Glik i Maigaard - mam nadzieję, że trener coś wie o czym my nie wiemy
-
-
{2} Raków Częstochowa - Cracovia, poniedziałek 29 lipca, 19.00
Napie... na Gliksona o on dzisiaj bramkę dynią wsadzi!
Praktycznie co do składu wypowiedzieli się przedmówcy JPRD ! Mam nadzieję, że trener wie co robi
[quote]#post1633026 Napie... na Gliksona o on dzisiaj bramkę dynią wsadzi! [/quote]
Byle do dobrej bramki...
Ostatnia szansa dla Glika, jak się znowu będzie ruszał jak wóz z węglem to lawa obowiązkowa, albo do aptekarza na garnuszek.
- Edytowany
Jak można wystawić Sokołowskiego a posadzić Atanasova, to jest jakieś nieporozumienie
Jeszcze Maigaard w 11, coś pięknego xd
Skład niezrozumiały dla zewnętrznego obserwatora. Może stoją za tym jakieś racje. Jedyny sensowny ruch to wyciągnięcie Olafssona z pozycji stopera. Wszystko zweryfikuje mecz. Jeśli po paru kolejkach będą jakieś mizerne punkty, to nadzieję pokładam już tylko w prezesie, który przynajmniej jasno postawił sprawę, które miejsce będzie satysfakcjonujące. Widzę w tym jasne zobowiązanie, że jeśli trener będzie się od tego celu znacząco oddalał, nastąpi szybka zmiana. To nie ten moment prezesa, w którym można się krygować, bo jest trener z innego nadania, a prezesuje się dopiero parę tygodni i wypada poczekać, jak to było z Zielińskim. W międzyczasie liczę na 3 punkty dziś i w kolejnych meczach. Mam w dupie, że dziś jest Wielki Marek i jego napoleoński umysł w owłosionej twarzy. Proszę mecz wygrać Maigaardem, Sokołowskim i Glikiem, skoro taki jest trenerski wybór.
Glik Maigaard Sokołowski ... Dziękuję i dobranoc 😳
Jest i dyrygent Maigaard w podstawie. Ciekawe jakie ciasteczka dzisiaj będzie dawał naszym napadziorom. Aż nie mogę się doczekać :)
[quote]#post1633028 [quote]#post1633026 Napie... na Gliksona o on dzisiaj bramkę dynią wsadzi! [/quote]
Byle do dobrej bramki...[/quote]
Na fakt, o tym nie pomyślałem😂
- Edytowany
[quote]#post1633019 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/453186729-877098211109577-2546664063345651631-n-jpg-27367901.jpg[/img]
Czyli właśnie napisałeś, że w zasadzie jest super. mamy świetnych wahadłowych, dopasowujemy taktykę pod przeciwnika i nie ważny jest styl, tylko wynik. Dodaj jeszcze za trenerem Probierzem, że piłka nas uczy pokory. Czyli to, że w zasadzie spadliśmy, bo utrzymanie było splotem korzystnych wyników innych drużyn nie ma znaczenia. Ciekawe, że trenerzy i piłkarze z miejsc dużo wyższych od naszego, mają odmienne zdanie. Jagiellonia grała w piłkę i grała ofensywnie, gdyby grała 10 obrońcami to nie została by mistrzem.[/quote]
Nie nie napisałem że jest super tylko że mamy ułożony zespół po grę trójką środkowych obrońców i że nie mamy sensownych skrzydłowych do taktyki z czwórką z tyłu, a wahadła jak na ekstraklasę według mnie mamy dobre, i że BRAKUJE NAM DOBRYCH ŚRODKOWYCH POMOCNIKÓW I WEDŁUG MNIE DOBREGO OFENSYWNEGO POMOCNIKA CZYLI ŚRODKA POLA, PLUS GRAMY EMERYTEM GLIKIEM NA ŚO TO ZAWAŻA NA NASZEJ GRZE, W ŻADNYM MECZU NIE ZAGRALIŚMY 10 OBROŃCAMI I PRZEZ DOSTOSOWYWANIE TAKTYKI, Z RAZ MOŻNA GRAĆ BARDZIEJ OFENSYWNIE Z DRUGI RAZ BARDZIEJ DEFENSYWNIE TAK TEŻ MOŻNA ZDOBYĆ MISTRZA, TYLE ŻE W TYM SEZONIE ON NAM RACZEJ NIE GROZI SAM PREZES TO MÓWIŁ GÓRNA ÓSEMKA TO JEST CEL NA TEN SEZON,I JEŚLI GO ZREALIZUJĄ TO MOŻE SEZON PÓŹNIEJ BĘDĄ MOGLI SIE POKUSIĆ O ŁADNIEJSZĄ GRE I LEPSZY WYNIK , TY PISZESZ TYLKO ŻEBY ZMIENIĆ USTAWIENIE, GRAJĄC CZWÓRKĄ Z TYŁU TEZ MOŻNA GRAĆ DEFENSYWNIE JAK MY W NIEKTÓRYCH MECZACH,USTAWIENIE NIE MA ZNACZENIA.
Ale skład na dzisiejszy mecz mi się nie podoba Paralitycy Glik i Sokołowski (pośrednio o nich wspominałem )i maigaard(ale dawno nie grał od początku, więc można go będzie lepiej ocenić
Maigaard, jeśli będzie miał przed sobą dwóch napastników, to może coś zmontuje. Mnie martwi ten Glik...
Trochę optymizmu:) choć po meczu z Piastem mam tak samo :)
Grajo najlepsi.
Macie linka do streama ?
Czyli brak młodzieżowców w składzie. Uj z tym jak dzięki temu wygramy...
[quote]#post1633036 [quote]#post1633019 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/453186729-877098211109577-2546664063345651631-n-jpg-27367901.jpg[/img]
Czyli właśnie napisałeś, że w zasadzie jest super. mamy świetnych wahadłowych, dopasowujemy taktykę pod przeciwnika i nie ważny jest styl, tylko wynik. Dodaj jeszcze za trenerem Probierzem, że piłka nas uczy pokory. Czyli to, że w zasadzie spadliśmy, bo utrzymanie było splotem korzystnych wyników innych drużyn nie ma znaczenia. Ciekawe, że trenerzy i piłkarze z miejsc dużo wyższych od naszego, mają odmienne zdanie. Jagiellonia grała w piłkę i grała ofensywnie, gdyby grała 10 obrońcami to nie została by mistrzem.[/quote]
Nie nie napisałem że jest super tylko że mamy ułożony zespół po grę trójką środkowych obrońców i że nie mamy sensownych skrzydłowych do taktyki z czwórką z tyłu, a wahadła jak na ekstraklasę według mnie mamy dobre, i że BRAKUJE NAM DOBRYCH ŚRODKOWYCH POMOCNIKÓW I WEDŁUG MNIE DOBREGO OFENSYWNEGO POMOCNIKA CZYLI ŚRODKA POLA, PLUS GRAMY EMERYTEM GLIKIEM NA ŚO TO ZAWAŻA NA NASZEJ GRZE, W ŻADNYM MECZU NIE ZAGRALIŚMY 10 OBROŃCAMI I PRZEZ DOSTOSOWYWANIE TAKTYKI, Z RAZ MOŻNA GRAĆ BARDZIEJ OFENSYWNIE Z DRUGI RAZ BARDZIEJ DEFENSYWNIE TAK TEŻ MOŻNA ZDOBYĆ MISTRZA, TYLE ŻE W TYM SEZONIE ON NAM RACZEJ NIE GROZI SAM PREZES TO MÓWIŁ GÓRNA ÓSEMKA TO JEST CEL NA TEN SEZON,I JEŚLI GO ZREALIZUJĄ TO MOŻE SEZON PÓŹNIEJ BĘDĄ MOGLI SIE POKUSIĆ O ŁADNIEJSZĄ GRE I LEPSZY WYNIK , TY PISZESZ TYLKO ŻEBY ZMIENIĆ USTAWIENIE, GRAJĄC CZWÓRKĄ Z TYŁU TEZ MOŻNA GRAĆ DEFENSYWNIE JAK MY W NIEKTÓRYCH MECZACH,USTAWIENIE NIE MA ZNACZENIA.
Ale skład na dzisiejszy mecz mi się nie podoba Paralitycy Glik i Sokołowski (pośrednio o nich wspominałem )i maigaard(ale dawno nie grał od początku, więc można go będzie lepiej ocenić[/quote]
Ja nie piszę, że wystarczy zmienić ustawienie tylko, że to byłoby rozsądne po prawie dwóch latach grania w ten sposób.
Zostawmy to, ja już mam dość spierania się na forach. Oby dzisiaj zagrali dobrze. Tego sobie i wam życzę.
Dobre ustawienie na papierze, tylko Sokołowski z Janim powinni się zmienić
Uważam, że po przerwie już go nie będzie na boisku
[quote]#post1633040 Macie linka do streama ?[/quote]
https://strims.in/RakowCzestochowaCracovia.php
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)