[quote]#post1638217 Jeszcze nie tak dawno strzelił w meczu z Rakowem w tamtej rundzie i w tym meczu grał całkiem nieźle to że chłopak ma chwilo doła nie trzeba go odrazu krzyżować tak ma wielu piłkarzy .
[/quote]
To "nie tak dawno" to było 19 maja. Nie przeczy to zresztą tezie, że "grał w kratkę". Oczywiście, że nie ma chłopaka co krzyżować. Potencjał ma ogromny, ale uzasadnione jest pytanie "dlaczego go nie wykorzystuje?". Po rozwodzeniu się "ekspertów" C+ nad faktem, że Cracovia nie jest klubem w którym ten brylat może się rozwinąć jestem przekonany, że wszystkie te zachowania to jest gra agenta na sprzedanie Michała za psi grosz. Ja nie wierzę w bajki o wychowankach. Nie na tym poziomie finansowym. Michał jak chce to powinien mieć możliwość odejścia (za rozsądne ieniądze). Ale gierki, które się wokół niego odbywają i ta "obniżka formy" bardzo źle o nim swiedczą.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Zatrzymać Kallmana -to najważniejsze zadanie aktualnie
4 dni później
Ktoś słuchał dzisiaj w Radio Kraków co mówił Prezes?
https://www.radiokrakow.pl/audycje/prezes-cracovii-cena-za-filipa-rozge-bliska-rekordu-ekstraklasy/#google_vignette
Krakowska Strefa Wywiadu: Mateusz Dróżdż (odc. 43)
https://www.youtube.com/watch?v=oIN9nHx8IJ8
Dzięki!
14 dni później
Dróżdż bierz się do roboty i usuwaj kratę pomiędzy a i b. Stadion w Katowicach ma właściwie identycznie położony sektor gości co my i nie mają żadnej kraty
[img]https://stadiony.net/pic-buildings/pol/stadion_miejski_w_katowicach/stadion_miejski_w_katowicach532.jpg[/img]
[img]https://stadiony.net/pic-buildings/pol/stadion_miejski_w_katowicach/stadion_miejski_w_katowicach531.jpg[/img]
Kurwa mać mam taki wkurw że rozniosę laptopa, to co odjebałeś z ochroną woła o pomstę do nieba !!!!!
Wielki minus !!!!
Mecz bez kibiców to huj nie mecz !!!!!
Nie na darmo zwą złotówa !!!!!!!
[quote]#post1641537 Kurwa mać mam taki wkurw że rozniosę laptopa, to co odjebałeś z ochroną woła o pomstę do nieba !!!!!
Wielki minus !!!!
Mecz bez kibiców to huj nie mecz !!!!!
Nie na darmo zwą złotówa !!!!!!![/quote]
Ratuje go tylko akcja za free z paprykarzami!
Prezes!
Na rts byś tego nie odjebal bo by cię wieśniaki zjazdły....
Ostrzegali z widzewa że odpierdolisz jakiś numer jako prezes i odjebałeś....
Panie medialny może byście coš wystękali na godzinę przed meczem.
RZECZNIK DO WY*IERDOLENIA NATYCHMIAST!
A Ty Dróżdż nie masz minusa tylko pałę z wykrzyknikiem
Nie przepadam za tą panią i uważam że się nie nadaje ale to nie rzecznik podejmuje jakiekolwiek decyzje. Informuje tylko o tym co jej karzą powiedzieć.
[quote]#post1641560 Nie przepadam za tą panią i uważam że się nie nadaje ale to nie rzecznik podejmuje jakiekolwiek decyzje. Informuje tylko o tym co jej karzą powiedzieć.[/quote]
Dobrze jak nie ma informacji a podaje godziny to jej je*anym obowiązkiem jest pisać takie dyrdymały jak musimy jeszcze chwilę poczekać, decyzja się opóźnia itp.
Informować kibiców na różnych kanałach a nie pierdziec na Twitterze.
Bądźmy poważni… godzina do meczu i nic nie wiadomo
Pogubili się biedni, A mały sztab mają...
- Edytowany
@staban
Ty myślisz że to ona decyduje o tym co pisze na x?
Tak, rzecznik jest tzw " .....łapem" , od niego nic nie zależy . Mówi ci mu każą .
Pytanie do prezesa , to ma być Cracovia od nowa ?
Profesjonalny Klub 🤣🤣🤣🤣🤣
Jprdl
Don Filipiak bis
[quote]#post1641569 Ty myślisz że to ona decyduje o tym co pisze na x?[/quote]
Myślę że chodzi o całokształt, konferencji przed i po meczowych nie da się słuchać w wykonaniu tej Pani.
[quote]#post1641569 Ty myślisz że to ona decyduje o tym co pisze na x?[/quote]
Tak myślę , że ona decyduje co pisze na SWOIM koncie na Twitterze Ty piszesz za siebie na forum czy osoby trzecie ?
Ja przyczepiam się po prostu do bardzo słabego warsztatu tej pani jest sytuacja kryzysowa wali się i pali to rzecznik ma ją jakoś ratować a jej beznadziejne komunikaty Potęgują chaos.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (1)