Dlaczego na oficjalnym profilu Klubu na FB są usuwane niewygodne komentarze? Czy tak się teraz będzie tworzyć propagandę sukcesu?
-
-
Nowa rzeczywistość hokejowa w Cracovii
Widzę że na bandach pojawiło się logo Nowej Huty przyszłości. To kolejna miejska spółka.
A tym co nie pasuje ??
https://x.com/FortArt/status/1992243261076127829
- Edytowany
Co to jest BAC?
Lepszy był ten transparent o Ziobrze obok…
Tam się pojawiły słowa : koronny , cw*l , k*rwa i coś chyba o zdychaniu na raka
To było mistrzostwo świata !
[quote]#post1701125 A tym co nie pasuje ??
https://x.com/FortArt/status/1992243261076127829[/quote]
Marchewa poszedł na mecz bo tu już go nikt nie słucha.
[quote]#post1701125 A tym co nie pasuje ??
https://x.com/FortArt/status/1992243261076127829[/quote]
Yyyyy... ale że o co kaman? Poważnie się pytam "co autor miał na myśli", bo nie kapuję ni w ząb.
Ja wiem że nie jestem hokejnetem, więc o hokeju nie wiem wszystko i chyba nawet wszystkiego bym wiedzieć nie chciał, ale to akurat bym chciał i prosiłbym o jakąś wersję rozszerzoną i z uzasadnieniem, bo na pierwszy rzut oka ten transparent wydaje mi się bardziej chybiony niż wszystkie karne Zagłębia wczoraj.
Won to takie pieszczotliwe w porównaniu z wy.ierdalać więc myślę , że to takie pierwsze koty za płoty…
Może darmowych biletów brak ?
[quote]#post1701181 Won to takie pieszczotliwe w porównaniu z wy.ierdalać więc myślę , że to takie pierwsze koty za płoty…
Może darmowych biletów brak ?[/quote]
Aaaaaa... dobra. Już kumam. Dzięki.
Kumać kumam, ale na swój sposób to jest coś z kategorii "nie do wiary". Zdumiewające...
Totalnie nie rozumiem tego transparentu. Ciekawe, czy osoby odpowiedzialne za wywieszenie go chodziły w marcu/kwietniu na spotkania dot. ratowania sekcji.
Albo obniżając poprzeczkę: na ilu meczach w zasadniczym sezonie byli?
Nie mówię, że nowe władze są nieskazitelne i robią wszystko dobrze. Denerwuje mnie brak jakichkolwiek pamiątek na meczach, słaba promocja meczów "na mieście" - ale to jest początek drogi. Sekcja została uratowana [b]CUDEM[/b].
To, że ktoś patrzy na flashscore, widzi wyniki i zakłada, że całe Business Aliance Cracovia jest temu winne - bez komentarza. Innych motywacji nie widzę.
Może niech kumaci jak się chcą przysłużyć sekcji pozytywnie niech porozmawiają z Tyskimi, żeby janusze od nich nie robili bydła u nas w toaletach jak przyjeżdżają.
- Edytowany
To oznacza jedno. Nastąpiło solidne odcięcie pewnych grup od kasy. Przestańcie się oszukiwać.
wytłumaczenie transparentu jest banalnie proste. wyobrazcie sobie (uwaga, to bedzie łatwe), że jeden z wieloletnich pracowników lodowiska, zwiazany ze srodowiskiem kibolskim, wszyscy wiemy o ktorego chodzi, przez lata wynajmuje SWOJĄ (!!!!) rolbę do klubu, za uwaga, jakies 150 tys zł rocznie (!!!) (ak przy okazji dlaczego Mateusz D nic z tym nie zrobił?) a t nagle wjezdza nowa niesmigana elektryczna rolba z Tauron arena, dla spólki praktycznie za darmo. Wisła w ogniu? Cracovia ma swoją historie i tez byłby z tego hit książkowy.
- Edytowany
[i][b]"słaba promocja meczów "na mieście" [/b][/i]
Co to jest promocja meczów na mieście?
Często chodzę po mieście i nie widzę żeby piłkarze Cracovii lub ZOMO się promowało.
To już chyba nie te czasy. Wszystko w necie.
Niesamowite, że ktoś coś takiego powiesił teraz a kiedy sekcja szła już do piachu to nie stało się absolutnie nic!
A jak myślisz do kogo i gdzie szla kasa z wynajmu budek wokół lodowiska? Do kogo szła kasa z wynajmu miejsc parkingowych? Skończmy z hipokryzja.
Prawda jest taka że ten dzisiejszy transparent do kurwa parodia.
Przecierałem oczy ze zdziwienia.
Jak sekcja konała na oczach piłkarskich fanów - tak piłkarskich fanów, nie kibiców Cracovii - to transparentów tam nie było. Ciekawe.
Słyszałem, ze jeden z aktualnych pracowników cracovii hokej ma własną rolbe (ciekawe jak wszedł w jej posiadanie) i wynajmował ją do sekcji za 150 tys zł rocznie. Nagle okazuje się że spółka ma rolbe ktora za drobna kwotę a może nawet za darmo przekazuje Tauron arena. Dziwicie się że osobom które na tym czerpaly korzysci puszaja zwieracze ?
Brawo Hockeystick tarafiasz w sedno! geneza tego transparentu jest taka że Ci co "żyli z lodowiska" stracili źródło dochodów, lewych dochodów! Na dziś sabotują działanie spółki i robią jak widać dużo aby nowa spółka się przewróciła! Niestety są powiązani z piłkarskim kibolstwem....
Jesteśmy na przedostatnim miejscu w tabeli a przed meczem mieliśmy 9 punktów i można było spodziewać się sromotnej porażki… jednak na mecz przyszło 2 tys ludzi dla których ten hokej jest ważny. Wkoncu lata pracy nad Akademia przynoszą efekty. Mamy jedną z najlepszych młodzieży w Polsce (co widać po wynikach Żaka Starszego i Młodzika). Wkoncu hokej trenuje prawie 200 dzieci i minihokej nie może się zmieścić na lodowisku. Te dzieciaki trenują 5 razy w tygodniu i idą za nimi rodzice którzy dużo z siebie dają żeby z ich dzieci wyrastały młode pasiaki.
I co? Jak już prawie gaszono światło to kto stawał w obronie tego wszystkiego? Nie było nawet głupiego transparentu, nie mówiąc o zainwestowaniu swoich pieniędzy.
[quote]#post1701279 [i][b]"słaba promocja meczów "na mieście" [/b][/i]
Co to jest promocja meczów na mieście?
Często chodzę po mieście i nie widzę żeby piłkarze Cracovii lub ZOMO się promowało.
To już chyba nie te czasy. Wszystko w necie.[/quote]
Na przykład na uczelniach, na takim AGH piłka się promuje, hokej niezbyt. Pójść do szkół w większym wymiarze. Akcje promocyjne w plenerze. Tu nie chodzi tylko o afisze i plakaty bo tutaj rzeczywiście odchodzi to nieco do lamusa, natomiast już ekrany w MPK, na dworcu. Mam w pracy ludzi którzy tu mieszkają od dobrych kilku lat a nie wiedzą że jest hokej w Krakowie…
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)