Nikt mi nie powie, że Lech może przegrać z Puszczą, jeżeli tak się stanie to oznacza że nie chce grać w pucharach, albo że wziął kase
-
-
28 kolejka ekstraklasy 2023/2024
Przecież walczą o mistrzostwo..nie kumam tu czegoś kurwa.. mam nadzieję że jebniemy ich w Poznaniu w takim razie..
Dokladnie... wszyscy sie uwzieli na Cracovie.. wszsycy graja przeciwko jej ... wszyscy chca jej spadku... wszyscy wygrywaja robia punkty przeciwko Cracovii... nawet Lech sie podlozyl zeby Cracovie spuscic....
CHUJA GRAJA TO SA PIZDZIE!!!! MAJA 5 CALYCH ZWYCISTW NA 27 CZY 28 KOLEJEK!!!!
Sa sami sobie winni dziadostwa i pozycji w tabeli... nikt inny im meczow wygrywal nie bedzie jak sami tego nie zrobia... liczenie na kogos to kwintesencja dziadostwa jakie odpierdala sie w tym klubie od lat... nikt inny nie jest winien pozycji w tabeli i ilosci punktow jakie zdobyli...
Pisanie o jakims tam potencjale ze powinni byc wyzej... chuja .. potencjal jest taki jaka jest pozycja w tabeli... mieli potencjal na wygranie 5 spotkan to tyle wygrali...
nic mnie bardziej nie brzydzi niz czekanie na czyjes porazki lub zeby somsiadowi koza zdechla.... nie potrafie nie ogarniam nie nadaje sie do gry na najwyzszym poziomie skoro nie potrafie zrobic odpowiedniej ilosci punktow...
Do dzis mnie na rzyganie ciagnie jak czytam ludzi piszacych ze utrzymanie kosztem łksu bylo sprawiedliwe... w pizdzie mam takie utrzymanie... dla mnie utrzymanie jest na boisku a wtedy bylismy dnem i spadlismy...
[quote]#post1613148
Do dzis mnie na rzyganie ciagnie jak czytam ludzi piszacych ze utrzymanie kosztem łksu bylo sprawiedliwe... w pizdzie mam takie utrzymanie... dla mnie utrzymanie jest na boisku a wtedy bylismy dnem i spadlismy... [/quote]
GÓ...O prawda Kruszyno! w tamtym sezonie zostalismy ORDYNARNIE spuszczeni przez sedziów a kto tego nie widział to zna się
jak "Zabłocki na mydle"
- Edytowany
No wlasnie... zapomnialem ze sie ejszcze sedziowie uwzieli i cybermarian ich swoja intelygencyjom zaczarowal ze maja nie wygrywac....
Od zawsze szukanie wszedzie dookola zlego nie widzac swojej patologii wokolo klubowej...
- Edytowany
Niestety na Lecha od lat wystarczy grać agresywnie (niekoniecznie mam na myśli ostro) i nie pozwalać na rozbujanie. Taka jest właśnie ta liga... Nie dość, że faktycznie gra dość siermiężne meczr ostatnio ale tak miało być , Lech miał wreszcie poukładać obronę po lajtowej jesieni wesołego Holendra. Rumak teoretycznie obronę poukładał bo Lech nawali wcześniej raz, z Rakowem i na razie dziś więc w tabeli wiosny całkiem jest wysoko. Jak widać po dzisiejszym meczu wystarczy dużo biegać, stałe fragmenty
i kontra. Dramat, oczywiście Puszcza to nie małopolski Real Madryt więc mają prawo tak grać z faworytem. My musimy się spiąć bo Mistrz, który przy odrobinie szczęścia mógł być się oddala bo Jaga gra na tyle dobrze, że odrobić nie będzie już kiedy. Do tego ta Pogoń, która gra chyba teraz najkonkretniej.
Kurwa Mać Kolejorz Grać.
[b]Edycja z 13.04.2024 o godz. 18:32 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1613146 Nikt mi nie powie, że Lech może przegrać z Puszczą, jeżeli tak się stanie to oznacza że nie chce grać w pucharach, albo że wziął kase[/quote]
Ty tak na serio?
- Edytowany
Możesz sobie różne pierdoły wypisywać. W tamtym sezonie (powodem zreszta był Płatek a nie Cracovia) sedziowie nacieli nas na
około 11pkt w tym wprost ordynarnie przekręcili ostatni mecz w Poznaniu.
A teraz poględź sobie Kruszynko jeszcze. Co tam fakty...ważne aby sobie pogadać.
[
Nigdy nie patrze na innych tylko na siebie... jestem 4 na gokartach to na tyle mnie bylo stac... jestem na 2 w jedzeniu kotletow na czas to widac bylem na tylko 2 miejsce przygotowany... wygrali tylko 5 spotkan... wiec na tyle ich bylo stac... a reszta kto co jak i dlaczego mnie poprostu gilgota po jajach...
idze idze
- Edytowany
To co nie było sprawiedliwe to zatrudnianie lepszych grajków jak się nie miało kasy aby ich potem opłacić. Za takie coś spadek z ligi się należy bo to jest nieuczciwa konkurencja.
A to czy lepiej aby w takiej sytuacji jakaś drużyna się utrzymała lub awansowała kolejna? To już detale przepisów na dany sezon.
[b]Edycja z 13.04.2024 o godz. 18:50 (scalono posty)[/b]
Czy to prawda, że kibice Lecha skandują "Jeszcze jeden"?
[quote]#post1613135 Lech sprzedaje mecz? [/quote]
Oglądasz mecz ? Jak nie to włącz i zobacz jak Puszcza walczy i drze trawę! A jak oglądasz to przestań pierdolić farmazony bo już zaczynasz wkurwiać wszystkich trollu !!!!
[quote]#post1613161 [quote]#post1613135 Lech sprzedaje mecz? [/quote]
Oglądasz mecz ? Jak nie to włącz i zobacz jak Puszcza walczy i drze trawę! A jak oglądasz to przestań pierdolić farmazony bo już zaczynasz wkurwiać wszystkich trollu !!!![/quote]
Niestety dla ciebie ten mecz oglądam, i to prawda że Puszcza walczy, ale za to Lech przechodzi obok meczu
Ale ten Lech to dziady...
[quote]#post1613157
Czy to prawda, że kibice Lecha skandują "Jeszcze jeden"?[/quote] to będą z nami śpiewać.
Ciekawe, czemu jeszcze Rząsy nie zwolnili.
[quote]#post1613146 Nikt mi nie powie, że Lech może przegrać z Puszczą, jeżeli tak się stanie to oznacza że nie chce grać w pucharach, albo że wziął kase[/quote]
Od Puszczy? To ile? Pisiont groszy i zgrzewkę "Kubusia"? :-)
Na Lecha zawsze można liczyć jeśli chodzi o nasze utrzymanie
Za tydzien mecz z puszcza to beda mega emocje. Niewiem jaki poziom meczow, ale zobaczymy kto nerwy wygra na boisku.
Lech dzisiaj mega rozczarowanie, mam nadsieje że z nami to samo bedzie preaentował co dzieiaj.
Znając historię i ligowe układy w meczu z nami pyrowcy zagrają jak o życie .
[quote]#post1613171 Znając historię i ligowe układy w meczu z nami pyrowcy zagrają jak o życie . [/quote]
I zaśpiewają, jeszcze jeden,jeszcze jeden, pamiętamy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)