Gdyby ten deal był dobry dla Cracovii, to Dróżdż udzieliby już pierdyliarda wywiadów i 100 razy zaprosił kibiców na kawę, żeby się pochwalić, jaki to on nie jest zajebisty.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Fortart po 20 latach całowania Filipiaków w zadek, otrzeźwiał 😁
Ciekawe jest to, jK wielu z tych, którzy domagali się od Filipiaka ładowania większej kasy w Cracovię, oburza się teraz, gdy pieniądze te są bardziej wspólne.
A może Filipiakowa zobaczyła jaki Ptyś jej się trafił i żeby nie odjebał coś niekontrolowanego zabrała mu teren?
Upał...wszędzie upał...daje się we znaki...
Za całokształt.
"Nie ma w słowniku kulturalnych ludzi słów, które by mogły wystarczająco obelżywie określić pańskie postępowanie"
Mam nadzieję, że czekasz już na parkingu w oczekiwaniu na powrót z obozu z nowym kontraktem dla Fabiana Bzdyla.
[quote]#post1680813 Mam nadzieję, że czekasz już na parkingu w oczekiwaniu na powrót z obozu z nowym kontraktem dla Fabiana Bzdyla.[/quote]
Mam nadzieję że niebawem podstawią mu busa do lubina z napisem: "Ptyś czas do domu"
6 dni później
Wybrałeś już sponsora tytularnego stadionu gamoniu ?
A jesteś pewny, że się ktoś zgłosił?
- Edytowany
Na sponsora głównego na koszulki też się nikt nie zgłosił tak? Do zespołów z 2 ligi się zgłaszają ale do nas nikt się nie chce zgłosić.
Edit
Sory zapomniałem. Trzeba jeszcze większy dług zrobić żeby jeszcze tereny na Wielickiej przejąć.
Przecież była informacja, że dogadują szczegóły ze sponsorem .
Na koszulki idzie Sienna Investment
Nikt nic nie wie, ale każdy chętnie zabierze głos 😐
- Edytowany
Mateusz Dróżdż dla Goal.pl: Potrzeba 3-4 lat, by sprzedawać regularnie zawodników za 10 mln euro [WYWIAD]
https://www.goal.pl/ekstraklasa/mateusz-drozdz-dla-goal-pl-cracovia-wywiad/
ps. Nic nowego raczej się nie dowiecie po tym wywiadzie.
Więc plan jest trzyletni 🤔
- Edytowany
Ja się bardziej zastanawiam po co kolejne sztuczne boisko (Z TRYBUNAMI) w Rącznej.
Tak samo jak nie rozumiałem nigdy dlaczego CLJ'ki grały na sztucznym mając obok 4 trawiaste boiska pełnowymiarowe o których sporo akademii może jedynie pomarzyć (w kontekście tego że docelowo ta młodzież ma grać zaraz i tak na trawiastych boiskach).
Myślałem że, by dopełnić ten ośrodek to prędzej poszedłbym w pełnowymiarowe boisko które mogłoby być kryte na zimę.
Wiele razy z klubu dochodziły głosy, że w centrum treningowym właśnie takiego brakuje. Zadaszone, pełnowymiarowe boisko do użytku w zimie.
Trybuny pewnie po to, żeby można było tam rozgrywać jakieś mecze o większej randze, niż treningowe.
Tyle w kwestii jakiegoś zracjonalizowania tej inwestycji.
I budowa bazy hotelowej, bo w okresie przygotowawczym mogło by przyjechać więcej drużyn, ale nie mają gdzie spać.
Hotel jest za mały..
- Edytowany
Ja myślę,że jak wybudujemy ten hotel i zrobimy to boisko…
To okaże się że zarządzanie jest zbyt drogie ( oprócz nawozów dojdzie prąd, pranie, środki czystości, Pani na recepcji i kucharz z pustymi garnkami…)
A wtedy za złotówkę aby nie ponosić strat finansowych będziemy mogli oddać ten obiekt w zarządzanie prawdziwych specjalistów z branży czyli Sienna investments (bogate doświadczenie nabyte na obiektach sportowych CK)
A jak jeszcze by tak oddać w zarządzanie… i płacić za użytkowanie? ( wyjdzie ,,teoretycznie” taniej niż dotychczasowe utrzymanie) No majstersztyk!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)