Amir kozak, nie pierwszy raz
-
-
Amir Al-Ammari nowym piłkarzem Cracovii!!!! Witamy!!!!
Że też mu zimno nie było !
@leszeczek#4153
Zagrzał się w czapce Antywisły to i grał n luzie.
BRAWO!!! Super gra w chujowych warunkach pogodowych.
Te dwa cienkie sopelki dzisiaj ostudziły zapał nie jednego słonia
Amir Makelele
- Edytowany
Kurdę, serio byłem zadowolony jak przejął dzisiaj opaskę od Matiego po jego zejściu. Strasznie solidny występ i widać że trzyma mental na odpowiednim poziomie w zespole. Brawo Amir!
Długo musiał aklimatyzować się, by pokazać, że w piłkę grać umie jak na polską ekstraklasę na wysokim poziomie..
[quote]#post1708882 Długo musiał aklimatyzować się, by pokazać, że w piłkę grać umie jak na polską ekstraklasę na wysokim poziomie..[/quote]
Nie zgodzę się długością aklimatyzacji, w zeszłej rundzie już pokazywał że potrafi, kwestia dostawania minut, odszedł ten co mu klimat nie odpowiadał to w tej rundzie myślę że Amir będzie naszym kluczowym zawodnikiem i jeszcze nie raz w tej rundzie pokaże na co go stać.
Ten co odszedł to dopiero miał długą aklimatyzację.
od początku było widać że umie grać w piłkę, dla mnie jest jak ośmiornica na tej szóstce ;)
[quote]#post1708889 [quote]#post1708882 Długo musiał aklimatyzować się, by pokazać, że w piłkę grać umie jak na polską ekstraklasę na wysokim poziomie..[/quote]
Nie zgodzę się długością aklimatyzacji, w zeszłej rundzie już pokazywał że potrafi, kwestia dostawania minut, odszedł ten co mu klimat nie odpowiadał to w tej rundzie myślę że Amir będzie naszym kluczowym zawodnikiem i jeszcze nie raz w tej rundzie pokaże na co go stać.[/quote]
Dobre występy zalicza od dłuższego czasu, to fakt ale trochę musiał pograć w nasze lidze, żeby pokazać co potrafi. Na początku kompletnie nic mu nie wychodziło, był jakby totalnie zagubiony w nowym kraju, w innym klimacie. Są zawodnicy, którzy mają świetne wejścia, jakby nie odczuwali przejścia w te inne klimaty a później szybko gasną (taki był np. Stoilković). Mimo wszystko pozytywne w tym jest to, że Amir powoli dogrywał się i w Cracovii zyskał, być może maksimum umiejętności. Być może to doceni jako piłkarz.
Amir ty kocie, gratulacje występu z opaską.
https://dziennikpolski24.pl/amir-al-ammari-pomocnik-cracovii-moja-forma-jest-teraz-najlepsza/ar/c2p2-28699535
Super wywiad, bardzo ciekawy. Chłopak jest inteligentny, zna swoją wartość, ale też skromny. Tak trzymać.
Albo mi się wydaje albo jest tam pewien fragment, który może być lekkim przytykiem w stronę stolijkovicia.
Wyrasta nam chyba jeden z liderów
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)