przerasta ligę.[/quote]
Nie to raczej stopień niżej. Covilo porównałbym do Piątka czy Ślusarskiego, wszyscy oni jak wchodzili, widać było że będą wzmocnieniem i pociągną zespół. Hasic porównywalny jedynie do Saidiego - widać ze przerasta tą ligę. Oby lepiej trzymał poziom niż Afroamerykanin (wystarczająco poprawnie?)
@konserwa#515 Burundyjczyk będzie najbezpieczniejsze 😁
Proponuję po prostu Ziemianin, jeśli komuś sprawia problem odróżnienie Ameryki od Afryki.
[quote]#post1639239 [quote]#post1639225 Hasic porównywalny jedynie do Saidiego - widać ze przerasta tą ligę. Oby lepiej trzymał poziom niż Afroamerykanin (wystarczająco poprawnie?)
[/quote]
Jaki Afro[b]amerykanin[/b]?! Nie ten kontynent. Po prostu Afrykanin.
Albo ssak.
Murzyn. Just Murzyn.
Potwierdzam, że istnieje w polskim słowniku takie neutralne słowo jak Murzyn.
Napisałbym nawet murzyn. I nie byłoby w tym nic obraźliwego. Tak jak biały. Bo przecież nie napiszesz Biały?
Nawet ciasta nie można nazwać murzynek.....
Można nazwać Bambo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)