Tu pracuje cały sztab, widać też bardzo dobre przygotowanie fizyczne.
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
Gratulacje za kolejne 3 punkty.
Piłka jest dziwna 🤔kto by przypuszczał że nas utrzyma a teraz taki start👍
Brawo w końcu wygrywamy z "defensywka" - ewidentny wpływ trenera i sztabu
Kiedyś się to musi skończyć i zobaczymy co wymyśli trener jak przyjdzie kryzys.
[quote]#post1643302 Kiedyś się to musi skończyć i zobaczymy co wymyśli trener jak przyjdzie kryzys.[/quote]
o Leicester Rannieriego też tak mówili a jakoś do majstra dojechał. także ostrzegam - wcale nie musi się to skończyć
[quote]#post1643304 [quote]#post1643302 Kiedyś się to musi skończyć i zobaczymy co wymyśli trener jak przyjdzie kryzys.[/quote]
o Leicester Rannieriego też tak mówili a jakoś do majstra dojechał. także ostrzegam - wcale nie musi się to skończyć[/quote]
Oby tak się stało ale niestety mało prawdopodobne
[quote]#post1643304 ... o Leicester Rannieriego też tak mówili a jakoś do majstra dojechał. także [b]ostrzegam - wcale nie musi się to skończyć...[/b][/quote]
Mam nadzieję, że to błąd w doborze słownictwa, bo wydźwięk zdania bardzo słaby. Z drugiej strony spójny z tym co piszesz na temat LzS i srakowa
doceniam fantazję ale odpowiadałem na post wyczekującego na potknięcie kolegi z Prokocimia
Ja jest mega na plus dla trenera Kroczka. Takie mecze pół roku temu dostawaliśmy w pizzde. Nawet nie mówię że coś odrobimy w trakcie meczu. Taki mecz buduje mental. Chwilo trwaj.
Cichym bohaterem trener Jasik, odpowiedzialny za stałe fragmenty gry .
- Edytowany
Jasika bardzo cenię. Człowiek, który miał większe formalnie prawo przejąć drużynę w zeszłym sezonie, a jednak pozostał w cieniu Kroczka, nie strzelił focha i odwala kawał dobrej roboty pozostając w cieniu. Super gość.
Tu nie ma żadnego usprawiedliwienia, daliście kurwa dupy po całości. Kurwaaaa wstyd!!!!
Ja tam jakiś aluzji do Kroczka nie mam, dał szanse rezerwowym. W takim składzie i tak powinniśmy ich rozjechać prawdę mówiąc.
Jestem ciekawy ile sraczki będzie na forum po tym meczu z pytaniami dlaczego Atanasov gra po 5min w ostatnim czsie. A tu proszę dali dupy w pucharze i tyle, będzie jeszcze mniej szans do gry dla nich.
Razi to jak my tracimy bramki niestety nadal.
Wszystko na własne życzenie.
Kroczek - a idze, idze. .
Bardzo dobry materiał do analizy dla trenera, na kogo może liczyć, a z kim się można pożegnać.
fazy przejściowe, skoki presingowe, sfg. Idze idze dziadu, nie potrafiłeś zdominować drużyny z 4 poziomu rozgrywkowego.
Wstyd kurwa! Ja takiego grania nie kupuję, rozumiem przeciwko jagielloni, pogoni czy rakowowi, ale z sandecja ? Bochnak i Biedrzycki, bramkarz tez moga się od razu pakowac, może sandecja ich przytuli.
Zdominować mieli między innymi Biedrzycki, Bochnak. Janasik, widocznie tego nie potrafią.
Dlatego ich msce jest w II/III lidze ,a nie klubu z esa.
Nie mamy drużyny i trenara na puchary lepszy teraz wstyd niż później w europie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)