Panie trenerze proszę dać znać zawodnikom do której bramki mają strzelać w danej połowie.
-
-
Dawid Kroczek, trenerze dziękujemy
Pierwszy raz tu coś napisze. Ściągnięcie Hasicia to kryminał. Pomimo tego, że nic nie grał. Takich piłkarzy się nie ściąga. Gdyby grał do końca wygralibyśmy mecz. Tam była rozpacz i oglądanie się do kogo podać w środku.
To taką grę chciał ukryć Kroczek na obozie w Turcji? Może i dobrze. Kto by chciał oglądać taką kopaninę bez pomysłu.
- Edytowany
Coraz gorzej to wygląda, równia pochyła
Wg mnie Kroczek poszedł w defensywę. Tu nasza gra się poprawiła. Straciliśmy tylko 2 samobójcze bramki. Natomiast jest to kosztem ofensywy.
Wg mnie Kroczek poszedł w “skoro władze nie dały wzmocnień to ja nie daje wyników“
- Edytowany
[quote]#post1661627 Pierwszy raz tu coś napisze. Ściągnięcie Hasicia to kryminał. Pomimo tego, że nic nie grał. Takich piłkarzy się nie ściąga. Gdyby grał do końca wygralibyśmy mecz. Tam była rozpacz i oglądanie się do kogo podać w środku.[/quote]
Dokładnie, on jedyny potrafi dośrodkować, ma to coś co nawet nej piłkarz ligi z nr 9 nie ma, i choć by przeszedł obok meczu, to powinien zostać na boisku.
[quote]#post1661646 [quote]#post1661627 Pierwszy raz tu coś napisze. Ściągnięcie Hasicia to kryminał. Pomimo tego, że nic nie grał. Takich piłkarzy się nie ściąga. Gdyby grał do końca wygralibyśmy mecz. Tam była rozpacz i oglądanie się do kogo podać w środku.[/quote]
Dokładnie, on jedyny potrafi dośrodkować, ma to coś co nawet nej piłkarz ligi z nr 9 nie ma, i choć by przeszedł obok meczu, to powinien zostać na boisku.[/quote]
Guzik prawda.
Więcej pożytku było z gry Rózgi
Kilka meczów wygramy, coś tam przegramy a nawet zremisujemy. Róbcie screeny :)
A na poważnie - trochę nie trafiliśmy z formą na początek rundy. Nie przegraliśmy meczu a to ma jednak swoją wagę.
Przewagi w tabeli nie wypracowali za nas kosmici tylko ta sama drużyna z tym samym trenerem. Nie ma co odsądzać wszystkich od czci i wiary. Mimo brak wyraźnych przesłanek teraz w lutym, wierzę, że będzie lepiej.
Z tym Hasiciem to jakieś zaklinanie rzeczywistości... nie miał ani jednego dobrego podania, dawał sobie odebrać piłkę jak dziecko, ale 'takich piłkarzy się nie zdejmuje'.
Zrozumcie wreszcie, że to jest patentowany leń, jak Alvarez. Nie ma dynamiki, przyśpieszenia, przewracają przy każdym kontakcie - to oznacza źle przepracowany okres przygotowawczy. Po prostu.
A że nasz sztab szkoleniowy, który nie mieści się na ławce, tego nie potrafił ogarnąć, to już pretensje do głównego trenera. I pewnie też Prezesa.
Obaj macie rację, bo obaj powinni grać zarówno w pierwszej jak i drugiej połowie :)
Hasić , po 20 minutach do zmiany . Najgorszy na boisku .
Taktyka w drugiej połowie dramat grając w przewadze graliśmy cały czas na aferę.... parodia
[quote]#post1661678 Taktyka w drugiej połowie dramat grając w przewadze graliśmy cały czas na aferę.... parodia[/quote]
Taka gra to efekt braku w składzie klasycznego rozgrywającego . Nie są takim ani Almari, ani Maigaard ani Sokołowski .
Za to zadatki ma / chyba/ Bzdyl .
Nie wiem czy eksperyment z Bzdylem ma go bardziej budować czy dołować... Przekombinowane.
Mi się wydaje, że Bzdyla szybko zatkało, ale jakoś wytrzymal do końca pierwszej połowy.Pozniej trzeba było robić zmianę .
Taki piłkarz jak Hasic powinien mieć obok siebie piłkarzy a nie kopaczy. Jestem 100% pewien, że jakby zamiast niego przyszedł do nas Modric, 2022, tak większość tutejszych "ekspertów piłki nożnej" by po kilka meczach krzyczała:
"Po co wprowadziliście ten bałkański szrot, Luka, spierd... my chcemy polskich zdolnych młodych.".
I możecie mnie kamienować.
Brakuje z trzech dyrektorów
[quote]#post1661697 Taki piłkarz jak Hasic powinien mieć obok siebie piłkarzy a nie kopaczy. Jestem 100% pewien, że jakby zamiast niego przyszedł do nas Modric, 2022, tak większość tutejszych "ekspertów piłki nożnej" by po kilka meczach krzyczała:
"Po co wprowadziliście ten bałkański szrot, Luka, spierd... my chcemy polskich zdolnych młodych.".
I możecie mnie kamienować.[/quote]
Porównaj sobie grę Hasica w pierwszej połowie a grę Rózgi w drugiej połowie.
I wszystko jasne bo tu trzeba zapierda..ć
Jedyny zarzut jaki mam to po prostu kompletny brak pomysłu i to nie w tym meczu, a w każdym.
Rozumiem że zapaliła się lampka w przerwie, by zmieniać i próbować ale właśnie wyglądało to jedynie jak próba bez żadnego pomysłu.
Na jesień punktowaliśmy i było fajnie i każdy chodził uśmiechnięty, ale gra "fazami przejściowymi" to zaczyna się przeradzać w jakiś żart. My nie jesteśmy w stanie wykonać 3 podań i skleić normalnej akcji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)