Taktyczny gwałt na wuefiście
-
-
Dawid Kroczek, trenerze dziękujemy
[quote]#post1670467 Podobno miedzy Vukovicem a Ojrzynskim się toczy walka[/quote]
Chyba w oktagonie...
- Edytowany
Trzy/ cztery sztuki do połowy mogły być bez problemu…
Janasik zadowolony z postawy defensywy…
Jaki kapitan taki okręt…
to nędzny trzecioigowy styl. dramat!
Te , gościu, masz honor to się sam zwolnij.
Nie opłaca mu się.
Spaść nie spadniemy, pucharów nie ma (czyli dodatkowej presji, zmęczenia itd)... dlatego powinniśmy grać na luzaku z uśmiechem na ustach i coś pasuje w końcu wygrać 😂 .
miejże kurwa jaja chłopie i podaj się do dymisji
Masakrują gościa w Lidze -, głównie za przedmeczową wypowiedź, że my som już myślami w przyszłym sezonie (w domyśle "lecimy se w chuja do końca bieżącego").
Serio tak mówił? Przecież to są kurwa kpiny..
Na konferencji po meczu też zaczął gadać, że teraz to już o nic nie walczymy i budujemy drużynę na następny sezon, wyciągamy wnioski bla, bla , bla …
To niech wyśle wszystkich na urlop i walkowery do końca. Zaoszczędzą przynajmniej na organizacji meczu i dojazdach. Najlepiej na bezpłatny siebie niech wyśle w pierwszej kolejności
- Edytowany
Miałoby to sens, gdyby wystawiał młodych, próbował coś zmienić w ustawieniu. A tak trzyma się grania wahadłami i zamiast młodych oglądamy Janasika/Jugasa. Nie mam nic do Jugasa, na ławkę jest ok ale skoro mowi że nie gramy o nic, to dlaczego nie spróbuje zagrać Wójcikiem.
Wypalenie zawodowe w pierwszym roku pracy na wysokim stanowisku! Proponuję urlop na przemyślenie kilku ważnych, ze względu na przyszłość zawodową, rzeczy
[quote]#post1670692 Miałoby to sens, gdyby wystawiał młodych, próbował coś zmienić w ustawieniu. A tak trzyma się grania wahadłami i zamiast młodych oglądamy Janasika/Jugasa. Nie mam nic do Jugasa, na ławkę jest ok ale skoro mowi że nie gramy o nic, to dlaczego nie spróbuje zagrać Wójcikiem.[/quote]
Własnie, można przecież próbować grać w systemie 4-4-2 lub 4-5-1 , odważniej wprowadzać młodzież . Oprócz Rózgi i Bzdyla sa jeszcze Biedrzycki, Burek, Lachowicz i Wójcik . A my gramy systemem, który zna każdy trener w EK .
Prezes Dróżdż ewidentnie chce stworzyć swojego trenera, przypomina mi to poprzedniego prezesa
I ja bym odważniej wprowadził nowego trenera, kogokolwiek z Małopolski by znal temat. Od Tramwaju przez Gajowianku Gaj, z tych a-klasowych co znam, po naszych zdolnych (do wszystkiego) forumowiczów. Na chybił trafił, gorzej być przecież nie może. 😊
Najlepiej jakiegoś blondyna (sprawdzić czy Santo blondyn).
to może być też łysy albo siwy. ja bym to inaczej ustawił. ale z drugiej strony wierzę w proces. jeśli trener otwarcie mówi, że buduje potwora na przyszły sezon to ja to pierwsze szanuję a po drugie cieszy mnie tak jasna deklaracja. sam jestem w tym samym miejscu obecnie. może też jestem dyletantem. czas oceni trenera. oby go nie zwolnili. czekam co przyniesie długofalowa praca młodej szkoły. może Siemieniec odpalił raz, a może za chwilę Jaga przestanie grać i go wypierrdolą. Czasem jest tak, że zbierze się grupa ludzi i albo jesteś w stanie im pomóc albo nie. Czasem jest twój czas a czasem kogoś innego. Na pracę trzeba patrzeć długofalowo.
Tak zgadzam sie, ale jego tegoroczny bilans mowi sam za siebie.
W 2025r. rozeglalismy w sumie 11 spotkań. Moglismy w sumie zdobyc max - 33 punkty.
Niestety udalo sie tylko 11 punktow zebrac za: 5 remisow i dwa zywciestowa i poniesc 4 porażki / 47 straconych bramek.
Wczoraj nawet nawet cos tam czasem gralismy, ale widoczyny byl brak sily w ofensywie i malo biegamy w meczach. Lech wczoraj ponkonal prawie 119km a my tylko 112 - to jest ta różnica. Gdyby nie Ravas, to znow bylby wynik 5:1...
Natomiast dziwie sie, ze nie wpuszcza Lachowicza, ktory ma super warunki fizyczne i wyroznia sie bardzo w rezerwach na tle innych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)