zwlaszcza, ze policja krakowska, ta sama, ktora tak intensywnie prowadzila sprawe przeciwko Miskom w GTS, ze az tzreba bylo przed nia ukrywac prace policji z innego miasta, prowadzi dochodzneie w sprawie sobotniego meczu. bylo jak bylo, ale pisanei autodonosow przez kibocow to jakies jaja. kazdy co byl na meczu widzial i odpowiednie zabezpieczenei i odpowiednia ilosc ochorny i maksymalmnie kilkuset widzow i tak prosze zapisac do protokolu towarzyszu sierzancie czy tam panie podkomisarzu.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Mam prośbę, mleko się wylało i nie da się tego cofnąć . Prezes ma nauczkę na przyszłość i mam nadzieje, że wyciągnie z tego wnioski . Więc dajmy sobie już spokój z okładaniem go, forum jest czytane przez zwolenników gts czy ichnie dziennikarskie kurtyzany .Nie musza wiedzieć , co się u nas dzieje , tym bardziej, że niektóre informacje mogą wykorzystać do ataków na klub .
Jeśli ktoś ma uwagi do prezesa , ma on konto na platformie X i zawsze można mu to bezpośrednio napisać .
- Edytowany
a ty telewizyjny kurwiszonie Mateuszu MIGU-siem wypierdalaj! i nie zryj tyle bo wstyd cie gdzies wpuscic.
- Edytowany
[spoiler][/spoiler] @Jake Blues#10100
Chyba Ci się z Knurem pomelało.
Ale obaj [spoiler]chuja[/spoiler] warci...
Będzie jakaś rekompensaty dla tych co bilety mieli kupione a nie weszli na pogoń co pucharu nie ma bo to frajerski klub
- Edytowany
tak, w ramach rekompensaty Ghit astrzelil w 90 minucie na 2-1! Pablo, tak, masz rację! bezczelne typy, obydwoma pogardzam.
7 dni później
[quote]#post1642077 Jak zagramy na Narodowym to daruję mu tą wtopę. Za bilet zapłacę sam.[/quote]
No prezesiku, jesteś pod kreską! Teraz zostaje ci tylko walka o MP, a przynajmniej o pudło, żebym przestał być na Ciebie wkurwiony.
Wydaje mi się że ma to w głębokim poważaniu czego chcesz a czego nie i czy jesteś wkurzony bo ktoś NA BOISKU odpierdolił kabaret w pucharze.
Cel jest ustalony, top 8 w tym roku. Przestańcie niepotrzebnie podkręcać atmosferę bo jest to do niczego nie potrzebne, jak was nosi to idźcie na spacer.
Oby ten mecz okazał się kubłem zimnej wody na łeb przed kolejnymi meczami w lidze, nadchodzące mecze będą bardzo wymagające.
Tylko szkoda, że nie powiedział, że celem jest 8 miejsce w lidze i odpadnięcie w pierwszej rundzie PP.
Sorry @quresma77PASY#8513 , ale nie broń dziadostwa. Mój pierwotny wpis odnosił się do zamieszania przy okazji meczu z Pogonią. Prezes zalicza wtopę za wtopą, a my idźmy na spacer i na stadion wróćmy w przyszłym sezonie kiedy będziemy grali o coś. Tak mam to rozumieć?
- Edytowany
@leszeczek#4153 Nie bronie żadnego dziadostwa. Sam jestem wkurwiony o to czy o siamto często bo każdy któremu zależy powinien jeśli coś czuje. Ogółem patrząc wydaje mi się klub jest w coraz lepszym miejscu i tak niż jak miało to miejsce w ostatnich latach.
Tylko nie rozumiem jak dzisiejszy kabaret piłkarzy w potyczce pucharowej ma się do wtop prezesa.
Na pewno nie wszedł do szatni i nie powiedział "proszę położyć dzisiaj na to wszystko kutas bo nam nie zależy".
Dlaczego mieli nie grać rezerwowi? Nawet w tym składzie powinniśmy sobie spokojnie poradzić ale tak nie było.
Sandecja na wyżynach swoich możliwości dzisiaj, my totalny piach, tyle pany, taka jest piłka.
Ukarać grajków finansowo za tą kompromitację.
Prezes to wszystko firmuje.
Napisałem mu, że wybaczę mu wtopę jak powalczy o trofeum, a przynajmniej spróbuje. Ale widać nie jest gotowy dać nam czegoś więcej niż bezpieczny środek tabeli. Zaraz będzie zjazd w lidze, a my pójdziemy na spacer i wrócimy gdy zacznie się walka...
... o utrzymanie.
Spierdolmy też Elżbietę Filipiak zatem idąc tym tokiem rozumowania, bo ona jest szefem wszystkich szefów...
Dzisiaj wyszło tak a nie inaczej, a pisanie o tym że zaraz będzie zjazd w tabeli to jest pusty i łatwy bełkot.
Zagrać możemy o coś z tą kadrą jedynie jak wszystkie gwiazdy się zejdą w odpowiedniej konstelacji albo każdy kto ma walczyć o coś da dupy jak rok temu w tej śmiesznej lidze. Odpina wam klemy na forum niestety. Trzeba liczyć siły na zamiary.
Cieszmy się chwilą bo jest pięknie na chwilę obecną i oby tak było jak najdłużej.
Od pani Elżbiety wara. Ona już pokazała, że lepiej się zna na zarządzaniu sportem od Janusza, bo oddała zabawki tym, co się na tym (ponoć) lepiej znają.
Ale Dróżdż to inna para kaloszy. On bierze kasę i jest odpowiedzialny. Właśnie tego domagałem się od JF - by przestał być prezesem i ibsadził na tej funkcji kogoś kto:
a) będzie się znał,
b) będzie do jebania w przypadku wpadek
kadra jest pochodną działan Dróżdża. Jak nie teraz mamy o coś grać to kiedy? W przyszłym sezonie jak odejdzie Kallman i Githa i chuj wie kto jeszcze? Trzeba łapać okazję za mordę i wycisnąć ją jak cytrynę, a nie dawać wiarę, że jeszcze nie reraz, ale za rok to już z pewnością.
Oczywiście, Dróżż nie jest jedynym winnym, a może najmniej. Wina jest po stronie piłkarzy, bo dali dupy i po stronie Kroczka, bo ich nie zmotywował. Może jeszcze kilka błędów po drodze popełniono, ale taka przegrana z dróżyną grającą 3 poziomy niżej nie uchodzi i nie możemy przejść obok niej jak gdyby nic się nie stało. Tyle.
leszeczek proszony o wyjście na spacer
- Edytowany
No to wycisnęli cytrynę dzisiaj, kwas jak nie wiem 😅
ps. I nikt nie przechodzi obok jakby się nic nie stało. Fajnie by było coś ugrać, tak się nie dzieje w PP. Trudno. Jednocześnie idzie nam zajebiście w lidze co jest o wiele ciekawsze i ważniejsze wg. Mnie oraz to że po dzisiaj to się drapię po głowie kto ma zagrać ze Stalą za Kakabadze i Rózgę bo jak zobaczyłem dzisiaj zmienników to mi się słabo zrobiło.
https://x.com/mateusz_drozdz/status/1838625329960910885
Ogólnie puchar mnie ani grzeje ani ziębi - chce doczekać mistrzostwa. Aczkolwiek uwielbiam takie ogólniki:
1) bierzmy odpowiedzialność - tzn. kto?
2) jeśli ktoś ponosi odpowiedzialność to ponosi też dolegliwości z tym związane - jakie?
3) przed kimś dużo pracy - tzn. przed kim i jakiej?
[quote]#post1643814 leszeczek proszony o wyjście na spacer[/quote]
Z psem czy bez?😎
Zapomniał dodać coś o oddaniu się do dyspozycji, kogoś czemuś.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)