Mam propozycję , trenerze , zamienić się pomocnikami z Sandecją .😉
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
[quote]#post1643751 Zdominować mieli między innymi Biedrzycki, Bochnak. Janasik, widocznie tego nie potrafią.[/quote]
I to jest wkurwiające. Wszyscy, których wymieniłeś mają doświadczenie minimum I ligowe i nie byli tam ogórkami. No może poza Biedrzyckim, który grał za PESEL.
Tym patałachom wydawało się, że są tak zajebiści, że wygrają na stojąco.
Może Sandecja jest drużyną, która przerasta III ligę, ale bez jaj!
Start w lidze mamy świetny, jak zdobędziemy medal to posypię głowę popiołem i pierwszy przeproszę trenera za dzisiejszy wpis.
Zarzucałem to Probierzowi, kilka razy mu to mówiłem w oczy aż w końcu zamknął mi gębę wygrywając to trofeum. Nie rozumiem podejścia naszych trenerów i lekceważenia pucharu, to jest sześć spotkań, większość z drużynami z niższych lig i wkładasz trofeum do gabloty, masz europejskie puchary a zazwyczaj wychodzimy rezerwami na mecz i przegrywamy z jakimiś pół amatorami. Jaka różnica dla kibica czy skończymy w tabeli ligowej na piątym czy na siódmym czy na dziewiątym miejscu? Wolałbym odpuścić kilka meczów ligowych jeżeli spadek nam nie grozi i realnie powalczyć o puchar pierwszym składem. Mam duży żal o dzisiejsze spotkanie do trenera Kroczka.
@3lvis#7871 w punkt.
[quote]#post1643756 Nie mamy drużyny i trenera na puchary lepszy teraz wstyd niż później w europie[/quote]
Takiej drużyny od dawna nie ma w Polsce. Sukcesów w tych rozgrywkach nie ma co oczekiwać od trenera.
[quote]#post1643756 Nie mamy drużyny i trenara na puchary lepszy teraz wstyd niż później w europie[/quote]
Lepszy wstyd w Europie, bo mniejszy.
Nie mam pretensji do trenera za ten mecz. Dał szanse zmiennikom pokazać się od pierwszej minuty. Z 3-ligową drużyną powinni ten mecz bez trenera na luzie wygrać.
Trener zobaczył na kogo może liczyć w kontekście gry w EK . A my dlaczego niektórzy grzeją ławę .
7 dni później
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/screenshot-20241002-141749-facebook-jpg-51633944.jpg[/img]
Wiem, że z kibicami Kolejorza mamy małe szanse, ale może warto podjąć rękawicę.
Bilans trenera to 2 zwycięstwa, z Pogonią 2:1 i w derbach Małopolski z Puszczą również 2:1 oraz przedwczorajszy remis ze Stalą 1:1
tak jeszcze to jest potrzebne. ledwo wygrał dwa mecze, na weszło artykuł o tym, że jest geniuszem i pyk 1-1 ze Stalą. piłka nożna uczy pokory
Każmy mu klęczeć na grochu. Wpisujcie miasta…
- Edytowany
[quote]#post1644842 tak jeszcze to jest potrzebne. ledwo wygrał dwa mecze, na weszło artykuł o tym, że jest geniuszem i pyk 1-1 ze Stalą. piłka nożna uczy pokory[/quote]
Ja nie miałbym nic przeciwko, by szedł schematem dwa mecze wygrane, jeden remis.
I faktycznie wiązać artykuł na weszło z remisem ze Stalą?
To on roztaczał wokół siebie aurę geniusza, by teraz uczyć się pokory?
Dziennikarze często dmuchają w balonik , który z reguły kiedyś pęka .
Może pamiętacie , jak kilka lat temu w studiu Canalu+ robiono geniusza z Rumaka . Lub z zawodnika Lipskiego .
Jak się skończyło ?
Takie czasy, coś te posmaki muszą robić by się wykazywać bo ich zwolnią.
Ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie? Czy chwalony przestanie pracować? Stanie się lepszy albo gorszy?
Jeśli jest dobry i będzie się rozwijał to się obroni niezależnie czy weszło napisze artykuł a forumowicze klubu który prowadzi sprowadzą do parteru.
A dodatkowo kibice mogą pokazać jak Cracovia jest mocna dając mu szansę na taki tytuł.
Klub też ma z tego korzyści bo mu medialność rośnie, a to przekłada się na kontrakty sponsorskie w obecnych czasach.
kibic co robi kliki... robi finansowe wyniki...
[quote]#post1644847 Ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie? Czy chwalony przestanie pracować? Stanie się lepszy albo gorszy?
Jeśli jest dobry i będzie się rozwijał to się obroni niezależnie czy weszło napisze artykuł a forumowicze klubu który prowadzi sprowadzą do parteru.[/quote]
Czasem jest efekt sodówki
Nadzieja nawiazująć do tytułu.nie umiera nigdy.
[quote]#post1644845 Dziennikarze często dmuchają w balonik , który z reguły kiedyś pęka .
Może pamiętacie , jak kilka lat temu w studiu Canalu+ robiono geniusza z Rumaka . Lub z zawodnika Lipskiego .
Jak się skończyło ? [/quote]
Najlepszym przykładem tego jest Rakoczy. Odkąd pojawił się w C+ i śp. Janusz mu dał na antenie podwyżkę to zaczął się jego zjazd z formą i trwa nieprzerwanie aż do dziś...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)