Zostały tylko bilety na mecze :P
-
-
Amir Al-Ammari nowym piłkarzem Cracovii!!!! Witamy!!!!
- Edytowany
https://youtu.be/6YTxxwzCEp4?is=Es6qdBCTMrLdWxby
23 sekunda wolny Amira, chwilę później asysta z rogu
Edit: sorry nie zauważyłem że Pluton już wrzucił ten filmik. Można usunąć posta :)
Ciekawe jest to, że oni grali z 70 meczów barażowych by jechać na te mistrzostwa :)
Ciekawe czy po przegranych ich przeciwnicy mówili że byli lepsi 😋
- Edytowany
Brawo Amir😀
Swoją drogę ciekawe ilu zawodników z polskiej ligi pojedzie na Mundial...
Gratulacje.
Piłkarska Perła ukryta we mgle.
A Platek zarobi:
https://sport.tvp.pl/88956306/fifa-rozdaje-pieniadze-kto-na-tym-skorzysta
10 dni później
Wiem, że cała nasza drużyna gra pytę, ale Ale Ammari wygląda co najmniej solidnie. Moim zdaniem nasz najlepszy piłkarz aktualnie.
On trzyma tą drużynę przy życiu.
[quote]#post1719931 On trzyma tą drużynę przy życiu.[/quote]
Amir i Oskar to jedyni zawodnicy do których nie można mieć pretensji.
[quote]#post1719939 [quote]#post1719931 On trzyma tą drużynę przy życiu.[/quote]
Amir i Oskar to jedyni zawodnicy do których nie można mieć pretensji.[/quote]
Ja bym się też Knapa nie czepiał. Na wiosnę wygrywamy tylko wtedy, gdy on gra. A to, że mało gra to decyzja Elsnera.
Oskar to akurat wiosnę ma słabą.
Byle by go Elsner nie pochwalił publicznie....
Kogokolwiek on pochwali...to następuje zjazd ...
Według mnie Amit, jest to jeden z najlepszych piłkarzy w środku pola jakich ostatnio mieliśmy, owszem czasami popełnia błędy, ale kto ich nie popełnia
Amir jest ok, nie top, nie flop, po prostu jest ok. Dobrze, bo tacy piłkarze też są potrzebni.
Zagrał z Arką kilka piłek widmo do nikogo, ale w kluczowym momencie dobrym podaniem uruchomił naszego przyjaciela z Kongo.
Brakuje mi w nim jeszcze więcej takiej boiskowej zadziorności, żeby mógł być kimś więcej niż tylko ok.
Fakty są jednak takie, że zawodzą inni, Amir jest ok.
Niech strzela z stałych fragmentów, bo to potrafi. Na treningach ładnie to wygląda i w kadrze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)