Z przyjemnością informujemy, że nowym zawodnikiem Cracovii został Patryk Janasik. 26-letni obrońca dołączył do drużyny Pasów jako wolny zawodnik, po wygaśnięciu kontraktu ze Śląskiem Wrocław. Patryk parafował z Pasami trzyletni kontrakt.
Witamy i życzymy wielu sukcesów w Pasach !!!
-
-
Patryk Janasik - witamy w Cracovii !!!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/grbculhw4aan1cu-jpeg-89506241.jpeg[/img]
Witaj w pasiastej rodzinie, liczę na dobre występy...Powodzenia!
Rozumiem ze to prawe wahadelko?
Z tego co patrzylem to gral pol na pol w malinowych lewa-prawa strona obrony...
Witamy, powodzenia!
[quote]#post1628148 Rozumiem ze to prawe wahadelko?
Z tego co patrzylem to gral pol na pol w malinowych lewa-prawa strona obrony...
[/quote]
Nie ma o znaczenia! Najważniejsza że za darmo! Jest transfer? Jest! 😆
Jak mowi stare zydowskie przyslowie: " za darmo to i ocet slodki" :)
Kurna MisioPas
Ja tam jakiś ekstatyczny na odrzut ze Śląska nie jestem
Ale skończmy pierdolić że zawodnik jest “za darmo”
To że nie płacisz klubowi oddającemu nie zmienia faktu że płacisz zawodnikowi, menedżerowi często też za podpis pod kontraktem
Z punktu widzenia klubu często to nie ma różnicy a nawet czasem zawodnik “za darmo” jest droższy od płatnego transferu
W związku z tym proszę do kurwy nędzy skończcie z tym pieprzonym kłamstwem w postaci
“Za darmo”
Buhahahahaha, tak to moze jest w przypadku Mbappe czy innych gwiazd, a nie jakiegos odrzuta z polskiej ekstraklasy, ktory gdyby nie Cracovia to pewnie musialby po zasilek dla bezrobotnych sie zglosic... Dziwne ze nie wspomniales, ze jeszcze co miesiac wynagrodzenie bedzie trzeba mu przelewac...
No dokładnie to pisze - a comiesięczne wynagrodzenie to w czym dostaje? To nie są pieniądze? Czy może placimy kasztanami?
gorszy niz Rapa nie bedzie. 26 lat , dobry wiek na obronce
[quote]#post1628167 No dokładnie to pisze - a comiesięczne wynagrodzenie to w czym dostaje? To nie są pieniądze? Czy może placimy kasztanami?[/quote]
Aha. To w takim razie sie nie zrozumielismy :) bo myslalem ze takiemu kocurowi to za sam podpis trzeba zaplacic. No bardzo dziwne ze nie chce grac jedynie za uscisk dloni prezesa. Bardzo dziwne!
- Edytowany
Pierwszy wiadomo, kalectwo pospolite, ale ten drugi samobój pięknie zasadził w okno.
Skończcie bradzić. Nie tacy jak on swojaki wsadzali. Euro sobie pooglądajcie.
Gdyby był taki cienki to by w tym Śląsku nie grał.
Ale u nas wiecznie żywe nadzieje na zatrudnienie reprezentów Włoch, Hiszpanii i Niemiec, no ostatecznie Słowenii. Francji i Anglii nie, bo tam za dużo czarnych.
Przypomnijcie mi jak się nazywa ten szejk co w Cracovię zainwestował, bo mi cięgle ucieka to nazwisko.
- Edytowany
[quote]#post1628173 ... Przypomnijcie mi jak się nazywa ten szejk co w Cracovię zainwestował, bo mi cięgle ucieka to nazwisko....[/quote]
Leszeczku jest to 21 letni Sezon Przejsciowy... tylko nie wiem ktore to imie a ktore nazwisko 😉 😉 😉
Sa plusy jego przyjscia.. lige zna nie musi sie uczyc... na prawe wahadlo w sam raz na chwile jesli by Kakabadze zostal to bedzie mu potrzebyny zmiennik... przepracuje caly okres przygotowawczy...
Takze nie ma tlumaczenia i po 5 spotkaniach w lidze bedzie mu mozna laurke wystawic bo nie ma przeciwskazan ze na cos trzeba czekac..
Mam nadzieję że coś umiesz kopnąć 😁
Jak to szło? Bierzesz zawodników z wicemistrza - grasz jak wicemistrz, czy jakoś tak.
Powodzenia w Cracovii
Będzie jako zmiennik dla Kakabadze (o ile ktoś go nie powinie zaraz)
Powodzenia w Pasach .
Zejdżcie na ziemię Panowie. Jest odrzutem Śląska, więc u nas mega wzmocnieniem (?)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)