@awaria#13548
Kolegę chyba przynależność klubowa zmotywowała by owego jegomości w swoim wpisie umieścić 😉
https://pl.wikipedia.org/wiki/Bogdan_Papierz
-
-
33 kolejka Cracovia-Raków, niedziela 19.05.2024, godz. 12:30
Dziś 8000 powinno być
[quote]#post1619715 Porażka rzeki, zwycięstwa konkurentów i w niedzielę zaczynamy świętować św. Zwisława![/quote]
Rozumiem, że masz na myśli przyszłorocznego św. Zwisława. Czyli trzeci z rzędu sezon św. Zwisława
najpierw to sie utrzymajmy... dobrze?
Proste, najpierw utrzymanue na 100% , a później myślmy o podboju ekstraklasy w następnym sezonie.
https://twitter.com/mateusz_drozdz/status/1791054555947393026
żeby ktoś się w niedzielę nie zdziwił, jak biletu nie będzie mógł kupić
Niektorym bardzo dobrze by to zrobiło.
Koniecznie przynajmniej 1000 osób musi odbić się od kasy i zamiast na mecz pójść sobie spokojnie na spacer pod Wawel nad rzekę. To nam wszystkim dobrze na przyszłość zrobi.
Może faktycznie jak trochę osób się kolokwialnie mówiąc odbije od kas to się nauczy, żeby bilety kupować z wyprzedzeniem.
- Edytowany
[quote]#post1619704 Zlać ciepłym moczem, potraktować jak powietrze, zero reakcji. Nie dawać pożywki pismakom z psinterii, wp i innych onetów.[/quote]
Oczywiście jest to prowokacja obliczona na negatywne reakcje z naszej strony i pisanie potem w mediach jak to prezydent został potraktowany źle na Kałuży. Dlatego proponuję olewkę i ewentualną wzmiankę przez spikera zamiast gwizdów potraktować gromkim Cracovia !!! najlepiej wykrzyczanym przez cały stadion.
Kundelek będzie w szoku.
Nie dajmy się podejść jak dzieci !!!
Ps Bądź jak miś kup bilet już dziś :)
- Edytowany
btw jeśli się mylę poprawcie, ale na szybko wg średniej frekwencji na sezon, w tym sezonie będziemy mieć chyba najwyższy wynik od otwarcia stadionu
[quote]#post1619755
[/quote]
"Misiek podpowiada, że..."
niedobre słowo - "Misiek" jednak mi się w aspekcie krakowskiej piłki nożnej źle kojarzy. Może liczba mnoga "Miki podpowiadają.."
Może dlatego lepiej używać formy Miś.
Zwłaszcza, że od strony plastycznej jest to "miś na miarę naszych możliwości" ;-)
- Edytowany
[quote]#post1619771 btw jeśli się mylę poprawcie, ale na szybko wg średniej frekwencji na sezon, w tym sezonie będziemy mieć chyba najwyższy wynik od otwarcia stadionu[/quote]
Zobacz m in. Na dole grafika
https://www.wikipasy.pl/Frekwencja_na_meczach_u_siebie_(od_2004/05)
Przydałaby się tabela porównawcza albo wykres w osi czasu frekwencji średniej poszczególnych sezonów.
Z tego co mi podpowiada pamięć to najlepszy był sezon pierwszy pełny po otwarciu stadionu (ten spadkowy do 1. ligi) i pierwszy pełny Zielińskiego (ten z wysokimi wynikami).
Poświęciłem chwilę czasu i takie dane znalazłem. Pamięć mnie nie myliła jakie sezony były najlepsze ale wygląda na to, że rzeczywiście obecny będzie rekordowy.
23/24 - 8,883
22/23 - 8,100
21/22 - 7,385
20/21 - 1,187 (wirus)
19/20 - 7,060
18/19 - 6,958
17/18 - 5,015
16/17 - 8,184
15/16 - 8,615 (sezon Zielńskiego o którym pisałem wyżej)
14/15 - 6,674
13/14 - 8,530
12/13 - 6,680 (1. liga)
11/12 - 8,606 (pierwszy pełny o którym pisałem wyżej)
10/11 - 8,106
- Edytowany
Strasznie to wygląda... przy komplecie w niedzielę dobijemy raptem do 9150.
Koniecznie trzeba wskoczyć na srednią powyżej 10K.
- Edytowany
Niestety Rock prezes JF troche dusił kibicowsko Pasy.
Nowy prezes, 3 miesiace i petrarda wystrzeliła, zastanawiajace.
Średnia za czasow nowego prezesa jeszcze proszę czyli tylko re 3 miesiące....
- Edytowany
Srednia od początku tego roku to 8262, przy dobrych wiatrach (w okolicach kompletu na Rakowie) może przekroczyć 9000 nawet dojść do 9100.
Średnia za 4 ostatnie mecze to 10908
Możemy dojść do średniej 11500 w 5 ostatnich meczach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)