Bez zmian, naprawdę ??!!
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
Chyba jednak za wysokie progi...
Pięknie rozczytana dzisiejsza "taktyka".wks wiedział jak z nami grać.
Progi nie progi, problem jest głębszy. Ta zbieranina jest do rozgonienia. Tu nie ma na kim budować poważnego grania. Mit o zawodnikach lepszych od wyniku właśnie pada na naszych oczach. To słabi i średni piłkarze zebrani przypadkowo przez lata rządów Comarchu. Bez wyraźniej wizji innej niż trwanie, bez planu rozwoju. Może nowe rządy coś zmienią, może nie, ale ten sład osobowy, w tej konfiguracji chyba ostatecznie udowadnia, że sensu to nie ma. Jak ma być # Cracovia od Nowa to oprócz zarządzania i administrowania trzeba od nowa zbudować tę drużynę. Od podstaw. Wymyślić od nowa. Czy Kroczek da radę? Nie wiem. Może da, choć wątpię.
Z tym materiałem ludzkim to chyba żaden trener by sobie nie poradził . Bo myślenia nie nauczy .
Nie no , mam nadzieję że jak się utrzymamy to Prezes zatrudni TRENERA a nie pozostawi ratownika Kroczka, bez jajów.
[quote]#post1618707 Z tym materiałem ludzkim to chyba żaden trener by sobie nie poradził . Bo myślenia nie nauczy .[/quote]
I tak i nie. Wystarczy że im natłukł do głowy że mają z każdą piłką wychodzić krótkimi podaniami i Ghita z klapkami na oczach podaje na 25 metr pod nogi chłopa z Wrocławia zamiast wyjebać piłkę jak najdalej. Widząc że Śląskowi wszystko dziś siedzi trzeba było się zająć przeszkadzaniem na całego.
Na szczęście od nowego sezonu Papszun na ławce, Kroczek asystentem i jedziemy z tą ligą jak z furą gnoju.
[quote]#post1618714 Na szczęście od nowego sezonu Papszun na ławce, Kroczek asystentem i jedziemy z tą ligą jak z furą gnoju.[/quote]
Papszun na ławce w Częstochowie.
Jak to słabi??? A gdzie są wspaniali pogromcy Górnika Glik i Makuch???
[quote]#post1618715 [quote]#post1618714 Na szczęście od nowego sezonu Papszun na ławce, Kroczek asystentem i jedziemy z tą ligą jak z furą gnoju.[/quote]
Papszun na ławce w Częstochowie.
[/quote]
Nie pójdzie drugi raz na to zadupie.
Gdzieś czytałem, że już poszedł
Póki co Kroczka średnia.powinna nam.uratować ekatraklasę.
... ale.co dalej.?
Jeżeli średnia po zakończeniu sesonu będzie dobra należy mu dać szansę.
Niech przepracuje cały sezon przygotowawcsy, dobierze współpracowników pod siebie i zobacaymy co to za ziółko
Obecny trener Kroczek wziął drużynę z marszu rozbitą bez chęci gry nie zapominajmy o tym.
7 punktów w 5 meczach. Czyli w pozostałych dwóch liczysz na 2-3. Powinno wystarczyć, tylko czy dzisiejszy mecz daje nadzieję na te punkty?
Narazie gramy wg schematu wygrana, porażka, remis. Ale jeśli się odwróci?
Dzisiejszy mecz mówi jedno. Kroczek out po sezonie
Dziwi mnie ten nowy prezes. Wsadzić młodego trenera bez ekstraklasowego doświadczenia na taka minę, to raczej nieodpowiedzialne.
W Statucie Cracovii powinien być paragraf, że prezesem klubu moze być tylko krakowianin. Niekoniecznie urodzony w Krakowie, ale mieszkający w nim co najmniej 25 ostatnich lat. Musi czuć Cracovię, zdawać sobie sprawę, że to nie paroletnie poletko doświadczalne, skąd po paru latach pójdzie prezesować gdzie indziej.
[quote]#post1618716 Jak to słabi??? A gdzie są wspaniali pogromcy Górnika Glik i Makuch??? [/quote]
Pogadajcie se z kruszynom razem macie uciechę.
Stoimy nad przepaścią i zrobiliśmy Kroczek naprzód. Jeszcze dwa i...
Wystarczy zdobyc 1 punkt jeszcze i utrzymanie bedzie... 37 wystarczy do utrzymania
Z taką grą jak wczoraj to my nawet 1 punktu nie zdobędziemy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)